Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1313314316318319394

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Magister_Peditum napsal(a):

Ježíš, co to tam je za děcko! =D :wall:

To je Nezha, princ který se znovuzrodil v lotosovém květu. Má kolečkové brusle a hází chakramy jako Xena ;-)
  • @Monte Karstark Díky za vysvětlení. Teď už to dává dokonalý smysl. :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. července 2016
    Držte si klobouky, Číňané to teď rozjíždí ve velkém.
    8-O
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Monte Karstark Takže víme, že jako Marťana Damona podrželi Číňani, taže se vrátil v čase a oplatil jim jejich službu pomocí při obraně před - hmmm - tamtím temným v mlze =D
  • Ja som videla film, ktorý bol celý postavený na "tamtých temných v hmle". Hádejte jak se jmenoval.
    Hmla?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. července 2016
    Mlha od Darabonta je hodně dobrá. Na csfd jsem tomu dával myslím 4*.
  • Presne. Tiež myslím, že je to vydarené. V supermarkete sa dalo napätie krájať a koniec ma fakticky odrovnal.
  • Na gorille tu zeď nazvali "nejkrásnějším trailerem týdne" nevím, asi jsem padnul oběma očima na hřebíky a nevím o tom :D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Jediné co je na tom traileru krásný je sekundový záběr na Oberyna a smyčce v hudebním podkresu. =D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Nejlépší byl tenhle koment na youtube
    What were they trying to keep out?"
    ....... Mongolians...
  • Tak tedy nový "krotitelé odpadů" - ten film je neuvěřitelně špatný. Ale ne tím stylem jako Sharknado, že by byl plný naprosto idiotských nápadů. Tohle je mnohem horší, protože Krotitelé odpadů postrádají dokonce i ty debilní nápady. Není tam vůbec nic. Žádné zajímavé postavy, žádná zajímavá zápletka, žádný vtip ani nic jiného. Celý film je jedná dlouhá koncentrovaná nuda která se snaží akorát těžit ze slávy prvních dvou dílů tím že postaví před kameru mluvící hlavy snažící se vytřískat co nejvíc z referencí na předchozí díly. Prostě jenom citová vydíračka typu "hele ty předchozí díly byli super, tohle všechno se v nich dělo a naše nové postavy vám to teď odvypráví a vy byste nám mohli ještě jednou dát prachy". Fuj, fuj a ještě jednou fuj. Tenhle film nepatří nikam jinam než do odpadu. Takováhle sračka neměla nikdy vzniknout. Nefunguje ani k uspání, protože je to tak nudné až je to debilní.

A zopakuji svojí výzvu z csfd: "Pojďme ten film svrhnout hodnocením z modrých čísel zpět tam, kam patří, tedy k někam k filmu Herkules 3D."
    To ovšem předpokládá, že bych to musel vidět. A já zrovna nemůžu říct, že bych to musel vidět... :)
  • @Everett_Young Jestli je cilem, abych o ten film nechtel ani zakopnout, tak na to mi bohate stacila upoutavka a fotka hlavnich hrdinek. Dekuji, nikdy.

Cekam, ze sedmicka dopadne obdobne.
  • flanker.27 napsal(a):

To ovšem předpokládá, že bych to musel vidět. A já zrovna nemůžu říct, že bych to musel vidět... :)

