Ukázka 14 minut z pilotu
Tak jsme se dočkali. Prvních souvislých 14 minut z úvodního dílu Zima se blíží je venku. A je to teda zatraceně krátkých 14 minut, až jsem tomu nechtěl věřit. Jsou to vlastně tři scény. Prolog, Zimohrad a soud.
České HBO slibuje odvysílat a zveřejnit na webu titulkovanou verzi. Takže v průběhu dne to tu bude aktualizováno.
Číst celý článek zde
České HBO slibuje odvysílat a zveřejnit na webu titulkovanou verzi. Takže v průběhu dne to tu bude aktualizováno.
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
- ja sem naopak spokojenej, ze nevymekli - bal sem se, ze nebudou mit koule - takto mam potvrzeno, ze budou
Zombie + Predátor v lese. Hm.
dobre prirovnani - to "stihani" me taky trochu vadilo, ale knizni uvod me totalne dostal, tak sem spokojen, ze z nej zustalo co nejvice i zde
- tvuj napad s flashbackem ovsem neni spatnej, ale vysledek by byl stejnej ale prvni flashback hned po 3 minutach serialu by byl imho divnej
Jiní - prestavoval jsem si je sice jinak (neco jako bile duchy), ale neva
Montezuma3:
Hra o trůny 1, s. 17: " Z temnoty lesa se vynořil stín. Zastavil se před Roycem. Byl vysoký, vyzáblý a tvrdý jako staré kosti a maso měl bledé jako mléko. Když se pohzboval, zdálo se, že jeho brnění mění barvu; tu bylo bledé jako čerstvě napadaný sníh, tam černé jako stín, všude tečkované tmavou šedivou zelení stromů uspořádanou do vzorců, které se na něm při každém kroku, co udělal, pohybovaly jako měsíční svit na hladině tekoucí řeky."
Bouře mečů 1, s. 265: "Jiný sklouzl vznešeným pohybem ze sedla a zůstal před nimi stát ve sněhu. Byl vyzáblý jako meč a mléčně bílý. Jeho zbroj se při pohybu zvláštním způsobem vlnila a mihotala a jeho chodidla nezanechávala na pokrývce z čerstvě napadaného sněhu stopy."
Vedou se o tom "rozsáhlé debaty" jak na zahraničních fórech, tak i zde. Nečtenářům to bude jedno a my, co jsme knihy četli je uvidíme na pár vteřin v prologu a poté až za velmi dlouhou dobu a možná dokonce nikdy, vzhledem k tomu, že další série nemusí být natočeny.
A pokud další série natočeny budou, a my z Jiných uvidíme více - jejich barevný odstín je nepodstatný. Jo pokud by tvůrci z Jiných udělali osminohé pavoučí bestie, které se umí teleportovat a chrlí oheň, pak by to byl teprve velký rozdíl :-D
A co se týče posledního příspěvku, montezuma se ptá, já odpovídám.
Barvu jiných bych vůbec neřešil,aspoň vyniknou na sněhu.Musím říct,že při úvodní scéně mě soldině mrazilo(a jednou jsem se vyloženě lekl-když se zvěd otočil a uviděl mrtvou holčičku)...
(Ale jinak ano, Královo přístaviště vypadá taky divně.)
uz ted mi je to sumak
Ulic - tak to v seriálu asi neřekne, co? :-)
Já osobně tipuju tak 2 miliony (snad).
Hra o trůny musí mít alespoň průlměrnou sledovanost, protože HBO prý až tolik v současnosti nehledí na sledovanost, ale na prodeje DVD a nové předplatitele (Pokud ovšem sledovanost není extrémně nízká.) A myslím, že prodeje DVD budou u Hry o Trůny solidní.
Není divu, že z Estonska pochází tolik známých celebrit. Třeba... mno tén.. aaa, teď mě zrovna nikdo nenapadá... a už vím, Kerli: