Hra o trůny ožívá

upraveno 2. dubna 2011 v Seriál Hra o trůny
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.

Havran
Číst celý článek zde
12930313335

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 20. dubna 2011
    To tlačítko Spoiler byl dobrý nápad. Teď je to tu samá Zeď a všude kupa černé
  • upraveno 20. dubna 2011
    No jo, to je problém s tim rozdílem, že někteří mají jeden díl seriálu navrch. Věřím, že pak se to zklidní :-)
    upraveno 20. dubna 2011
    Já si nestěžuji, mě se to líbí :D prostě Noční hlídka
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. dubna 2011
    Arutha2321+Amaroun: Gendry mě napad taky, ale pak jsem to zavrhnul, nějak by to nesedělo k tomu, co s nim (a okolo něj) bude dál.
  • upraveno 21. dubna 2011
    To je jen promo.
    no ty kravo - jazykolam: i rytířský řeholní řád

hádej co to je?
    :) no seriál asi zrovna moc neviděla..
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 21. dubna 2011
    NTV. Chvílemi jsem přemýšlela, jestli fakt popisuje Hru o trůny...
    Ty fanouškovský sestřihy moc nemusím, ale tohle je udělaný skvěle.
    upraveno 25. dubna 2011
    Už se prodávají i nějaké další nové korbely, také kovové klíčenky a nějaké placky s erby na krk, které jsou dražší než ty trička.
    Nevíte někdo jestli se to bude prodávat i u nás?
  • upraveno 25. dubna 2011
    nové video - trailer chlubící se pozitivními recenzemi:

plno nových záběrů, bohužel strašně krátkých, moc sem se v nich nezorientoval

minimálně by mě zajímal záběr 2 (4 zbrojnoši proti 1 v chodbě) a 3 (černě oděná postava tasící meč za sebe - jon?)
  • upraveno 26. dubna 2011
    ten prvý záber vyzerá na Cereseinu čistku od starkovcov.
    Tipuji, že je to septa Mordane
    Už se těším na nějaké ankety - nejsympatičtější postava, nejlépe obsazená role, nejpěknější žena či muž atd....Milujem ankety:-))
    Jaime, Jaime, Cersei, Jaime... Já taky ;)
    Podle mě zatím (s předstihem) vede Jaime, Tyrion a Arya. Ale těžko takhle na začátku seriálu soudit.
    Cersei, Jon, Cersei, Jaime :-)

Aleku hoď nám sem ankety, ať se konečně dozvíme, jestli je Sansa oblíbenější než Dany :-))
    upraveno 26. dubna 2011
    Aleku hoď nám sem ankety, ať se konečně dozvíme, jestli je Sansa oblíbenější než Dany :-))
    To je přeci jasné, že Dany. Sansu nemá nikdo rád. Kromě Malíčka a mě. A pokud se ještě někdo najde, tak to určitě není divák, neznalí předlohy.
    Myslím, že na konci první řady už nebude mít na straně diváků fanoušky žádné.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. dubna 2011
    Sansu nemá nikdo rád. Kromě Malíčka a mě
    Pozor, ještě jsem tu já a mohl by se objevit ser Těžkohlavý.
    JAIME
    26. Duben 2011 - 14:11

Jaime, Jaime, Cersei, Jaime... Já taky ;)
    Takhle to vypadá že Jaime je Narcis :-)
    Jaime je Narcis :-)
    Jaime je ultramakromegagiganarcis:-) to celé na miliontou..

Pokud někdo považuje Cersei za nejsympatičtější postavu, tak to ve mně vyvolává ještě větší údiv než u Sansy. Jaime po prvním díle taky nevypadá jako sympaťák. Tedy pokud nepovažujete vyhození malého kluka asi z pátého patra za fajn zábavu:-/ Je jasné, že ti co znají předlohu a Jaimeho vývoj, tak se na to dívají jinak, než ti co ji neznají..Ale Cersei? Proč Cersei???
    Nemyslím úplně, bratře kickchmurasse :) Jaime je výbornej typ od začátku, jak v knize, tak v seriálu - tady mu dali jednoznačnou roli hlavního záporáka a má na ní velice dobrý prostor. Navíc je skvěle zahranej. To, jak posvačil Jona, je pro mě zatím zdaleka nejlepší scéna. Cersei je nesmírně ženská. A Jaimeho navíc nikdy nepřitahovaly hodné ženy ;) A Narcis? Vždyť je tam jednou Cersei...
    Mám ráda postavy co jsou zajímavý. Cersei je prvotřídní mrcha a já jí za to mám ráda (to neznamená, že mi třeba Arya není sympatická. Postavy jako Arya, Jon, Robb, Ned miluju, byla by blbost říct, že ne) Ale obecně mám slabost pro hajzlíky - Jaime, Cersei, Lannisteři obecně, Viserys, Malíček, Melisandra...
    Sansa, Dany a ta její parta na jihu, jsou pro mě postavy nezajímavý, Dany a její linka dokonce zbytečná. Sansiny kapitoly jsou dobré, protože posunují děj ale sympatie na nule.
    Mám to skoro do puntiku stejně. Že by krevní pouto?
    Dvojčata. A ještě Lannisteři.
    No a taky to .................................................................. ;)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 26. dubna 2011
    Sansu nemá nikdo rád. Kromě Malíčka a mě.
    A je otázka jestli ji Maliček opravdu má rád. Sansu vytáhl z Králova přístaviště jen pro zisk, přece jen je z jeho pohledu dědičkou Zimohradu, i když ten je teď podřízený Hrůzovu.
    A navíc z hrůzného zážitku s Lysou v posteli se přitížilo jeho zdravotnímu stavu, takže trpí počátky šedého zákalu a předčasné demence a tudíž si ji plete s Catelyn.
    JAIME: No...to asi taky :-))
    Sansa má vypadat jako Catelyn zamlada a protože je Malíček obšourník, jeho sexuální touhy jsou jednoznačné. Dokonce podle mě hrajou větší roli než jeho jinak perfektní hra o trůny.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.