Hra o trůny ožívá
Temná křídla, temná slova... ale dnes ne! HBO u příležitosti finále True Blood vypustilo mimo jiné i mnoho materiálu k Hře o trůny. V prvé řadě jde o teaser nazvaný Raven, tentokrát již nefalšovaný. To ale není vše, dostali jsme i ukázku ze zákulisí natáčení, promo fotografii Daenerys a blog tvůrců.
Havran
Číst celý článek zde
Havran
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Navíc ve středověku, jak mi jistě pánové historie znalí potvrdí, byly ženy kolem 14 či 15 v nejlepším věku pro otěhotnění potažmo svazek manželský....
Upřímně...
Já mám rád stejně staré ženy jako jsem já (až budu mít krizi čtyřicátníka, možná mi hrábne a stanu se lolitkářem...kdo ví:-)) a mladé masíčkou...Maso ze starých zvířat je hrozně tuhé...
Ale jasně, dívky dospívají dříve a jsou dívky, co dospívají rychleji než jiné dívky, takže vždy jde o posouzení, zda souložník znal věk nebo v hrubých rysech mohl věk předpokládat.
Ale upřímně (chyba opravena), mě to k nikdy mladýmu masíčku moc netáhlo.
Marin je v popisu veškeré konzumace poměrně detailní...
HBO 18-04-2011 22:00
HBO2 18-04-2011 23:30 (tohle by měly být titulky)
HBO 19-04-2011 04:55
HBO 20-04-2011 21:35
ty titulky jsou můj odhad
Jedli jste někdy kapouna? Chutná to jako normální brojler?
edit: už jo.
Teď mě tak napadá, jak se tu vlastně mažou příspěvky?
Oprava: teď už se zobrazuje. Ale odkaz na westeros mi ukáže jen hlášku "zde jsou draci..." a plakát ne.
Takhle na plaát je to fajn fotka. Použili to na obálku Hru o trůny v USA a na ní to vypadá divně.
A na http://www.hbo.com/#/game-of-thrones najdete ještě jednu plus Brana.
Teprv teď jsem si všimnul
toho havranaté tříoké vrány, hezký doplněk :-)