Hra o trůny 6×10 – Zimní vichry - Ice & Fire

upraveno 24. srpna 2016 v 6. řada
imageHra o trůny 6×10 – Zimní vichry - Ice & Fire

Cerseina msta, sjednocení Severu, návrat Jaimeho a vyplutí Daenerys. Pravda je odhalena. Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Miguel Sapochnik

Číst celý článek zde

167891012»

Komentáře

• Jitka napsal(a):

Treba treti drak nejak pomartinovsku zahyne. Co na tom, ze drak ma 3 hlavy. Proroctvi je jako devka, co vas laska usty a pak secvakne zuby. 8-)

8-O AU! :-D
  • Tak jsem si přečetl toho Rytíře sedmi království a klidně by podle toho miniseriálek mohl být, ale co jsem ještě narazil tady na překlad Princezny a královny a to vám teda povídám, toho kdyby se chopil Holywood, to by byl teda mazec, na seriál bych to tedy neviděl, ten by to neufinancoval, draky, efekty, mega bitvy... Hmm... Škoda jen, že se tohoto vlhkého snu asi nikdy nedočkám/e!! :'-(
  • upraveno 4. července 2016
    .
  • JoffreyWater napsal(a):

Jon Sníh je stejně bastard, i když ne Neda Starka.

Což lze ovšem prokázat asi tak stejně, jako že je manželským synem (nezapomínej na Targaryenské mnohoženství) - jinými slovy není pro to jediný důkaz...
  • Jitka napsal(a):

Treba treti drak nejak pomartinovsku zahyne. Co na tom, ze drak ma 3 hlavy. Proroctvi je jako devka, co vas laska usty a pak secvakne zuby. 8-)

Už se stalo. Viserys byl jeden ze tří Targaryenů, které jsme měli živé na začátku. A když někdo dokáže roztavit zlato v kotlíku, je to téměř znak boží vůle, nebo ne?
    :-D
  • já myslela ty Danyiny potvory
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Jitka napsal(a):

já myslela ty Danyiny potvory

Ano, tím bylo myšleno, že na začátku ságy přežívali draci tři (Daenerys, Jon, Viserys), nicméně potom
    Viserys zemřel
    a tudíž zbyli jen draci dva, což se může a zřejmě stane i u velkých draků, jelikož jeden ztratil význam.
    Případně přežije jen jeden z nich (z těch velkých potvor) a Jon s Danny s užijí krásný románek během romantického letu, pěkně spolu nad Zdí...
  • @Sagart
    Já nemyslel Jona, to totiž není oficiální Targaryen... jinak viz Tanec.
  • @Sagart Viserys nebyl drak, ale jenom stín hada ! :) Tam bych konektivitu s draky nehledal
  • Tak na začátku žil ještě i Aemon,... jen pro pořádek. :o)
    Jinak uvažování DnD tipuji na něco jako "seriálu určitě smrt jednoho z draků prospěje - jednak to bude čupr supr šokézní a ušetříme za CGI"... :o)
  • @Jay A to to čekám spíš od Martina než od tvůrců. Podle mě bych se ani nedivil kdyby se ještě dva dračí jezdci dostali do sporu. podobnou kulišárnu čekám jistě.
  • @sfik Hmm myslím, že tu ságu bude chtít uzavřít a ne připisovat osmou knihu :D ačkoliv kdyby to opět rozšířil, ani bych se nedivil :D když původní plán byla trilogie
  • Jen když jsem koukal zpětně na díl nepřišlo, že cercei při korunovaci má na sobě barvy targaryenů? aneb celá v černém
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Alebo chcela vyzerať ako Zlá kráľovná :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    =D
  • K 6. sérii... Tak teleport je už v seriáli tradíciou. To sa dá ešte pochopiť, vzhľadom na počet liniek a dostupného času. Ale trebárs to s Varysom už bolo trocha prehnané. Chápem že smrť dôležitých postáv je v GoT normálna, ale najskôr po dlhých rokoch ukázať postavu, ktorá bola považovaná za mŕtvu a potom ju nezmyselne zmasakrovať? Vážne? Celkovo však táto séria výrazne posunula príbeh dopredu a hlavne dobre nabudila na budúcu, ktorá bude dosť zaujímavá, keďže sa zdá, že už je všetko jasné. Takže Dorne, Řekotočí, Samwellová linka (ktorá si mysím že mohla mať túto sériu stopku), Rickon a pár blbých chýb sú veci ktoré sa mi nepáčili, s ostatným som spokojný.
    K 10. epizóde... Výbuch bola asi jediná scéna ktorú som vôbec neočakával a preto bola najlepšia z celého dielu. Tommen si asi myslel že je Peter Petrelli :-D (Peter Petrelli je postava zo seriálu Heroes), že zomrie starý Walder som očakával, ale že sa o to postará zrovna Arya ma nenapadlo. R+L=J ako inak. Posledná scéna bola parádna a tá hudba k tomu sedela. Toto bolo asi najlepšie season finale zatiaľ.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 16. června 2017

Velice zajímavá diskuze, která probírá to špatné i to dobré z téhle sezóny a myslím si, že docela pěkné postřehy
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.