Ukázka 14 minut z pilotu
Tak jsme se dočkali. Prvních souvislých 14 minut z úvodního dílu Zima se blíží je venku. A je to teda zatraceně krátkých 14 minut, až jsem tomu nechtěl věřit. Jsou to vlastně tři scény. Prolog, Zimohrad a soud.
České HBO slibuje odvysílat a zveřejnit na webu titulkovanou verzi. Takže v průběhu dne to tu bude aktualizováno.
Číst celý článek zde
České HBO slibuje odvysílat a zveřejnit na webu titulkovanou verzi. Takže v průběhu dne to tu bude aktualizováno.
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak by mě zajímalo jak to hodnotí lidi co neznají předlohu. Já osobně bych byla z toho začátku trochu zmatená.
Btw. absolútne zbožňujem tú melódiu, ktorá zaznie, keď nabehne nápis "Winterfell". Neskutočná nádhera a epickosť. Vedel som, že Djawadi nesklame.
Ano, s YT chápu, že máte svázané ruce. I když mě teda zaskočilo, že na oficiálním profilu GoT ta ukázka je (http://www.youtube.com/watch?v=JQykXOukM2Q) a hraje krásně i HD. Vyřiďte, že si stěžujeme, to je diskriminace :-D
Jiní mě trochu mrzí, doufal sem v ledové přízraky, ale třeba se ještě odbarví.
Elanne: No já na to upozornil několik rodinných příslušníků s HBO a reakce byla shovívavá - bohužel v negativním smyslu slova: To dneska zase jednou neusnu, atd... Prostě dojem, že se jedná o takový to levný fantasy šmrncnutý úsměvným horrorem za třicet korun na stánku.
Jinak souhlas, mě teda prolog taky zrovna neuchvátil, zbytek ale ano. A to je důležitý, o Jinejch zase dlouho neuslyšíme. A i proto si myslim, že lidi Písní netknutí by na tohle snad radši neměli koukat, protože by mohli nabýt špatný dojem, tohle není zrovna dobrý vzorek, dalo by se dokonce říct tohle není hra o trůny :-)
(V tomhle případě by mě víc bavilo třeba začít rovnou útěkem zběha a jeho pronásledováním - do toho by flashbacky naznačily, co se stalo v prologu. Ale i takhle to šlo natočit o dvě třídy lépe.)
keby sa seriál dostal až k tomuto bodu...
A Theon si ani nekopnul.