Hra o trůny ožívá

upraveno 2. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.

Havran
Číst celý článek zde
1293031323335»

Komentáře

• upraveno 1. května 2011
    Jsem zvědavý, jestli někomu vyjdou jelen nebo drak
    ja sem hrdy Targaryen ;-)
    To je jen pro facebookaře? Tak to jde mimo mě. :-/
    ja sem hrdy Targaryen ;-)
    Fakt? A co ti napsali?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. května 2011
    Jen 4 možnosti, pche! Vyšli mi Starkové. Ale pro čtenáře není moc těžké naklikat odpovědi tak, aby mu vyšel výsledek jaký chce.
    chmur:Based on your replies you would be a powerful king, but sometimes you would become a tyrant. You always have a desire for power, and you aren not afraid of a single thing. Be careful, because the power can easily make you mad. You don’t need the recognition of your people, moreover you don’t care about this. You don’t mind if they can’t look up at you, as terror is your tool, and you think therefore they will do everything you say. Be careful, people’s anger could catch you up! The best family for you is the Targaryen House. They were born from the blood of dragons and this is the reason they could do anything to get more power. They heritage is not just the hardness, but the shocking beauty as well. Your motto is: 'Fire and Blood'

nechce se mi to prekladat:)

montezuma 3: to je pravda,ale ja sem odpovidala podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi ;-)
    tech poslednich 24 hodin je tady (vzdy) vylozene okurkova sezona :/

mmchd - davate si pred premierou vzdy jak preview, tak ty dva sneak peeky?

ja jen preview...
    já si naopak pustil jen sneak peeky :-D
    upraveno 1. května 2011
    ani jedno
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. května 2011
    knedle: Já měl k večeři kotletu...
    Já se taky nedívám na preview ani na ty krátké scény. Chci si to více užít při sledování samotného dílu. Z prvního dílu jsem před vysíláním viděl v různých utržcích a trailerech tak 90% celkové stopáže a neužil jsem si jel tolik, jako druhý díl :-D . Kde už těch nových mnou předem neviděných scén bylo více.
    Flanker: to se povedlo :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 1. května 2011
    Já se dívám jen na preview, ale hned po zveřejnění. O víkendu se dívám znovu na předchozí epizodu :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 1. května 2011
    Snažím se vydržet a nepodívat se na nic...
    A víte co je nejhorší? Že mám zítra tak nabitej den, že budu muset čekat do večera. Myslíte, že vydržim? Mám to rozvržený tak, že bych měl pracovat i v autobuse do Prahy, chjo :-(
  • upraveno 2. května 2011
    fandím ti: práce šlechtí :)
    padl jsem... aspoň půlku jsem v buse odkoukal, safra, proč já nebydlim dál? :-)
    upraveno 2. května 2011
    Hmm, já ráno ani nezačal hledat torrenty, páč bych se na to stejně nemohl do večera podívat, a to už vydržím do televize.
    tentokrát mi to tiež vyšlo až na hbo premiéru večer. teším sa. fakt je radosť mať takéto pondelky :)
    upraveno 2. května 2011
    fakt je radosť mať takéto pondelky :)
    Určitě ne takový, jako já dneska v práci. Ale večer to spraví :)
    chápem, ale fakt sa mi ráno lepšie vstáva do práce, keď viem, že večer bude seriál :)
  • upraveno 4. května 2011
    Doporučuju omrknout, Q&A panel s Beanem, Addym, Lloydem a Gemmou Jackson. Příjemný pokec, a ta Viserysova historka o tom Rusovi je dobrá, ten jeho hraný přízvuk se povedl :-D
  • upraveno 4. května 2011
    to sem si daval vcera - historka vyborna :)
    upraveno 4. května 2011
    http://www.playzone.cz/tv/moviezone/moviezone-7 - V první čísti videa se mluví i o Hrě o Trůny.
    upraveno 5. května 2011
    Na oficiálních stránkách se objevili 4 nové house wallpapery, a vypadají mnohel lépe než ty předchozí:
    Baratheon
    Stark
    Targaryen
    Lannister
  • upraveno 5. května 2011
    stejne je nelepsi (na oci) targaryen
  • upraveno 6. května 2011
    Nechápem, prečo Targaryenskému drakovi odstránili predné nohy. Teraz vyzerá ako sliepka.
    upraveno 6. května 2011
    Taky se mi víc líbí ten předchozí. Ale Martinovi draci mají jen dvě nohy.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.