Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Samotnýmu mi přijde, že s tím ti lidi nejsou smíření (a že i kvůli tomu valí do ostatních ohledně té neozdpovědnosti apod.). Proto si i vymýšlí různý názvy jídel, a přebírají klasiku - karbanátky aka tofunátky, případně sojové mléko... Vůbec nechápu že se neodstřihli od toho starého světa úplně a musí si vymýšlet takovýhle substituty :D
Na druhou stranu jsem přesvědčen že není nutný mít maso každý den, a z těch koncentráků na drůbež je mi špatně. Stejně jako z norkových farem.. Jinak je to ale nějaký udržitelný chov, který má spasit volně žijící zvířata.
Mimochodem argumenty jim taky dochází, když dorazí někam na venkov, kde sice prasátka nemají na zadku kérku bio, ale zažívají fajn život a pak jsou účelně zpracována :)
Kazdopadne velmi malo ludi vie, ze napriklad kedysi sme vsetci boli alergicki na bielkovinu kravskeho mlieka, neskor vsak vacsina ludi ziskala schopnost konzumovat kravske mlieko, poskytovalo to evolucnu vyhodu. Vacsina ludi si mysli, ze to bolo naopak.
Lidi, kteří si myslí, že obecně syrová strava je pro tělo lepší než tepelně upravená... no, asi bych zkusil pár argumentů proti a pak bych se jen v duchu usmíval :) A ten důvod, co jsi uvedla, mě opravud rozesmál =D
http://zpravy.idnes.cz/ftv-prima-jitka-obzinova-reportaz-irak-uprchlici-krestane-premalovany-kravin-1y1-/domaci.aspx?c=A160212_183549_domaci_fer
Zaujal mě kontrast mezi výpověďmi, tak pokud to někomu uniklo :D
a jěště najdu video kde si týpek v oblečení značky nike stěžuje na jídlo
Pravda může být dost možná uprostřed. Ten chlápek se mohl pohoršovat, ale předpokládám že arabština není jazyk, ze kterého jde překládat doslovně a bez nutnosti číst mezi řádky.. Možná ten chlápek mohl být klidnější, ale jestli byl problém v tom že jeho chromou manželku ubytovali v rozmláceným baráku bez výtahu nebo jak to bylo, určitý roztrpčení je pochopitelný. Připadá mi to jako by dali vozíčkářovi jízdní kolo a pak se všichni rozčilovali, že na něm nejezdí a že je nevděčnej :D
@Mellien Bez knedlíků to nepůjde :D Celkem bez problémů jsem přestal sladit a i dosolovat (což jsem předtím dohnal do extrému). Se sladkým bojuju, už nejím úplný "sračky" s palmáčem a ztuženým tukem a podobnejma mňamkama. Když už mě to vezme, zaútočím na čokoládu na vaření nebo na hořkou čokoládu apod. Případně domácím moučníkům se vůbec nebráním.
@CervenKa Měli hůl oba, akorát se se tím kmitem trefili tak, že když byli na dosah, tak ji dali oba na opačnou stranu a hůlky se minuly, pak udělali krok a už kmitnout nestačili. Takový @Jay by určitě vypočítal, jaká je "nepravděpodobnost", že se něco takového stane.
Já si akorát říkám, co si dotyční mysleli. Jestli něco ve smyslu "To je blbec, vidí slepého a neuhne!" nebo tak.
LOL
vím že tady spamuju jen na jedno téma ale nemůžu si pomoci :D