Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Těch zbytečných by se dalo jmenovat - Star trek :o), Souboj titánů, absolutní propadák Poslední vládce větru (přitom jako animovaný seriál je super, ale osekej délku na 10% a prostě to nefunguje).
Beyond jsem neviděl,... a po restartu (tj. první restartovaný jsem viděl) jsem nad ST tak trochu zlomil hůl, takže mě to snad ani neláká... Hromada zběsilé akce, vymazlené speciální efekty - to prostě není Star trek...
Nuž, okrem akcie a efektov tam bol aj nejaký ten humor. Ale je fakt, že z pôvodného Start Treku som videla veľmi málo a nie nedávno, takže nemám ako porovnať kvalitu.
O smrti herce jsem četl (příjmení herců si standardně nepamatuji), ale vzhledem k tomu, že nevím, že by hrál v něčem, co mě extra oslovilo, tak jsem to bral pouze jako zprávu, která no... objeví se a nějakou dobu si ji budu pamatovat...
Jak říkám, ST s Abramsem sklouzl k příliš akci - jako podívaná super, ale pro mě už to "není" Star Trek... - Vtip je v pohodě, z prvního dílu mi ostatně nejstartrekovější přijde rozhovor Spocků a argument ve smyslu "Nakecal jsem mu, že když se setkáme, vybouchne vesmír"
http://www.csfd.cz/film/407911-1944/komentare/
Mě se Beyond líbilo proto že to byl po tom restartu první originální snímek a ne zase nějaká recyklace jak v případě Khana..
a Duelant je co?
Kromě toho jsem ještě zvědavý na film o Leonovi a jeho prvním výstupu do volného prostoru, možná taková realističtější Gravitace :)
jenom škoda že vím jak to dopadne :D
jinak
Netypická indie romance aneb o tom, co všechno člověk obětuje kvůli lásce. Jako někdo, pro koho je Itálie srdeční záležitost, jsem ocenila i to, že hlavní hrdina zavítá do Říma, Neapole a hlavně do města Polignano a Mare v Apulii.
btw koukni se na http://www.csfd.cz/film/359393-omoide-no-marnie/komentare/
Ale poslední dobou mám nostalgickou a jedu spíš starší filmy, které jsem sice viděla už několikrát, ale pořád stojí za to.