Hra o trůny ožívá
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.
Havran
Číst celý článek zde
Havran
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
pravda v kontexte s dothraki to vyzeralo viac divoko a menej ako vzťah. to je pravda.
Navíc nebyla dobře zvolená už proto, že pět minut před tím takhle souložili polodivoké obdoby mongolských nájezdníků:-)) V poho Flankere...Nikdo tě z žádných experimentů a exkrementů neobviňuje, takže se nemusíš obhajovat:-)))
Nikdy by mě nenapadlo řešit zrovna tohle :))
To vše samozřejmě IMHO ;o)
Ostatně stejně tak mi trochu vadí závěr té svatby. Jsem zvědavá jak budou vysvětlovat, že se Daenerys do Droga zamilovala, když ji na vlastní svatbě (zřejmě) znásilnil. Pokud tuhle linku nepřekopou celou.
Ale opět je to můj pohled na věc, můj problém.
Co se týče posunu vztahu Dany a Droga - líbí se mi to. Je to věrohodnější - aspoň mám takový pocit po shlédnutí těch dvou dílů, což je asi výhoda proti Nevadě...
Jak romantické, ještě svíčky tomu chybí :))) Ale je vtipné kčemu všemu se tady dostaneme :)))
Hmmm, zajímavá uváha nad tou láskou a znásilněním. Jednou, už je to dávno, jsem četl knížku, kde hrdinka a hrdina byli sezdáni jako dva příslušníci šlechtických rodů, do té doby se ani nikdy neviděli, a on ji taky vlastně o svatební noci znásilnil. Potom se do něj ale také zamilovala :) Pravda, byla to nějaká červená knihovna :D
A já musím přestat číst ty komentáře, už to tu zavání spoilama! :D
http://winter-is-coming.net/images/sibel-kekilli.jpg
Mimochodem jak tady vložím obrázek? Všude jinde fungují IMG tagy asi takto :
< img>odkaz na obrazek< /img> (bez mezer) , ale když to udělám zde, tak to hodí jen odkaz a obrázek se nezobrazí. (Přitom jsem si všimnul, že tady občas někdo obrázek do příspěvku dával.)