Hra o trůny ožívá

upraveno 2. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.

Havran
Číst celý článek zde
12931333435

Komentáře

• upraveno 20. dubna 2011
    jeden z dôvodov mohol byť ten, že v tom zábere mohla pokojne vystupovať dvojníčka. Nie je vidieť, že to je Ceresei. druhý dôvod môže byť historický: myslím, že v európskom stredoveku to tak jednoducho bolo. jedna od prírody odpozeraná poloha.

pravda v kontexte s dothraki to vyzeralo viac divoko a menej ako vzťah. to je pravda.
    Nemuzu si pomoci, ale hledat v poloze sexu nejakou vyssi vrstvu mi prijde dost zcestne. Zvlaste, kdyz nevime, jak ma Jaime tvarovany penis (a tudiz nejprijemnejsi poloho pro oba), jestli je Cersei dominantni jen ve verejnem zivote, ale v posteli je naopak velmi submisivni... nebo zrovna experimentovali... tezko rict.
    Tvar penisu Jaimeho skutečně není znám:-)) Mimochodem, jaký tvar je ideální pro výše zmíněnou polohu?.-) Nicméně známe knižní předlohu a tam to Jaime s Cersei rozhodně zezadu nedělali:-)
    Navíc nebyla dobře zvolená už proto, že pět minut před tím takhle souložili polodivoké obdoby mongolských nájezdníků:-))
    Thule: No nemluvíme tady o akrobacii a kámasůtře. :)) Osobně si myslim, že můj a manželčin sexuální život je prost perverzit, exhibicí, úchylností a experimentů odkoukaných z četných sexuálních příruček a skládá se pouze z přirozeně se vyvinuvších oboustranně vyhovujících způsobou, kde se ovšem i "poloha na Jaimeho" občas vyskytne...
    V poho Flankere...Nikdo tě z žádných experimentů a exkrementů neobviňuje, takže se nemusíš obhajovat:-)))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. dubna 2011
    Taky se nehájím, pouze popírám tvrzení, že láska znamená pouze "tváří v tvář" :))
    Taky se nehájím, pouze popírám tvrzení, že láska znamená pouze "tváří v tvář" :))
    Tak to každopádně,....Jinak by lásku cítili pouze mimořádně ortodoxní katolíci...
    Meh... sice nevím, jak to Jamie a Cersei dělali v knížce, ale sem to podle mě naprosto sedlo :) Zaprvé proto, že při téhle poloze Brann skvěle viděl do tváří oběma, zadruhé je to snad drsný svět. V první epizodě si moc se sexuálním obsahem servítky nebrali, tak mi není jasné, proč by si dvojčata nezaincestovali zezadu, no :)
    upraveno 20. dubna 2011
    tak mi není jasné, proč by si dvojčata nezaincestovali zezadu, no :)
    taky nevím, proč se to vlastně začalo řešit... :))
    Nechápu, naprosto normální a běžně užívaná poloha a je jedno v jaké vrstvě společnosti, jestli se jedná o dlouhodobý nebo krátkodobý vztah. Žiju s přítelkyní už X let a tato poloha je běžnou součástí sexuálního života, kterou občas používáme. V knize možná nesouložili zezadu, ovšem souložili vášnivě, a "tvrdě" což myslím ta scéna vyjádřila dobře. Navíc v téhle scéně byla použita dvojnice a díky této poloze na cersei není vidět v té "první části".
    Nikdy by mě nenapadlo řešit zrovna tohle :))
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 20. dubna 2011
    Naprosto, ale naprosto jste mě nepochopili....až na Chmura. Nic proti zvolené pozici jako takové. Jen jsem podotkla, že ta scéna na mě působila, jako by byla v podstatě náhodná. Bran v knize odhalil, že královna má milostný vztah se svým bratrem. V knížce to byl "šok", protože do té doby nebyl žádný náznak. Pravda, v seriálu je něco nekalého naznačeného rozhovorem těch dvou už v Králově přístavišti. Vzhledem k dothracké svatbě kousek předtím, to tady vypadalo divně: "Jejda vešel jsem do místnosti, zakopl jsem a vjel mi přitom do ní. Ani jsem netušil, že tam klečí..."
    To vše samozřejmě IMHO ;o)

Ostatně stejně tak mi trochu vadí závěr té svatby. Jsem zvědavá jak budou vysvětlovat, že se Daenerys do Droga zamilovala, když ji na vlastní svatbě (zřejmě) znásilnil. Pokud tuhle linku nepřekopou celou.
    Ale opět je to můj pohled na věc, můj problém.
    ok, přiznávám, že mě ta pozice taky trochu, právě ve světle dothraků, překvapila.

