Hra o trůny ožívá
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.
Havran
Číst celý článek zde
Havran
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
hádej co to je?
Nevíte někdo jestli se to bude prodávat i u nás?
plno nových záběrů, bohužel strašně krátkých, moc sem se v nich nezorientoval
minimálně by mě zajímal záběr 2 (4 zbrojnoši proti 1 v chodbě) a 3 (černě oděná postava tasící meč za sebe - jon?)
Aleku hoď nám sem ankety, ať se konečně dozvíme, jestli je Sansa oblíbenější než Dany :-))
Myslím, že na konci první řady už nebude mít na straně diváků fanoušky žádné.
Pokud někdo považuje Cersei za nejsympatičtější postavu, tak to ve mně vyvolává ještě větší údiv než u Sansy. Jaime po prvním díle taky nevypadá jako sympaťák. Tedy pokud nepovažujete vyhození malého kluka asi z pátého patra za fajn zábavu:-/ Je jasné, že ti co znají předlohu a Jaimeho vývoj, tak se na to dívají jinak, než ti co ji neznají..Ale Cersei? Proč Cersei???
Sansa, Dany a ta její parta na jihu, jsou pro mě postavy nezajímavý, Dany a její linka dokonce zbytečná. Sansiny kapitoly jsou dobré, protože posunují děj ale sympatie na nule.
A navíc z hrůzného zážitku s Lysou v posteli se přitížilo jeho zdravotnímu stavu, takže trpí počátky šedého zákalu a předčasné demence a tudíž si ji plete s Catelyn.