Hra o trůny ožívá
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.
Havran
Číst celý článek zde
Havran
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nevada: No Obdivovatele Daenrys docela chápu... holka co se vyšvihla s pouhé děvky na úctyhodnou Khaleesi (sakra jak se to píše) a vydržela spoustu věcí co tady nebudu spoilerovat :-)
Zatímco Sansa je taková naivní holčička... i když v posledních dílech jí mám docela rád
BTW jsem zvědavej na diskuzi příští týden ohledně jedné důležité věci v druhém díle co v knize nebyla :-)
Achjo, dneska už stačí mít bílý vlasy alá Gandalf, a chvíli čučet do blba a jste hned populární :-))
(nic proti herečce, ale jako bruneta je mi sympatičtější)
Samozřejmě jsem na nějakou určitě asi zapoměl, ale ..... :-)
radši to přejděte :-))
Amaroun: Je to samozřejmě asi blbost co se Jona týče, ale pochybuju, že by tam takovejhle dialog vložili jen tak. V knížce se Cersei přiznává, že jednou čekala Robertovo dítě, ale že si přivodila potrat. Možná tady prostě víc vyhrotěj její charakter, že dítě zabila už jako naroený. Uvidíme.
Jinak co se fandění ženám týče, tak Aryu nepočítám, ta nepoužívá ženské zbraně. Stejně tak Asha a Brienne, i když té jsem fandil, ale spíš v Bouři. V Hostině začal být nudná. Myslím ale především, že se tu zapomíná na Cat. Podle knihy má krásy přiměřeně, podle seriálu také, což asi byla příčina proč se tu tolik neřeší. U ní je to o vztahu k tolika dětem, které jsou navíc každé jiné, a které každé chce ochraňovat. Uvítal bych novou dospělou ženskou POV, protože Cersei taky za moc nestála.
ad změna ve druhém díle - mě to vykolejilo natolik, že jsem o tom mluvil ještě několik hodin poté, když jsem s Andrem odcházel z rautu :-) Ale nebudem kur-Cersei a počkáme na ostatní ;-) Nicméně možná to je důvod jisté té fanouškovské obce Cersei... TA? Jaká ta? Princezna nejsličnější a nejchlípnější? Nemohu se dočkat :-D A jinak asi zapadlo, že já jsem založil klub Doreah(+ Dany?). Věřím, že po zkouknutí druhého dílu se jeho řady rozšíří :-D