Hra o trůny 6×10 – Zimní vichry - Ice & Fire

upraveno 24. srpna 2016 v 6. řada
imageHra o trůny 6×10 – Zimní vichry - Ice & Fire

Cerseina msta, sjednocení Severu, návrat Jaimeho a vyplutí Daenerys. Pravda je odhalena. Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Miguel Sapochnik

Číst celý článek zde

1678911

Komentáře

• @Jay Pokud Jaime provrtá mečem svou Twinbitch, tak bych ani nelitoval nenaplněného proroctví. :D :D .... i když vlastně Jaime je její mladší bratr technicky vzato ....
  • @Pukuos: Právě že je její mladší bratr... a já hrozně moc chci, aby se mýlila i v tomto... :-)
  • @Jay já věřím tomu, že Tyrion to není. Můj odhad je, že buď Jaime či Arya ... ta se pořád modlí :D
  • @Magister_Peditum On svýho otce nezabil, on jenom říká, že by svýho otce zabil, kdyby nebyl mrtvej.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • A špeciálne pre @Hold the Door :D
    image
  • upraveno 30. června 2016
    image

@Hold "K násilí se uchylují jen neschopní, kterým už nic jiného nezbylo." -Salvor Hardin ;-)
  • upraveno 30. června 2016
    Bohové z temnoty, tohle je systém... :-)
  • @Monte Karstark Je to teda nějaký astronomický systém či soustava toho světa? :D mě to totiž přišlo jenom jako lustr se zrcátkama aby to rozvádělo sluneční svit po knihovně :D
  • Ja si teda pod tim hned predstavil neco jako globus
  • upraveno 1. července 2016
    sfik napsal(a):

@Monte Karstark Je to teda nějaký astronomický systém či soustava toho světa? mě to totiž přišlo jenom jako lustr se zrcátkama aby to rozvádělo sluneční svit po knihovně

To je jednoduchý, někde tam je elder scroll (artefakt ve hře Elder Scrolls V: Skyrim, je tam hlavolam co vypadá podobně).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Arutha Ja som čakal, že ten refrén zaznie, keď Vrabčák zdvihne ruky :D
  • @Terezička Ten jsem nenáviděl.. nešlo mi to vůbec nastavit abych ten svitek získal :D
    slonice napsal(a):

už se vaří nové fantasmagorické teorie, jakože se vrátí Catelyn Stark

Proč fantasmagorické?
    "Paní Catelyn?" Oči se jí zalily slzami. "Říkali... říkali, že jsi mrtvá."
    "Je mrtvá," řekl Thoros z Myru. "Freyové jí podřízli hrdlo od ucha k uchu. Když jsme ji našli u řeky, byla tři dny po smrti ... Berik přitiskl svoje rty k jejím místo mne a plamen života přešel z něho na ni. A... ona vstala..." (Hostina pro vrány)

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @trini SERIÁL!!! Tohle je vlákno k seriálu, tak to prosím zaspoileruj. Můžou tu být i tací, co to ještě nečetli.
  • @trini A Berik se s ní vytasí jako s tajnou zbraní proti UnHorovi? :D Teď vážně - linku likvidování Freyů převzala Arya a Brienne bude dál žít v iluzi, že se postarala o Sansino bezpečí. Nemrtvá Catelyn nebude.
    Jay napsal(a):

p1e9t9r2 napsal(a):

Já mám jenom strach, aby až se jon dozví pravdu o svém původu si nevzal jednu ze svých sestřenic za ženu :D aneb co by naše duo nevymyslelo

- Proč jenom jednu? Může obě a Dany návdavkem.
    PS: Cersei svůj nárok ne trůn evidentně bude ovíjet od toho, že byla královna, královna matka a regent... Bohužel, nejlepší by bylo, kdyby jí Jaime ve vzteku posloužil jako šílenému Aerysovi,.. hned v první scéně další série... to by nám DnD vytřeli zrak. :o)
    :applause: Myslím, že i nad něčím takovým zauvažoval, když tam tak stál. Vono ale bude stačit, až se Dany vylodí u Králova přístaviště, aby s armádou Lanisterů nezasáhl a posádku z Králova přístaviště stáhl do Lanisportu, cheche, to by byla prča! :twisted:
    p1e9t9r2 napsal(a):

