@Bronn Už jsem tu o tom psal a myslím že ještě někdo. Píseň krve se mi hodně líbila, druhý díl Pán věže byl slabý a třetí Královna ohně stála za sprosté slovo hovno. Tedy čistě dle mého osobního hodnocení.
Je to trochu off topic a už vůbec nejde o novinku, ale nevím kam jinam dotaz vznést.
Ve Hře o trůny, tedy v první knize mi vrtá hlavou jedna otázka. Proč Rob Stark potřeboval tak akutně přejít přes dvojčata? Tudy přece cesta do Králova přístaviště nevede a už vůbec není nejkratší. Proč tudy musel jít? Můžete mi to vysvětlit? Díky
@Nevada Taky bych nechtěla, aby ještě něco uveřejňoval, ale bylo by takové milé, kdyby se letos nějak vyjádřil, aspoň ve smyslu, jestli mu to jde nebo nejde. :spike:
No ale tie jej interracial relationships nedopadli najlepšie. Jako jestli se pokoušíš zabít Rose ok, ale já to chci předělat tak, abys ji nechtěl zabíjet. Asi trocha přepíšem i osmičku, kolegové.
Komentáře
Ve Hře o trůny, tedy v první knize mi vrtá hlavou jedna otázka. Proč Rob Stark potřeboval tak akutně přejít přes dvojčata? Tudy přece cesta do Králova přístaviště nevede a už vůbec není nejkratší. Proč tudy musel jít? Můžete mi to vysvětlit?
Díky
Protože nemířil do Králova Přístaviště, ale k Řekotočí. Překročením řeky u Dvojčat si podstatně zkrátil cestu a obešel lorda Tywina.