Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1394395397399400581

Komentáře

• upraveno 29. března 2016
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/398843-po-uzavreni-balkanske-cesty-zaziva-italie-znovu-napor-migrantu.html

Ale ne, to nikdo nečekal. Hlavně že Angela si určitě na domácí scéně kasá triko, že dohoda s Tureckem funguje. Nic společného k tím ošklivým uzavřením makedonských hranic. Inu, takže do Německa teď budou chodit přes Itálii, kde z migrantů má slušný byznys mafie, a od poloviny roku možná budou do Německa i lítat s falešnými tureckými pasy, které někde na frankfurtském letišti promptně zahodí. Proč ne, když se jim částka zaplacená pašerákům vrátí dávno předtím, než jim za tři roky Německo zamítne žádost azyl. Pak se můžou živit krádežemi nebo budou bydlet u strejdy Omara stejně jako deset dalších příbuzných.
  • @Dreamer Já se hrozně těším na ty investice.. myslím investice nemyslím ani špionáž nebo průmyslovou špionáž.. Myslím investice. A nákup fotbalového klubu investice není. Takže sakra kdy už to přijde. Ta celá záležitost s krtkem je sice trapná ale pořád je to něčí osobní vlastnictví a ať si ho ta slečna třeba strčí kamsi, ale čekám na ty benefity za to že začneme střílení lidí a dětskou práci vyměňovat za to klekání a lezení do análu.

Jo a nějaká nechutná podechcaná panda pro pražskou zoo taky není "ta" investice která mi vyvrátí názor :)
  • upraveno 29. března 2016
  • https://www.facebook.com/kvyskocil1/videos/1007469632680682/

To je fakt hroznej protetektorát Miloše když tam nepustěj ani poslance
  • Uff, ta trojka v popředí, Kocáb, Kalousek a Kateřina Jacques....ty bych si na dvorek taky nepustila, nemám ani odvahu si zapínat zvuk, Kalousek nějak moc žvaní :D jinak, zatím je z návštěvy čínského prezidenta slušná tragikomedie, jsem zvědavá, kdo tomu nasadí korunu.
  • není náhodou Kateřina Jacques ta husa co nebyla schopná vysvětlit program svojí strany ? Strana zelených to byla tuším teď nevim v čem jede
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • Mně ten Tibet taky vlastně dost vadí a to se považuji za městského liberála. Čína používá represi i třeba na Ujguri nebo křesťany. A co třeba Saudská Arábie? Nebo porušování nařízení OSN Izraelem. Ale tady ten Kalousek je pro mne ukázkou toho, že policie neví jak má jednat. Je to provokace, ale oni mu to dovolí
    Ono kdyby ta kritika aspoň byla konzistentní. Ale když nám je Čína dobrá coby levná výrobna, mám trochu problém věřit v upřímnost toho spontánního nadšení pro horskou středověkou teokracii.
  • upraveno 30. března 2016
    @Amaroun přesně tak, Kalousek se šel zviditelnit a provokovat, když pak vítězoslavně pozvedl nad hlavu tibetskou vlajku...

Ale oni mu to dovolej - prostě tady se ukazuje, že vlastně ani jedna strana se přes to neumí přenést . Kdyby ho tam pustili tak co? Nejspíš tam bude stát jako trouba s tibetskou vlajkou. ;-)
  • @Amaroun to je další věc, taky myslím, že prezident Číny by se z pár exotů s vlajkama nezhroutil.
  • Pff, zdá se mi, že to všichni přehánějí. Kam se podívám tam čínská nebo tibetská vlajka.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Gorgloj Neboj, Čínský prezident odjede a na Tibetskou vlajku si nikdo nevzpomene zase až do příštího 10. března ;)
  • http://echo24.cz/a/ixdhx/muslim-popral-ve-skotsku-krestanum-hezke-velikonoce-byl-zavrazden

Západní politicky korektní bezpečností aparát v akci. Nejsou ani schopní ochránit slušné zástupce menšiny :-?
  • Já mám pocit že to přehání všichni, od Zemana po Kalouska.. Zeman zase plácá prezidenta říše středu jak nějaký bílý muž, který si zrovna podmanil nějakého asijského divocha, číňani zase posílají organizované agenty do ulic, kde beztrestně mlátí český občany a policie nezasahuje. A Kalousek zase alespoň 1 den v roce nenávidí něco víc než Babiše.. Podle mě by teda ale všichni mohli přitvrdit, má cynická a škodolibá vnitřní bestie by si přála nějaký to foajé na závěr. Protože i když Zeman s křivýma hnátama sázejíce stromek, neumějíc držet lopatu mě sice pobavil, ale CHCI VÍC..

Jinak ohledně těch vlajek.. Kdyby ty čínský aspoň vyvěšovala vláda nebo představitelé státu, zkrátka státní instituce, jako právě v Británii, tak by mě to bylo jedno, ale když on to tam věšel sám Luftjarda aby neztratil to neexistující koryto..

Ale nevím co kdo čeká.. S tím cynickým pragmatismem českýho národa nechápu jak si někdo může myslet že Češi půjdou mávat nějakýmu bolševikomamrdovi. Češi zkrátka nejsou mávací typy :) (což je dobře.. ať jde o Putina, Obamu nebo Jsi Pičinka)
    S tím nesouhlasím. Americký transport se vítal docela intenzivně... Pokud tedy nemyslíš jenom konkrétně individuální osoby.
  • Myslím konkrétně osoby.. Češi moc papaláše nemusí (dle mého skromného názoru), možná na Obamu se šli juknout, ale tam šlo spíš o zvědavost "přijede ten první nigga prezident".
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • upraveno 31. března 2016
    To pak už dnešní mládež dostatečně neocení forbínu Wericha a Horníčka "Příchozí vejda okamžitě vidí" :) (a koukám, že mi to podtrhuje i prohlížeč, taky ho to neučili).
  • Minimálně na osmiletých gymnáziích se přechodníky stále vyučují.
  • My jsme se je také učili, jestli mi paměť slouží (šestiletka)
  • My taky (tuším, že v tercii i v kvintě).
  • @DanielSvatoš: Pokud vím, tak Jaujau Kačka (z toho, že na nějaké demonstraci ji zpacifikoval zasahující policista) v tom projevu nehovořila o programu strany, ale "vysvětlovala" pojem "biomasa"... (To bylo druhé přízvisko, které svého času měla)
    Což o to, přechodníky se nepochybně probírají,... ale (i když odhlédnu od toho, že to rozhodně není klíčové téma, přes které vlak nejede) spíše se potvrzuje, že nepoužívaná znalost snadno zakrní... (čímž neomlouvám, že to někdo sází jak tele Sportku...)
  • @Jay jojo máš pravdu už si vzpomínám :D to bylo v nějaké talkshow ne ? možná Kraus ale co si pamatuju tak docela trapas
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.