Tak jsem si přečetl toho Rytíře sedmi království a klidně by podle toho miniseriálek mohl být, ale co jsem ještě narazil tady na překlad Princezny a královny a to vám teda povídám, toho kdyby se chopil Holywood, to by byl teda mazec, na seriál bych to tedy neviděl, ten by to neufinancoval, draky, efekty, mega bitvy... Hmm... Škoda jen, že se tohoto vlhkého snu asi nikdy nedočkám/e!! :'-(
Tak na začátku žil ještě i Aemon,... jen pro pořádek. :o) Jinak uvažování DnD tipuji na něco jako "seriálu určitě smrt jednoho z draků prospěje - jednak to bude čupr supr šokézní a ušetříme za CGI"... :o)
@Jay A to to čekám spíš od Martina než od tvůrců. Podle mě bych se ani nedivil kdyby se ještě dva dračí jezdci dostali do sporu. podobnou kulišárnu čekám jistě.
@sfik Hmm myslím, že tu ságu bude chtít uzavřít a ne připisovat osmou knihu :D ačkoliv kdyby to opět rozšířil, ani bych se nedivil :D když původní plán byla trilogie
Komentáře
Jinak uvažování DnD tipuji na něco jako "seriálu určitě smrt jednoho z draků prospěje - jednak to bude čupr supr šokézní a ušetříme za CGI"... :o)
Velice zajímavá diskuze, která probírá to špatné i to dobré z téhle sezóny a myslím si, že docela pěkné postřehy