Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1417418420422423581

Komentáře

• upraveno 12. června 2016
    Zrejme preto, lebo Trump má v mnohých ohľadoch dosť extrémne názory na zásadné otázky, najmä čo sa bezpečnosti týka. Jeho postoje, trebárs aj k migrácii, síce čiastočne vychádzajú zo všeobecného postoja republikánov, ale Trump ich ženie naozaj do krajnosti. Okrem toho, pri sledovaní niektorých jeho vystúpení som sa nemohla zbaviť pocitu, že ani nevie o čom hovorí, reps. niečo povie a vzápätí povie niečo, čo tomu odporuje.
    Čo sa postavenia amerického prezidenta týka, existujú síce aj prezidenti s väčšími kompetenciami, ale jednako jeho kompetencie patria vrámci rozličných (semi)prezidentských systémov k najrozsiahlejším.
    Demokratickí kandidáti sú z môjho pohľadu vždy lepší už len tým, že am. demokrati majú oveľa umiernenejšie názory na vojenské angažovanie USA, než republikáni.
    Netvrdím, že Hilary je ideálna kandidátka a mám pocit, že nevyhrá už len preto, lebo "je to Hilary a kandiduje x-tý krát", ale ak by som si mala zvoliť medzi nimi dvoma, volila by som ju, ako menšie zlo.
  • @Katrina prosim cittuj zde nějaké ty Trumpovi krajně pravicové názory a žadný články ale přesný citace :)
    "It's worth pointing out that the Orlando shooter was a registered Democrat. Why? Just imagine the coverage if he'd owned a Trump hat."
    Milo Yiannopoulos
  • @undefined priznavam se, mnoho debat jsem neviděl. Ale líbil se mi názor ohledně omezení migrace, kdy by mela země přijímat dle vyberu, třeba specializované pracovníky atd. Nikdo, ani usa ani Evropa nemůže spasit céy svět. Ten je a bude nespravedlivý, to už je podstata přírody... A u Clintove bych se bal stejných hovadin jako u Merkelové.
  • Amíkům ty volby fakt nezávidím, předpokládám, že Clintonová to má jasný, vzhledem k démonizaci šaška Trumpa, na které postavila svoji kampaň, stejně jako na tom "koukejte jsem ženská, volte mě, protože jsem ženská." Není to sice to samý peklo jako komouš Sanders, ale mám z ní pocit, že by šla přes mrtvoly jen, aby naplnila svoje cíle a rozhodně to není žádný čestný anděl.
  • Každopádně v něčem má pravdu, taky bych migranty nebral, když na to společnost není připravena a bohužel mají jinou mentalitu než mi a ne všichni s jsou schopni přizpůsobit.
  • @Dreamer Já myslím, že to vůbec nemá jasný. Stále doufám, že si nezvojí Clinton, protože "je žena". A ano, bude z Trumpa dělat démona a hrozbu demokracie a blablabla (něco jako špičky v Evropě z každého, kdo projeví jiný názor). Ale... ona rozohdně nemá čisté ruce a pokud má Trump chytrý volební tým... uvidíme.

Každopádně fandím tomu, kdo už konečně veřejně prohlásí, že ty útoky spojitost s Islámem mají!

Známá mamky se vrátila z Drážďan a říkala, že by jí vůbec nevadilo velké procento migrantů ve městě, ale to, jakým způsobem se srocují a chodí v houfech. TO je už hodně nepříjemné.
  • Tak Bushe mladšího si lidi taky zvolili a rozdíl mezi ním a Trumpem nejsou zrovna nebe a dudy.

@Mellien Tak na takový obrázek si Němci budou muset zvykat. Ne že bych čekala, že někdy přiznají, že v integraci selhali stejně jako Britové, Francouzi a Švédi. A z úplně stejných důvodů.
  • upraveno 13. června 2016
    @Mellien ta hysterie, kdy se odpůrci Trumpa tváří, jakoby Trump byl ďábel, co drží prst na obřím červeném tlačítku, které odstartuje atomovky a s jeho zvolením začne upalování homosexuálů a Mexičanů, mi přijde naprosto absurdní. Taková kampaň je na hlavu a vede ke lžím a manipulacemi s veřejností ze strany médií a takzvaných celebrit, trochu mi to připomíná zdejší hysterii proti Zemanovi, nejsem jeho fanoušek, myslím si že je to lhář a pokrytec, ale ta oboustranná hysterie mi přišla stejně nechutná jako hysterie kolem Trumpa v případě amerických voleb.