přesně tak :) tohle řadím k zbytečným filmům jako je Jurský svět a Terminátor 5, které nepotřebuju vidět a dobrovolně si je pouštět rozhodně nebudu a kino naprosto nehrozí, ždímačky bez nápadu podporovat nebudu.
    Tak jsem byl na Lights out. V zajetí démonů 2 mi přišlo asi desivejsi, ale to je možná délkou a taky tím, že já, jako naprostý srab se začínám ve světě umělého strachu orientovat a už jsem statečnější. Upřímně, celkově mě víc vyděsil ten trailer a taky ten původní kraťas než samotný film.
    Ale jinak fajne, ty lekačky fungovaly - i když opět, Démoni byli víc - a úvodní scéna neskutečná atmosféra. A to hlavní monstrum bylo a je fakt znepokojivé, prostě jen bubák pod postelí nebo za dveřmi. Upřímně, tma je mi teď kapku zase o něco nejpříjemnější :-$
    Já byl na novém Boureovi.Takové slabší zopakování trojky, bohužel. Hlavně ústřední motiv, který je hybatelem děje (Bourne zjistí, jak to bylo s jeho otcem) byl hodně přitaženej za pačesy. Ale koukalo se na to dobře, pokud člověk příliš nepřemýšlel (a vyvaroval se toho vsouvat tam občas hlášky ze Žhavých výstřelů, protože některé situace na to byly jak dělané :) ).
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    A o co, že tohle bude neskutečná hovadina, jako všechny "historické" filmy na kterých se podílí Mel Gibson?

http://www.csfd.cz/film/411301-hacksaw-ridge/prehled/
    Zítra jdu na Sebevražedný oddíl. Snažím se recenzim a dojmum vyhýbat, ale nadšení stále více opadává, čekám DC splácaninu kterou pochopí jen čtenáři homixů. Ale kvůli Harley jdu i kdyby to dostávalo na csfd modrý čísla :oops:
  • tak jsem viděl Suicide Squad a musím říct že se mi to líbilo
    za titulky je scéna tak bacha :) posmál jsem lidi co odešli před ní
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 3. srpna 2016
    Suciede Squad můžu jedině doporučit, skvělá banda, která ještě lépe hláškuje (I am Beatiful :D) nejvíc se mi asi líbila ta zvrácená romantika Harley s Jokerem, ta prostě neměla chybu, po Batman vs Superaman důstojná náhrada.
    Za další zázrak považuji, že se z nesympatického Courtneyho povedlo vytvořit fakt hustýho týpka, tohle bych od něj po tom, co předvedl v Terminátorovi nečekal. :D
    Já jsem v kanálech doma, vy jste jen turisti :D
    @Everett_Young Viděl jsi v traileru, jak ten hošan nakopává uprostřed bitevní vřavy ruční granát?
  • upraveno 4. srpna 2016
    flanker.27 napsal(a):

@Everett_Young Viděl jsi v traileru, jak ten hošan nakopává uprostřed bitevní vřavy ruční granát?

A to se normálně uprostřed bitevní vřavy nedělá?

upraveno 4. srpna 2016
    Saltem přes hlavu? Řekl bych, že už by to bylo zařazeno mezi desítku nejlepších gólů historie.

Oprava: nenakopává, ale hraje volejbal.
  • @Benji u mě nadšení ochladlo po jednom traileru, kde asi pětkrát museli zopakovat "we are bad guys" to by se Deadpoolovi nestalo :twisted:
    @Dreamer tak jediný dobrý trailer byl ten úplně první... Pak to šlo až moc na efekt a "narveme tam co nejvíc hlášek a crazy hudby, protože to je teď cool, sereme na psychologii záporáků a temnou strunu" :wall:
    upraveno 5. srpna 2016
    Interstellar nebo The Prestige byly skvělé, ale teď jsem těžce zvědavý na pro něj dosud netypický žánr. Když si vezmu, že kvůli Interstellaru vystudoval fyziku, tak předpokládám, že teď dal do přípravy taky maximum.
  • @Dreamer: Na Jurský svět a T5 mi nesahej,... oba mají své kouzlo (T5 rozhodně víc), jen trochu posunuli naladění (v JP šlo člověku o postavy se kterými soucítil, JS je prostě o nehodě, která ohrožuje spoustu lidí a je fuk, jestli jich zemře 50, nebo 5000, T5 jsem si užíval právě kvůli předvídatelnosti a beru jej jako film s nadhledem, ve kterém je třeba hledat vtip, nikoli hutnou atmosféru T1-3,... tak nějak jako největší brak série mi přišel T4).
    Oba filmy mi přišly lepší než třeba nový Mad Max...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.