Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale jinak téma TOR mě bere moc :)
P.S. škoda, že Anakin nemá otce, bylo by zajímavé sledovat ty příbuzenské vztahy do minulosti, ale Lucas z toho zřejmě chtěl mít uzavřený celek.
Tak tady máš 20 minut galaktického námrdu :) pardon, ale v podstatě na mě tyhle trailery působí líp než oba animované SW seriály dohromady :)
SOURCE: http://screenrant.com/star-wars-rogue-one-different-versinos-ben-mendelsohn/
Fakt by ma zaujímalo, čo si sľubujú od toho, že z tých filmov odstraňujú najikonickejšie elementy.