@Rybba @Crocuta Stále nevíme toho třetího dračího jezdce :P aby si ta teta nevzala jeho. Inak nám ten rod totálně vymře :D

Tadyk někdo má teorii, že by to mohl být Tyrion? :-k
    Krisa napsal(a):

@Borůvka Jenže ono zatím ani nic neukázalo, že Bran ty děti mít nemůže. Dost pochybuji, že kdokoli zkoušel, jestli je schopen rozmnožovacího aktu a zda je plodný.

No zkus se na to zeptat Meery, ta by o tom mohla něco vědět! :-P
    Monte Karstark napsal(a):

image

Nevím, co mají ty obrázky dokazovat, ale když se podíváš na ty záběry z tý knihovny, tak těsně před tímto záběrem, jde vidět přímo to pravé "slunce/globus", které je na začátku každého dílu. Tady to na těch obrázcích NENÍ ONO! :king:

EDIT: Abys na to nemusel koukat, tak je to ten napravo. Celkem zajimavý detail, že to tam napasovali. ;-)
    image
    trini napsal(a):

slonice napsal(a):

už se vaří nové fantasmagorické teorie, jakože se vrátí Catelyn Stark

Proč fantasmagorické?
    "Paní Catelyn?" Oči se jí zalily slzami. "Říkali... říkali, že jsi mrtvá."
    "Je mrtvá," řekl Thoros z Myru. "Freyové jí podřízli hrdlo od ucha k uchu. Když jsme ji našli u řeky, byla tři dny po smrti ... Berik přitiskl svoje rty k jejím místo mne a plamen života přešel z něho na ni. A... ona vstala..." (Hostina pro vrány)

Kufa, ten Berik to je ale pěkný prasák, co? Fuj, nekrofilie v knížkách, to by se mělo zakázat!! :twisted:

A mají tam ti Mistři pěknou knihovničku, jo tak Sama už na severu nikdááá neuvidíme. To je prostě ráj pro každého knihomola! :-D
  • @Rybba to se říkalo, ale moc bych tomu nevěřil, není žádný důkaz, že by tyrion byl syn aeryse :D. Stále doufám, že v další sérii ukáží dalšíh targaryena a bude to :D jen to čekání mne deptá
  • Podle mě dalšího Targaryena Martin vymyslel aby odpoutal pozornost, když mu situace v Meereenu včetně jídelníčku nakynula pod rukama a nic velkolepýho pro něj nechystá. Další unnecessary death..
  • sfik napsal(a):

Podle mě dalšího Targaryena Martin vymyslel aby odpoutal pozornost, když mu situace v Meereenu včetně jídelníčku nakynula pod rukama a nic velkolepýho pro něj nechystá. Další unnecessary death..

Mám na to dost podobný názor, po vatové vycpávce jménem Quentyn bych se tomu vůbec nedivila.
  • p1e9t9r2 napsal(a):

@Rybba to se říkalo, ale moc bych tomu nevěřil, není žádný důkaz, že by tyrion byl syn aeryse :D. Stále doufám, že v další sérii ukáží dalšíh targaryena a bude to :D jen to čekání mne deptá

Tak kdo si osedlá toho třetího draka? Pro nic za nic tam tři asi nejsou, když budou dva jezdci tomu jednomu by to pak bylo líto! :-P
  • Treba treti drak nejak pomartinovsku zahyne. Co na tom, ze drak ma 3 hlavy. Proroctvi je jako devka, co vas laska usty a pak secvakne zuby. 8-)
  • @Jitka To jsi řekla moc hezky :D
  • upraveno 4. července 2016
    vypůjčeno od pana GRRM *edit: ale asi ne úplně přesně
  • Objevuje se teď dost "sběrných" videi s Jonem tohle mě příjde dobrý Jon Snow The White Wolf
  • Jon Sníh je stejně bastard, i když ne Neda Starka.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.