Zhrniem to rovno tu: - obrázok s domčekom - puklina v zemi - kniha s okuliarmi - to námestie nad mŕtvou rybou. Veľmi pekne ďakujem za akúkoľvek nápovedu.
Vraj je to vtip organizátorov a nie kniha. Vyskúšaj nejaké synonymum pukliny. Akej farby je tá kniha si si všimla? No tak z toho som blbá aj ja a nemyslím, že to súvisí s držiteľom sviečky nad námestím, hoci ročná doba by sedela.
Tak ten bonus mi dal taky dost zabrat :D. Když to shrnu a podtrhnu šance na výhru žádná a ten čas nad tím :D kdybych si koupil los mám větší šanci vyhrát a ušetřím moře času. Na druhou stranu bych se tolik nebavil :D
Já si to cht%ela skrátit hledáním červeno-černo-bílých po internetu, ale stejně to pak bylo štěstí, protože když jsem o googlu hodila pinku s vágním tušením, že na ní je něco rud=ho, uviděla jsem obrázok pinky s tentáž ptákem vedle, jež byl v šifre a na tom webu mluvili kromě pinky i o tom správném druhu. U těchhle herse člověk nauč tak nečakané věci...
Komentáře
- obrázok s domčekom
- puklina v zemi
- kniha s okuliarmi
- to námestie nad mŕtvou rybou.
Veľmi pekne ďakujem za akúkoľvek nápovedu.
Vyskúšaj nejaké synonymum pukliny.
Akej farby je tá kniha si si všimla?
No tak z toho som blbá aj ja a nemyslím, že to súvisí s držiteľom sviečky nad námestím, hoci ročná doba by sedela.
Druhá část je docela zajímavá, ty nápovědy jsou super