Arianne 2
Ahoj!
Za nedlouho to už budou 2 roky co Martin uvolnil na svojim webu další kapitolu z připravovaného dílu Vichry Zimy. Předpokládám, že se jedná o druhou kapitolu v podání Arianne. Bohužel moje znalost angličtiny je tak směšná, že si nedokážu přeložit ani jednu větu. Asi nejsu jediný a automatický překlad googlu je naprosto nesrozumitelný. Prosím za všechny fanoušky, kteří nejsou tak jako já si schopni kapitoly přeložit sami o překlad.
Děkuji Petr
Za nedlouho to už budou 2 roky co Martin uvolnil na svojim webu další kapitolu z připravovaného dílu Vichry Zimy. Předpokládám, že se jedná o druhou kapitolu v podání Arianne. Bohužel moje znalost angličtiny je tak směšná, že si nedokážu přeložit ani jednu větu. Asi nejsu jediný a automatický překlad googlu je naprosto nesrozumitelný. Prosím za všechny fanoušky, kteří nejsou tak jako já si schopni kapitoly přeložit sami o překlad.
Děkuji Petr
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://www.icefire.cz/knihy/pisen-ledu-a-ohne/vichry-zimy-victarion-arianne-tyrion/
Michala Marková ji měla přeloženou. Zeptám se na osud toho překladu a zda by šel zveřejnit. Ale nic neslibuju. Nevím, jestli ji neplánují využít při nějaké jiné příležitosti.
Jak to teda dopadlo:
Mi osobně by stačilo kdyby se ta kapitola objevila v překladu ve formátu pdf nebo i jiném na uložto. Už bych si pak dokázal poradit.
To čekání než Martin dokončí vichry je nekonečné.