@JoeGyry: To jsi jej mohl napínat trochu víc... :o) Každopádně v páté knize se už Ned (pravděpodobně) objevil... (a popřete to).
Mimochodem, pokud je Azor zároveň princ, pak to jistě není Bran, protože Princ má být dle proroctví k Jaehaerysovi II. potomek jeho syna šíleného krále Aeryse II a jeho manželky. (Takže krom "přiznaných" Targaryenů - živých či mrtvých) padá v úvahu maximálně ten Jon (teda pokud nám ještě není utajen nějaký bastard Rhaegara či Viseryse :o))...
Když trochu odbočím, tak bylo několikrát řečeno, že drak má tři hlavy.
-jedna z nich je víc než jasná, je to Deanerys Targaryen. -druhá je dle mě Bran Stark(sice nebude už niky chodit, ale bude létat) -a třetí Jon Sníh - když budu vycházet z teorií které věřím, že je na půl Targaryen a na půl Stark
Jeden z nich musí být Azor Ahai
Deanerys bych vyloučila už jen proto, že od samého začátku všechno směřuje právě k tomu, že to bude ona
Bran má u mě velikou naději, je pokládán za mrtvého, tudíž on může být ten znovuzrozený uprostřed kouře a soli, to mi dává smysl ( viz důvody v článku )
Ale ani Jona bych neodepisovala, právě naopak. Tomu by se mohlo podařit spojit dva odlišné světy a společnými silami porazit nepřítele... vždyť už s tím začal . Věřím že se znovu narodí jako Azor Ahai právě on.
Ovšem že není - Azor má být v pokrevní linii potomek Aeryse II. (věštecký se Jenny z Oldstone), nebo tak někoho z královské linii. Takže možnosti jsou opravdu tři Danny (chraň nás všech 7 jestli to bude), Mladý gryf (je-li tím, za koho jej vydávají) a Jon (je-li tím, za koho jej čtenáři mají - drak a vlk, oheň a led, modrá růže znovuzrozený Mellisandřinou magií, která se snažila v plamenech vidět Azora, ale vše co spatřila byl SNÍH...). Je zřejmé, kdo si myslím, že je Azor...
@Stark z hor Osobne si myslim, že GRRM vyuziva symboliku mien.
Vyznam mien: Bran - velske meno, ktore znamena havran, Jon - je skratena forma hebrejskeho mena Jonatan, teda dar od Boha, Daenerys - priklanam sa k tomu, ze ide o "valyrijsky" ekvivalent mena Daniela (Danny) a opat bozsky vyznam - Boh je moj sudca.
Komentáře
Každopádně v páté knize se už Ned (pravděpodobně) objevil... (a popřete to).
Mimochodem, pokud je Azor zároveň princ, pak to jistě není Bran, protože Princ má být dle proroctví k Jaehaerysovi II. potomek jeho syna šíleného krále Aeryse II a jeho manželky.
(Takže krom "přiznaných" Targaryenů - živých či mrtvých) padá v úvahu maximálně ten Jon (teda pokud nám ještě není utajen nějaký bastard Rhaegara či Viseryse :o))...
Akurát viem, že sa určite Eddard/Ned objavil v tretej knihe. Dokonca sa stretol s Aryou :D
Když trochu odbočím, tak bylo několikrát řečeno, že drak má tři hlavy.
-jedna z nich je víc než jasná, je to Deanerys Targaryen.
-druhá je dle mě Bran Stark(sice nebude už niky chodit, ale bude létat)
-a třetí Jon Sníh - když budu vycházet z teorií které věřím, že je na půl Targaryen a na půl Stark
Jeden z nich musí být Azor Ahai
Deanerys bych vyloučila už jen proto, že od samého začátku všechno směřuje právě k tomu, že to bude ona
Bran má u mě velikou naději, je pokládán za mrtvého, tudíž on může být ten znovuzrozený uprostřed kouře a soli, to mi dává smysl ( viz důvody v článku )
Ale ani Jona bych neodepisovala, právě naopak. Tomu by se mohlo podařit spojit dva odlišné světy a společnými silami porazit nepřítele... vždyť už s tím začal . Věřím že se znovu narodí jako Azor Ahai právě on.
Thanks to that, he passed his trial with flying... colours...
Takže možnosti jsou opravdu tři Danny (chraň nás všech 7 jestli to bude), Mladý gryf (je-li tím, za koho jej vydávají) a Jon (je-li tím, za koho jej čtenáři mají - drak a vlk, oheň a led, modrá růže znovuzrozený Mellisandřinou magií, která se snažila v plamenech vidět Azora, ale vše co spatřila byl SNÍH...). Je zřejmé, kdo si myslím, že je Azor...
Osobne si myslim, že GRRM vyuziva symboliku mien.
Vyznam mien:
Bran - velske meno, ktore znamena havran,
Jon - je skratena forma hebrejskeho mena Jonatan, teda dar od Boha,
Daenerys - priklanam sa k tomu, ze ide o "valyrijsky" ekvivalent mena Daniela (Danny) a opat bozsky vyznam - Boh je moj sudca.
Mne osobne to vylucuje Brana.