Co se týče posunu vztahu Dany a Droga - líbí se mi to. Je to věrohodnější - aspoň mám takový pocit po shlédnutí těch dvou dílů, což je asi výhoda proti Nevadě...
    Tak to jsem tě asi opravdu nepochopil a stále nechápu. :) Jak náhodně? Jaký je tam rozdíl? V knize Bran šplhal a uviděl je jak souloží. V seriálu Bran šplhal a uviděl je jak souloží. Co mi tedy uniká? :)
    Ono argumentující tady zřejmě narážejí především na to, že v knize byla tato scéna uvozena dost dlouhým rozhovorem, který si Bran celý vyposlechl, a vyústil do "romantické" milostné scény. V seriálu to vypadá, že si Jaime a Cersei prostě vyběhli do věže oddělat rychlovku, zatímco je král pryč, a moc romantiky v tom není.
    upraveno 20. dubna 2011
    jo, tak nějak
    Tak že to Jaime zcela náhodně narval Cersei do svatyně je ale přece geniální myšlenka. To by měl použít, až budou zpochybňovat nárok Tommena :)
    No tak teď nevím jestli mám špatnou paměť, ale zdá se mi, že právě tak to v knize bylo. Nevzpomínám si, že by to byla nějaká romantická scéna, to rozhodně ne. Na mě to teda působila přesně tak, jak si popsal v poslední větě Arutho. Ale jdu se mrknout do knížky, jsem zvědav na tu romantiku :))
    Tak jo, no možná jsem to s tou romantikou trochu přehnal. :P Proto jsem ji dal do uvozovek. :)
    "Tenhle náš rozhovor začíná být velmi únavný , sestro" řekl muž. "Pojď sem a zmlkni už konečně" ... Muž k němu byl otočen zády a jeho tělo před ním zakrývalo ženu, kterou prudkým pohybem přirazil vzhůru proti zdi...
    Jak romantické, ještě svíčky tomu chybí :))) Ale je vtipné kčemu všemu se tady dostaneme :)))
    Btw, je až strašidelné, kolik lidí se objevuje na IMDb, co obhajují incest. :-/
    upraveno 20. dubna 2011
    Expendable: lol
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 20. dubna 2011
    Tak že to Jaime zcela náhodně narval Cersei do svatyně je ale přece geniální myšlenka. To by měl použít, až budou zpochybňovat nárok Tommena :)
    To se přece může stát každému :D
    To Nevada:
    Hmmm, zajímavá uváha nad tou láskou a znásilněním. Jednou, už je to dávno, jsem četl knížku, kde hrdinka a hrdina byli sezdáni jako dva příslušníci šlechtických rodů, do té doby se ani nikdy neviděli, a on ji taky vlastně o svatební noci znásilnil. Potom se do něj ale také zamilovala :) Pravda, byla to nějaká červená knihovna :D

A já musím přestat číst ty komentáře, už to tu zavání spoilama! :D
    jj, spoilery to tu smrdí všude, ale nemám to srdce je omezovat. Takže bezpečno by mělo být snad jen v diskuzích přímo k jednotlivým epizodám (Hra o trůny 1x01 apod.).
    Aleku, prece si nezalozime vlastni stranku a forum, abysme se mohli vzajemne "spoilovat" :)
    Jsem tu asi jedinej, komu se líbí Cersei, a všichni slintaj z tý vykulený panenky; to prostě nechápu.
    JAIME: Mne je jenom už nepříjemný, že existuje nějaká bytost co si to je schopná rozdat se svým bratrem.. Co se týče představitelky - tak nemam rád zapšklý maminy....
    ona to jenom hraje ;)
    Mě se Lena Headey líbí, ale nejvíce jsem zvědavý na Sibel Kekilli jako Shae :)
    imagehttp://winter-is-coming.net/images/sibel-kekilli.jpg

Mimochodem jak tady vložím obrázek? Všude jinde fungují IMG tagy asi takto :
    < img>odkaz na obrazek< /img> (bez mezer) , ale když to udělám zde, tak to hodí jen odkaz a obrázek se nezobrazí. (Přitom jsem si všimnul, že tady občas někdo obrázek do příspěvku dával.)
    No Targaryenům incest nikdo nevyčítal (a nebo jen tajně) celá staletí, takže vyčítat to Jaimemu a Cersei je od západozemské společnosti trochu pokrytecké.

upraveno 20. dubna 2011
    Mimochodem jak tady vložím obrázek?
    Nad polem pro psaní příspěvku na to máš pomocníka - editační tlačítka, konkrétně druhé zprava.
    Chmur: Neboj Targaryenům to vyčítám taky :-)
    upraveno 20. dubna 2011
    Jsem tu asi jedinej, komu se líbí Cersei, a všichni slintaj z tý vykulený panenky; to prostě nechápu.
    Nejsi, co se týče ženský jako takový, taky bych jí dal přednost.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.