Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Co se týče Ahsoky, tak ta se objeví ve druhé sérii Povstalců a její příběh se (zatím) uzavřel tak, že se střetla se svým bývalým mistrem teď už jako Darthem Vaderem. Zda souboj přežila je neznámé
1. Já se s Tebou nepřu, že to nebylo hnusné. I proto pořád beru v úvahu, že tomu, kdo ji tam nechal, na ní moc nezáleželo. Ale na druhou stranu taky nevíme, u koho ji tam nechali.
2. Vader měl Leiu u výslechu hned v úvodu ep.4 a nevycítil nic. To až u Luka věděl, že je to jeho syn (aby ne, u kluka s příjmením Skywalker a v doprovodu Kenobiho :)). A od Luka se dozvěděl o Leie.
3. Rogue One jsem neviděla, ale chceš mi říct, že příběh, který předznamenává nejstarší z filmů, zároveň začíná nové směrování ságy?
4. Asi mě pořád nechápeš. 9 epizod patří k hlavní sáze. K šesti existujícím oznámili pokračování tří dalších po koupi Lucasfilmu. Zatím. Jestli budou pak další 3 filmy se uvidí.
Ostatní filmy jsou jen omáčkou okolo, která rozšiřuje Star Wars Universe. (Něco jako Píseň ledu a ohně a k ní jsou omáčkou 3x Dunk, Princezna a královna a Darebný princ).
5. Já mám třeba Pomstu Sithů ráda. Velmi :)
A veškeré omluvy zde jsou marné. Že byl zraněný? Vader byl zraněný taký při souboji s Lukem v pětce (neměl ruce nohy, byl na přistrojích) Že Vader silnější než Kylo? No dejme tomu, ale ta zranění Vadera a Kyla jsou na úplně jiné úrovni. Vader měl spálený celý tělo, Kylo schytal jednu střelu blasterem do boku. A evidentně to tak příšerné zranění nebylo, když byl schopný předběhnout Finna a Rey. Smrt Hana Sola ho psychicky rozrušila. Nebylo snad účelem te vraždy ho posílit a předně proč je teda pronásledoval, když byl psychicky v háji a zraněný. A je zajímavé, že někoho, kdo pozabíjel všechny svoje spolužáky - rozhodí smrt vlastního otce. Rey ho v životě neměla porazit, měl vyhrát on a pak mezi nimi udělat tu průrvu, aby Rey mohla zdrhnout, tohle prostě i Starkiller, který byl OP jak svi*a a stahoval křížníky z oblohy cvičil x let pod Vaderm, takže.... I kdyby Rey stvořila samotná Síla a žádné rodiče neměla - tak by nemohla překlenout ten rozdíl, který mezi ním a Rey by logicky měl být. Proboha proč ji prostě neomráčil, jako to udělal u toho baru ty stárý báby nebo nezastavil její světelný meč jako tu blasterovou střelu a totálně ji nezničil. Tohle mi vytačí úplně nejvíc. Hezky to vystihl koment na YOutube Kylo Ren: Before movie: What a badass, after movie: What a pu*sy
Ohledně Kylo Rena tedy doufám, že buď v epizodě VIII konečně ukáže, že za něco stojí a dostaně nějaký pořádný badass moment, například by se konečně mohl naučit force lightning a nebo ho Rey či Del Toro zabijou.
Takčitak mu dala přes držku holka s nulovým výcvikem, to nebyla porážka to bylo ponížení :wall:
I když je pravda, že to jak Maul na konci prosí o milost mi k Benovi celkem sedí :twisted:
@Sagart Tak vzhledem k tomu, že je tu minimálně dalších šest rytířů z Renu, Benicio a Snoke tak se Ben zdá celkem postradatelný :twisted: Ostatně víme, jak se měnila hiearchi u Sithů, takže předpokládám, že zažijeme i u rytířů z Renu noc dlouhých nožů :D
2. Luke ale nic neřekl, Vader to prostě vycítil. Je to otázka, no :D Každopádně i tak doufám, že Rey není Leina, bylo to opravdu příšerný klišé I am your brother. Tohle by mne hrozně naštvalo a právděpodobně donutilo opustit kinosál.
3. Spíš nový směr, doufám v prequelovou sérii z období staré republiky, žádní Skywalkerové spousta dobrého příběhu, Darth Revan atd.
4. Je to otázka, ale tvrdím, že nikdy není pozdě jít novou cestou. Epizoda VII byla spojovací most, SW se vracelo po dlouhé době a tak se šlo na jistotu, ale tentokrát snad, když už Disney má potvrzené, že SW jsou stále populární, tak se půjde novou originální cestou.
5. Revenge of the Sith je moje neojblíbenější Star Wars, originální trilogii mám rád, ale k trojce mám nevím, proč prostě nejvíc. Asi proto, že mi špatný konec sedí k SW víc než ten dobrý pohádkový a ze spousty dalších důvodů a hudba je v ní podle mne taky nejlepší
Proto taky miluji Rogue One. Což mi připomíná, že tohle je další důvod, proč je epizoda VII na nic. To mi jako chcete říct, že se jediové zase nechali totálně vyhladit? Jak se jim to povedlo bez armády klonů, která by je zradila?!!! To vážně nikdo kromě Lukea nikdo nepřežil?!O prequelech ať si říká, kdo chce co chce, ale mne se líbilo, že tam bylo tolik jediů a kdyby došlo na skupinový fight jediové vs rytíř z renu, pro celou novou trilogii by to mohlo být dobré zpestření. A nejhorší je, že všechny pravděpodobně povraždila parodia na Sitha, který dostal nakládačky od holky bez vycvíku. Dámy a panové, doufám, že tohle není pravda, protože jestli ano, galaxie je ztracená.
Nemohlo by to ale aj znamenať, že ju tam nechali únoscovia a ona čaká, že ju rodina zachráni?Moment vlastne nie, povedala "come back"...(promiň, už toho nechám)
Bolo to bolestivé, ale po fyzickej stránke bol stabilizovaný, vďaka tým prístrojčekom možno ešte upgradeovaný. Takže ostáva bolesť, ktorá napája temnú stranu.
Kylo práve vykrvácaval a jeho zážitok z vraždy otca (chceš tvrdiť, že spolužiaci pre ľudí bežne znamenajú viac než otec?) s jeho celkovou povahou nebol proste len zdroj temných emócii. Bolo to krôčik od nervového zrútenia. Skôr niečo odtrhnuté z reťaze. Ako keď v nejakej mašinke chýbajú šrúbky. Rozletí sa to a pravdepodobne zdemoluje všetko vo svojom dosahu vrátane seba, ale veľa úžitku z toho nie je. Ako hudobný nástroj, ktorému sa trhajú struny. Ako ten jeho mečík, čo vkuse praská. Len horšie.
Och. A vo vzťahu k Rey cíti strach. Taký ten strach čo ťa primrazí k miestu a pripraví o hlas. To asi nie je kto vie aký zdroj Sily.
To je trochu rozdiel od Vadera.
Hmm... Nuž, aj tak to bolo trochu prehnané. Trochu viac. Trochu o dosť viac.