Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mimochodem ten screen na tom telefonu nevypadal tak velkej jako je teď na PC :D :D
Ten nápad, že Rey je klon vytvořený Palpatinem z Lukeovy ruky se mi hodně líbí (proto ten meč, taky tak reagoval) A Galius Rax jako Snoke to zní též hodně dobře.
Že by reference na First Order? :D Myslím si, že Snoke je jistý
Star Wars novinky a moje nové teorie pro rozproudění diskuze
a) Kylo Ren je syn Luka Lei a proto je tak retardovaný
b) Rey je dcerou Lukea a Leii a proto je tak mocná v Síle, protože její oba rodiče jsou force sensitive
(až teď jsem si uvědomil, že George Lucas nám doručil incest mezi dvojčaty mnohem dříve než GRRM :D)
Tuto mou teorii podporuje fakt, že nová epizoda má být podle jednoho zdroje Game of Thrones křížený s Clone Wars a také se natačí v Dubronvíku
BTW: DJ je zkratkou Darth Jar Jar and youre in big doo doo this time
Kylo: ,,Nie... Niéééé... To je nemožné!"
Leia: ,,Wibly wobly timey wimey..."
A hlavně u Rogue One je prostě nejlepší závěrečná, která je lepší než celá epizoda VII
Tato scéna je sama o sobě hodna ceny za lístek a navíc dala vzniknout novému vtipu, proč vetřelci používají na lodích k přesunu větrací šachty? Aby se schovali před Darthem Vaderem.
Konečně nějaký nový stroj, jestli se tahle nová verze AT-AT potvrdí, tak budu nadšený, s těma nohama to vypadá, že by to mohlo umět skákat, což bych teda uvítal.
A tohle video naznačuje, že Snoke bude
Avšak nesmím se nechat navnadit, ale zachovat kritický postoj a pak být mile překvapen, neboť to vypadá, že Luke si moc nezašermuje
Bude to remake impéria
And myn other bullshits, ale alespoň konečně dobré zprávy
A jeden rozhovor, který mi na tváři vykouzlil nesmírnou radost
Musíš se vráti Obi-wane Kenobi, v záplavě maskovaných remaků jsi jediná naděje
Ach, ano miloval bych vidět McGregora se světelným mečem ještě jednou
https://vignette2.wikia.nocookie.net/starwars/images/f/ff/Duel_on_Tatooine_(Imperial_era).JPG/revision/latest?cb=20080814041547
Navíc by to bylo perfektní intro pro záporaka pro epizodu Ex
http://starwars.wikia.com/wiki/Darth_Krayt
Obiwan a šest přeživších jediů brání Skywalkerovu farmu proti nájezdu písečných lidí pod vedením Darth Krayta. Bude se to jmenovat sedm Jediů :D
Tak to vypadá že nám asi zkazí Luka. Já jsem si vždycky myslel že Luk se bude pokoušet obnovit řád Jedi a ne ho ukončit ale,scenáristé mají zřejmě jinou představu
Celkově základní problém bude v tom, že Mark Hamill bude pěkně navážno (podle toho traileru), což je škoda, je mu by spíš s tím, jaký má smysl pro humor slušel víc šílený dědek alá Yoda
Zase chápu, že po tom čím si vším Luke prošel, asi těžko může mít smysl pro humor na druhou stranu, pokud se bude epizoda VIII brát moc vážně (zvlášť, když půjde skutečně o remake Impéria), tak to bude jen stejná chujovina jako VII