Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
"Nejsem tvůj otec, jsem tvůj syn, dcero..."
"Jsem tedy úplný sirotek. Ale to není důležité. Důležité je, že jsem konečně poznala pravdu."
Já se omlouvám, ale vy mi ale vážně snahu nekomentovat to neusnadňujete :twisted:
,,No... No! That's impossible!"
,,I know, right? But the screenplay writers don't care."
Alebo si s potrebou robiť tú základňu väčšiu niečo kompenzujú. Všimni si, ako vždy sa všetkým stojí nejaký starý pán.
Odehrává se to po ep. 6, v době Nové republiky. Impérium přežívá jen na malém prostoru a tahle zbraň měla být jejich šancí, jak porazit Novou republiku. (Ale tenhle příběh mě moc nebavil a četla jsem to hrozně dávno, snad si nepletu dvě různé knihy.)
Nic vrcholne originalniho ale dle mwho to sedi. Lepsi nez tFA. Takze uz jen aby ten film stal za to a nebylo to ctrlc a ctrlv
Co se puvodu Rey tyka... "next chapter of skywalker saga" ale to je jen takovej brainstorm nez nejaky vyvozovani zaveru ...
A co se týče Rei, jestli je to Skywalker, tak se Disney žhavý kandidát do mého deadnotu :)