Hra o trůny ožívá
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.
Havran
Číst celý článek zde
Havran
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
PS: Hlavně, že tady Alek psal, že tady nechce postovat odkazy na download. :-D
Game.of.Thrones.S01E01.HDTV.XviD-FEVER
Game.of.Thrones.S01E01.720p.HDTV.x264-CTU
Sorry, ale linky tu nechci. Akorát to sem natáhne další spam, není to zrovna fér vůči HBO, který s náma spolupracuje a hlavně, každý kdo chce, si je jistě najde. Díky za pochopení, tohle beru jako mojí chybu, protože jsem to asi neřekl jasně a výrazně. - Alek
Jinak se vám musím přiznat, že i když jsem to intro ráno viděl jen jednou. Tu melodii jsem si broukal celou cestu do práce :D Přitom to není nic, co by člověka posadilo na prdel jako ta z The Tudors.
http://www.kinema.sk/clanok/35244/hra_sa_zacina.htm
Doporučuju, dobře jsem se zasmál. :)
Ale přiznám se, že mi čím dál víc v pilotu "vadí" scéna kdy Jaime ojíždí Cersei na dothracký způsob. Jako ne přímo vadí, ale působilo to dost lacině.
U nich se jedná o "klasický" dlouhodobý vztah. Ta scéna vypadala jakoby si Jaime vyrazil na procházku, potkal na schodech nějakou děvečku a tak si užil.
Nemuzu si pomoci, ale hledat v poloze sexu nejakou vyssi vrstvu mi prijde dost zcestne. Zvlaste, kdyz nevime, jak ma Jaime tvarovany penis (a tudiz nejprijemnejsi poloho pro oba), jestli je Cersei dominantni jen ve verejnem zivote, ale v posteli je naopak velmi submisivni... nebo zrovna experimentovali... tezko rict. Znam holcinu, ktera je az skoro feministka, ale v posteli ma rada lehky masochismus.
Ale jinak musim říct, že jsem měl z těch recenzí trochu větší strach v tomhle směru. Dothrakové byli nakonec docela umírnění, zatím :-)