@Aviv Pokud ho vrátí tak odvolám, co jsem odvolal a slibim, co jsem slíbil. I když bude hodně záležet na tom, jestli to nevrátí jen proto, aby ho Kylo hodil do šachty. :D Double trolling
@sfik Tak to je celkem logická věc, že navzájem budou tyhle věci cítit. Myslela jsem opravdu smrt jednoho z bondovaných lidí. Toho druhého to sice nezabije (i když bolest při násilné smrti samozřejmě cítí taky), ale když jsem si o tom přečetla, tak to přerušení vazby ve mě vyvolalo dojem takové slabší mrtvice.
@Aviv Tak jedna z mých oblíbených příběhových trop je ta o tom, že hrdina příběhu udělá, co musí, ale něco ho to stojí. . A upřímně - SW v tomhle rozhodně nejsou žádná velká pohádka a postavy, které mají být hrdinové, nijak nešetří. Jak píšu, tohle určitě nebude to, jak Epizoda IX skončí, ale jsem si skoro jistá, že nějaká podobná fanfikce už existuje.
@svoa00 Jestli máš na mysli magii ve smyslu že někdo mává rukama a okolo něho létají balvany, blesky, firebally nebo ledové šípky tak ano. Toho jsou tamní hry, filmy či anime narvané k prasknutí.
@Monte Karstark Oh, díky, zase takový ignorant nejsem, aby nevěděla, že podobných věcí jsou asijské hry, filmy a anime plné :D Aby to teda specifikovala - mají stejný koncept nevysvětlitelné síly, která tyhle věci umožňuje, jako my v západní kulturní sféře?
@Dreamer Zase bych asijskou kinematografii nepřeceňovala, i když co se týče akce, tak nejspíš opravdu válcují zbytek světa. Sami si ale taky hodně půjčují ze západní kultury.
Nevím teda, jak v Asii vnímají to, že SW hodně staví na západních mytologických tropách, ale nejspíš vnímají hlavně to, co je společné s tím, co znají. Že je neberou souboje na meče, které zaručeně už viděli udělané líp, a lodě vybuchující ve vesmíru, to chápu.
Docela by mne zajímalo, kdy nové Star Wars přestanou vykrádat ty předchozí =D Opravdu vidět tuhle koláž, mne jenom uvrdila v tom, co si už myslím. Ale abychom jenom nerejpal, to jsem úplně zapomněl, že Vader a Luke měli na konci pětky také Force Bond. Akorát asi slabší verzi a nebo Vader koukal přímo na něj v té scéně? Docela zajímavý podnět k zamyšlení společně s tou scénou v ROTJ, kdy zjistí, že je v tom raketoplánu. Taky jsem úplně zapomněl, že Luke ve svojí scéně s jeskyní, taky viděl svůj obličej. Docela by mne zajímalo, jestli se na konec v devítce nedozvíme, že Reyiným otcem je Kylo Ren. Tvůrci by určitě něco vymysleli, anebo by nás nechali si to domyslet :D
Komentáře
How could there be a battle. The entire resistance is just few ships on the Run.
What was their plan? Get into hole and wait for miracle!
=D
:D
:D Double trolling
Nevím teda, jak v Asii vnímají to, že SW hodně staví na západních mytologických tropách, ale nejspíš vnímají hlavně to, co je společné s tím, co znají. Že je neberou souboje na meče, které zaručeně už viděli udělané líp, a lodě vybuchující ve vesmíru, to chápu.
Pripadne i jin-jan nefunguje nikterak racionalne..
Docela by mne zajímalo, kdy nové Star Wars přestanou vykrádat ty předchozí =D Opravdu vidět tuhle koláž, mne jenom uvrdila v tom, co si už myslím.
Ale abychom jenom nerejpal, to jsem úplně zapomněl, že Vader a Luke měli na konci pětky také Force Bond. Akorát asi slabší verzi a nebo Vader koukal přímo na něj v té scéně? Docela zajímavý podnět k zamyšlení společně s tou scénou v ROTJ, kdy zjistí, že je v tom raketoplánu.
Taky jsem úplně zapomněl, že Luke ve svojí scéně s jeskyní, taky viděl svůj obličej. Docela by mne zajímalo, jestli se na konec v devítce nedozvíme, že Reyiným otcem je Kylo Ren. Tvůrci by určitě něco vymysleli, anebo by nás nechali si to domyslet :D