• @Mellien já nedělám z Trumpa ďábla, jen říkám, že tenhle útok mu značně pomůže. Ano, konzervativci jsou sice silně proti homosexuálům, ale zároveŇ jsou pro ně přijatelnější než magoři co na potkání postřílí 50 lidí. Takže tohle mu proti Clintonové dost pomůže.
  • @Everett_Young Vůbec by mi nevadilo, kdybys měl pravdu.
  • Samozrejme, že Hilary tiež nie je svätá a momentálne je už zrejme ochotná urobiť čokoľvek, aby to konečne vyhrala, ale politický boj nikdy nie je férový a každá kampaň je svojim spôsobom zavádzajúca, obzvlášť ak sa bavíme o takej krajine, akou sú Spojené štáty. Ani ona, ani Trump nie sú práve vhodný materiál na prezidenta, ale niekoho si amíci zvoliť musia, a osobne si myslím, že je to aj chyba samotných strán, že neponúkli kvalitnejších kandidátov. Hilary má istým spôsobom navrch, len preto, že je žena, a v spoločnosti panuje pomerne skreslená predstava o tom, že zvoliť si ženu ako na post jedného z najvyšších ústavných činiteľov je prejavom demokracie a pokroku. Na druhej strane si treba povedať, že aj keby vyhrala, pravdepodobne bude mať problémy pri spolupráci s Kongresom, kde momentálne majú v oboch komorách väčšinu republikáni.
    Len tak mimochodom, je "normálne", že je naklonená migrácii, keďže voličskú základňu demokratov tvoria najmä etnické menšiny a príslušníci nižších ekonomických vrstiev.
  • Upřímně mi ta kampaň "demokratů" proti pravici všude, nejen v USA, leze dost na nervy. Stačí se podívat, jak argumentují odpůrci Brexitu nebo při nedávných volbách v Rakousku. Očerňování, lži, výhrůžky. A přitom to jsou oni, co společnost do současných problémů dostali. Hillary je spojena s vládou Obamy. Kdo si myslí, že on dělá dobrou práci, tak ať ji volí, ale myslím si, že to v USA už spousta lidí není.
    Já si myslím že Trump je buranský člověk, který spíš střílí urážky než argumenty a nemám rád tyhle "vyhrocený typy" (ano přirovnání k Zemanovi mi přijde trefný). Ale zároveň bych si přál aby ho zvolili, protože "ať nemáme debila jenom u nás", byla by to facka demokratům, republikánům i celýmu establishmentu, že voliči nejsou jen bezmocný ovce, který volí jednoho za osmnáct a druhýho bez dvou za dvacet.
    Stejně tak na jednu stranu chci aby EU nějak fungovala, ale ne tímhle stylem, proto fandím Brexitu, aby to těm blbečkům v Bruselu, Merkelové, Hollandovi a Junkerovi dalo za vyučenou a byl nastolen nějaký precedens, že je to možné :)

(sám bych ale člověka jako Trump volit nemohl, stejně tak bych asi nehlasoval o vystoupení čr z eu, kdyby na to přišlo --- taky dobře pokrytecký, žejo? :D )
  • @DanielSvatoš
    To je moc hezké, ovšem vzhledem k tomu, že neumím arabsky, tak si nemůžu ověřit, jestli je to opravdu správně přeložené. Nemluvě o účelné selekci komentářů, které se pro provokaci výborně hodí. Nějak nepatřím k těm, kteří věří, že vše na internetu je pravda.
  • @Denebola Protože jsou často prostě... jednodušší? Nepředpokládám, že by EUFA jakýkoliv tým vyloučila, prachy jsou prachy, ale cynik ve mě česká, až ve Francii zase exploduje nějaká bombička nebo někdo začene střílet.
  • @Denebola Myslím že svoa to popsala celkem přesně. Nemám o nich moc vysoký mínění. prostě jsou to hlubci. A jelikož je to téměř nejsledovanější sport, tak je tam i vysoká koncentrace kreténů. Naštěstí mě fotbal na rozdíl od hokeje poměrně míjí..
  • @sfik tak nedíváme se na fotbal kvůli fanouškům naštěstí :-D
  • @Mellien Já se nedívám i kvůli těm uplakaným pannám :D
  • @sfik proto se dívám jen na zápasy, kde čekám dobrý neuplakany výkon. V tomhle jsou nejlepší souboje afrických a jihoamerických týmu + slabší bojovné týmy z Evropy. Ligový fotbal mě dávno minul... Ale takový útočný fotbal Kostariky, nebo Chille. To je krása.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Zdá se, že se Everettova slova začínají naplňovat, nicméně politické body se na tom snaží nabrat obě strany:
    https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/406297-kampan-jede-trump-po-masakru-broji-proti-muslimum-demokrate-proti-zbranim.html
  • Zdar tak co říkáte nebudou brzo neplánované volby :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 15. června 2016
    @p1e9t9r2 Burešovi by se hodily. Situace je podle posledních průzkumů pro ANO příznivá, Babiš si pro svržení vlády připravuje půdu. Sobotka se bude snažit pádu vlády pochopitelně zabránit, možná se pokusí sundat Chovance, pokud tahle vláda padne, tak to může otřást pozicí Sobotky uvnitř ČSSD. Socani se mohou pokusit vytvořit koalici s Kdu a přibrat ODS a Topku, ale tohle by voliči ČSSD asi nestrávili
  • @Achileus tak či tak, jen pretahovačky o koryta...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.