Hra o trůny ožívá

upraveno 2. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.

Havran
Číst celý článek zde
1161719212235

Komentáře

• upraveno 7. března 2011
    Alek: v Silent Hill?! Sakra, moje oblíbená herní série a jeden z nejlepších hororů posledních let a on bude určitě hrát podobně, ach jo...
  • upraveno 8. března 2011
    Neni Dany jeste pod zakonem? Neni to pedofilie?:)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 8. března 2011
    To lordu veliteli vadí jen u Sansy :))
  • upraveno 9. března 2011
    Neni Dany jeste pod zakonem? Neni to pedofilie?:)
    Rozhodně není. Pedofílie je vztah k osobám s nerozvinutými sekundárními pohlavními znaky - malé děti. Jak známo Dany a konec konců i Sansa mají výše zmíněné znaky rozvinuté, zvláště Dany:-), která věkově už dávno ukončila pubertu (u dívek se za konec tuším bere menarche).
    Navíc ve středověku, jak mi jistě pánové historie znalí potvrdí, byly ženy kolem 14 či 15 v nejlepším věku pro otěhotnění potažmo svazek manželský....
    Já nejsem žádný zastánce vztahů třicetiletých strýčků a čtrnáctiletých holčiček...Nemám nic proti hranici patnácti let pro legální sex (to je strašné spojení:-:-)..Jen rozlišuji pedofily a lolitkáře...

Upřímně...
    Já mám rád stejně staré ženy jako jsem já (až budu mít krizi čtyřicátníka, možná mi hrábne a stanu se lolitkářem...kdo ví:-)) a mladé masíčkou...Maso ze starých zvířat je hrozně tuhé...
    upraveno 9. března 2011
    Anomanderova teorie by se dobře poslouchala ve výslechové místnosti :)

Ale jasně, dívky dospívají dříve a jsou dívky, co dospívají rychleji než jiné dívky, takže vždy jde o posouzení, zda souložník znal věk nebo v hrubých rysech mohl věk předpokládat.

Ale upřímně (chyba opravena), mě to k nikdy mladýmu masíčku moc netáhlo.
    upraveno 9. března 2011
    masíčko ze starých zvířat zavání jinou úchylkou, musí to být vyzrálé, dobře rostlé a připravené ke konzumaci.
    Věru dokonale martinovské téma :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 9. března 2011
    Máte radši kuře nebo slepici na paprice?
    upraveno 9. března 2011
    Mám rád slepičí polévku. Kuře je relativní pojem, ježto vývojové cykly drůbeže nejsou úplně převoditelné a navíc je to dneska hnané uměle...

Marin je v popisu veškeré konzumace poměrně detailní...
    upraveno 9. března 2011
    Marin je v popisu veškeré konzumace poměrně detailní...
    Jo popisy všech těch pokrmů na hostinách jsou grandiózní. Martin je labužník. Hlavně se mi líbí, jak místo cukru používají med. Zajímalo by mne, jestli všechny ty chutě Martin vymýšlí sám, nebo nahlíží do nějaké irské kuchařky.
    upraveno 9. března 2011
    Některé recepty jsou podle mě určitě založený na skutečnejch středověkejch menu. Med super nikde brambory taky dobrý, ale ujela mu kukuřice.
    upraveno 9. března 2011
    Proč by tam nemohla být kukuřice, paprika, skořice nebo rýže. Tohle je jiný svět a jiné kontinenty. Tady nikdo nečeká, až nějaký mořeplavec objeví Ameriku.
    Mimochodem Martinův svařák děláme už mnoho let přesně podle receptu, jaký vyžadoval Mormont. A je to nepřekonatelná záležitost.
    upraveno 9. března 2011
    Montezuma3: Protože tam nejsou brambory a cukr. Když už s tím začal a evidentně celkem precizně, mělo by to tak zůstat.
  • upraveno 10. března 2011
    Premiéra a reprízy prvního dílu (HBO CZ)

HBO 18-04-2011 22:00
    HBO2 18-04-2011 23:30 (tohle by měly být titulky)
    HBO 19-04-2011 04:55
    HBO 20-04-2011 21:35

ty titulky jsou můj odhad
    Na kukuřici jsem už docela zapomněl. :-) Kdyby to mělo být fest reálný, tak by si na kvalitním víně od Redwynů pochutnávali jen Redwyni, ke zbytku by se dostal už notně zkyslí mok (respektive mohl by se dostat i čerstvý, ale bylo by třeba ho rychle spotřebovat). :-) Ve středověku (a v raném novověku) to ještě s trvanlivostí ani v sudech nebylo moc slavné - na archivní vína se ještě moc nehrálo.
    Ještě měsíc a půl - to čekání bude smrťák! :-D
    Třebas nemá Martin brambory rád, proto tam nejsou. Že Martin trpí jedním ze sedmi smrtelných hříchů je zcela evidentní:-)
    Jedli jste někdy kapouna? Chutná to jako normální brojler?
    upraveno 10. března 2011
    nic nevidím

edit: už jo.

Teď mě tak napadá, jak se tu vlastně mažou příspěvky?
    Mažou se přese mě :-)
    Mne môj odkaz normálne funguje.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 10. března 2011
    Mně se nezobrazuje už ani ten Alekův (ale zpočátku ano).

Oprava: teď už se zobrazuje. Ale odkaz na westeros mi ukáže jen hlášku "zde jsou draci..." a plakát ne.
    Odkazy na westeros nefungují, oni to nějak blokují.
    GoT plakát

Takhle na plaát je to fajn fotka. Použili to na obálku Hru o trůny v USA a na ní to vypadá divně.
    A kde je Ned nemůže chybět Catelyn,
    Catelyn

A na http://www.hbo.com/#/game-of-thrones najdete ještě jednu plus Brana.
    Výjev z prvního plakátu je jednoznačný: Zamračený Boromir dumá, kterak se zmocniti Jednoho prstenu.
    Mne práveže nefunguje práve toto "hezky postaru" :D
    Plakát je perfektní ale ta Catelyn se mi pořád nelíbí :-))
    Tak ještě postaru hezky pěkně odkaz, Plakát Hry o trůny

Teprv teď jsem si všimnul toho havrana té tříoké vrány, hezký doplněk :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.