Arianne 2

Ahoj!

Za nedlouho to už budou 2 roky co Martin uvolnil na svojim webu další kapitolu z připravovaného dílu Vichry Zimy. Předpokládám, že se jedná o druhou kapitolu v podání Arianne. Bohužel moje znalost angličtiny je tak směšná, že si nedokážu přeložit ani jednu větu. Asi nejsu jediný a automatický překlad googlu je naprosto nesrozumitelný. Prosím za všechny fanoušky, kteří nejsou tak jako já si schopni kapitoly přeložit sami o překlad.

Děkuji Petr

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Je tu přeložené shrnutí kapitoly. Stačí používat tlačítko hledání. Kapitola Arianne II.

http://www.icefire.cz/knihy/pisen-ledu-a-ohne/vichry-zimy-victarion-arianne-tyrion/
  • Tak shrnuti v pěti odstavcích aspoň pro mě neznamená překlad kapitoly. Tobě ano?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Petr489 No, minimálně jsi tu prosbu mohl vznést tam a nezakládat kvůli tomu další diskuzní téma, které zůstane vzápětí opuštěné.
    Jestli se (si ty kapitoly) nepletu, tak tahle kapitola tady není zveřejněná hlavně proto, že v té době Argo získalo práva a podle jejich prvotních plánů chtěli tu kapitolu zveřejnit spolu s oznámením o změně vydavatele.
    Michala Marková ji měla přeloženou. Zeptám se na osud toho překladu a zda by šel zveřejnit. Ale nic neslibuju. Nevím, jestli ji neplánují využít při nějaké jiné příležitosti.
  • hojas!

Jak to teda dopadlo:
    Mi osobně by stačilo kdyby se ta kapitola objevila v překladu ve formátu pdf nebo i jiném na uložto. Už bych si pak dokázal poradit.

To čekání než Martin dokončí vichry je nekonečné.
    No, nedopadlo. Kdyby jo, už by to tady bylo. Zatím to zveřejňovat nechtějí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.