Hra o trůny ožívá

upraveno 2. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.

Havran
Číst celý článek zde
12930313234

Komentáře

• upraveno 26. dubna 2011
    Ale obecně mám slabost pro hajzlíky - Jaime, Cersei, Lannisteři obecně, Viserys, Malíček, Melisandra..
    Tak tě potom postavy jako Ramsay, Gregor nebo Kousač musí přivádět do lit. extáze:-)
    Zapomněl jsi na Rorgeho ;)
    To už nejsou hajzlíci ale jiný živočišný druh. Tak šílená nejsem ani já :-))
    škoda
    Tak šílená nejsem ani já :-))
    :-))
    Aleku hoď nám sem ankety, ať se konečně dozvíme, jestli je Sansa oblíbenější než Dany :-))
    A jak by ta anketa měla vypadat? Souboj Dany - Sansa (varuju vás, Sansa to krutě projede :-), nebo všechny ženy Západozemí?
    Čím více anket, tím lépe :D Čím více dam, slečen a v některých případech potvor v anketě, tím lépe :D
    Nemá to cenu, vyhraje to Sersej...
    A za ní v těsném závěsu Brienne :-D
    Počkat, počkat! Zapomínáte na Starou chůvu. :-D
    Hlavně zapomínáte na Aryu, ta holka má vítězství pojištěný ;-)
    (k mojí smůle samozřejmě)
    Tak kdo tam teda bude? Arya, Dany, Cersei, Sansa, Catelyn. Ještě někdo? Omezíme to k seriálu?

Bohužel anketa bude jednoduchá, jednohlasová, žádné rozdělování více hlasů.
  • upraveno 27. dubna 2011
    Perfektní piano cover úvodní znělky!
    Omezil bych to na serial a musi se tam pridat ty holky z bordelu. Ty jsou asi nejhezci z celeho serialu:) ( Arya je jeste dite ;-))
    No počkat, to je zas jiná anketa ala Miss Západozemí, resp. Šlapka Západozemí - ale tady je vítězka jasná, Její výsost :)
    Tohle je ale pomalu na černou známku, kolego lorde veliteli.
    Tak počkat, buď už jsi lord velitel a to bys se mnou měl už skoro souhlasit, nebo ještě nejsi a v tom případě jaký „kolego“?! :-)
    To je dobrá otázka! :-D
    Tak počkat, buď už jsi lord velitel a to bys se mnou měl už skoro souhlasit, nebo ještě nejsi a v tom případě jaký „kolego“?! :-)
    Vtipnej stěr:-))))
    Vůbec. Láska je láska.
  • upraveno 28. dubna 2011
    Doporučuji, perfektní fórum nebo respektive část fóra určená pro lidi, kteří knihy nečetli a mají diskutovat a spekulovat o budoucím ději atd.
    Je to opravdu super čtení, některé ty teorie jsou hodně divoké, ale najde se tam taky spousta promyšlených a rozumných teorií, které se celkem vyplní a je zvláštní to číst z pohledu člověka, který ví jak se věci budou dále vyvíjet.
    Určitě to stojí za to: http://forums.televisionwithoutpity.com/index.php?showtopic=3204374&pid=13881687&st=75&#entry13881687
  • upraveno 29. dubna 2011
    14. června by měl vyjít soundtrack Ramina Djawadiho k Hře o trůny. Myslím, že se tu o to někdo už dřív zajímal...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. dubna 2011
    To byl tuším Macejko, a Já taky.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. dubna 2011
    Taky se na něj těším.
  • upraveno 29. dubna 2011
    Alek: Už viem, ale vďaka, že na nás myslíš :)
  • upraveno 30. dubna 2011
    Tak jsem si na facebooku dělal test HBO, jaký typ vládce jsem...Nu a jsem prý pravý Lannister...pro zajímavost přikládám charakteristiku

Na základě tvých odpovědí budeš spíše demokratický vládce, který ale má dost sebevědomí usednout na trůn. Nejsi sobecký, chceš tu být pro své lidi, ale v některých případech nemůžeš vystát jiný názor. Máš výjimečné strategické myšlení. Jsi typický Lannister! Vybudovali mocné království v západních krajinách a jsou nejbohatším rodem v Západozemí. Tvoje motto je: 'Slyšte mě řvát!'

Jen ta demokracie mi k Lannisterum nějak nesedí:-))
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. května 2011
    Chmur: Jaké byly možnosti? nahoď odkaz.
  • upraveno 1. května 2011
  • upraveno 1. května 2011
    Cha, jsem taky Lannister... I když, kdo by o tom pochyboval, že :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 1. května 2011
    Podle tvých odpovědí bys byl přemýšlivým králem, ovšem někdy trochu nejistým. Rád si věci pečlivě rozmýšlíš a zvažuješ všechny možnosti a názory jiných lidí. Buď opatrný, protože nerozhodnost by tě mohla připravit o trůn. Nejvíce se hodíš do rodu Starků. Jsou zdaleka nejstarší dynastií, jejíž rodová linie se táhne osm tisíc let do minulosti. Než celou říši dobyli Targaryenové, vládl rod Starků ze Zimohradu po tisíce let jako králové severu. Tvoje motto zní: 'Zima se blíží'.

Ale je to blbé, u dvou otázek bych nejraději zvolila 2 odpovědi a otázka bohů je neobjektivní!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.