TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Škoda že do těch rolí se nedají naverbovat někteří cosplayeři. Minimálně u ženských postav bych měl jasné kandidátky. =D
Uvidime,kto si nakoniec zahra v seriali... obsadenie Geralta a Ciri bude rozhodujuce. :-)
Ovšem na jednu stranu by se mi u Witchera dost líbilo, kdybych si postavy nemusel spojovat s jinými známými filmovými či seriálovými postavami.
https://www.imdb.com/name/nm0000434/?ref_=nv_sr_1
@CervenKa Přiznám se, že pokud by Lena byla Yennefer a Nikolaj Geralt, asi bych se těžko zbavoval myšlenek na hru o trůny a mohlo by to negativně ovlivnit zažítek. Ti dva jsou fantastičtí, ale znovu je vidět nepotřebuji.
@Sagart Nelze čekat hvězdné obsazení a ostatně je dobré, když dostanou prostor i nováčci. Ale na druhou stranu je imho Geralt na tolik komplexní postava, co do emocí, že by ho určitě měl dost už někdo zkušený. To samý pro Ciri. Ty dvě hvězdy, bych rozhodně použil na tyhle dva, protože špatný casting v těhle roli může zab=t celý seriál. Speciálně Ciri.
@Janulka No mne teda Marigold přišel speciálně při tom balení žen slizský až až :D. Navíc s Malíčkem má společného to, že rád trousí na ostatní svá životní moudra a oba používají spíše mozek než svaly (přestože Petyr je milionkrát chytřejší.) Proto si myslím, že Aidan by vůbec nebyl špatný kandidát.
Na Geralta by se mi líbil Matt "Constantine" Ryan.
Úžasná Triss by byla Dina Meyer v mladších letech (pořád jí to sekne, ale v těch skoro 50 už prostě nevypadá na 25).
Jako Yennefer by mi sedla možná Abigail Spencer.
Geralt: Matthew Wolf
Yen: Eva Green
Tris:
Karen GillanChristina HendricksCiri:
Dafne KeenEmilia JonesAngoulême:
Maisie WilliamsDafne KeenEmhyr: Michiel Huisman
Vesemir: Mark Hamill
Fringilla Vigo: Angélica Celaya
Marigold: Shazad Latif
Vilgerfortz: Jason Isaacs
Leo Bonhart: Michael C. Hall
Milwa: Christine Chatelain
Regis: Matt Smith
Stefan Skellen: David Tennant
Assire: Mary Wiseman
Philippa: Morena Baccarin
Sabrina: Naomi Scott
Rience: Sam Witwer
Henselt: Brian Blessed
Foltest: Julian Sands
Meve: Jessica Hynes
Vattier: Cliff Simon
Ida Emean aep Sivney: Rebecca Ferguson
hergot jsem to nečetl tak dlouho, že si ani ty postavy nepamatuju.
Ostatní třeba doplním, jak mě budou napdat. Případně změním stávající...
Tým Geralt
Geralt, Marigold, tetka Milva, Cahir, Regis, Angoulême
Vesemir, Lambert, Eskel, Nenneke, Shani
Zoltan, Sheldon Skaggs, Dennis Cranmer, Yarpen Zigrin
Ciri na cestách:
Ciri, Avallac'h, Filavandrel, Eredin, Mistle, Iskra, Giselher, Asse, Jarre
Nilfgaard:
Emhyr var Emreis, Vattier de Rideaux, Menno Coehoorn, Cantarella, falešná Ciri, Morvran Voorhis
Sever:
Dijkstra, Henselt, Foltest, Pavetta, Meve
Crach an Craite
Lóže:
Philippa Eilhart, Fringilla Vigo, Yennefer, Triss, Assire var Anahid, Ida Emean aep Sivney, Francesca Findabair, Sabrina Glevissig, Margarita, Keira, Síle de Tansarville
Zlý hoši:
Leo Bonhart, Vilgefortz, Stefan Skellen, Schirrú, Rience, Boreas Mun, Artaud Terranova, Tissaia de Vries
Ovšem ten herec Marigolda zaujal. V čem hrál?
Maisie jsem změnil na jednu z falešnejch Ciri. Tam se hodí víc.
Jako Tris vážně nevím koho... Taková důležitá postava. Člověk ji musí milovat a zároveň nenávidět. Musí bejt mladá a zrzavá a milá a vypočítavá... Když mě napadne někdo lepší, klidně ji vyměním.
Shazad Latif hraje ve Star Trek Discovery. Jestli umí zpívat, netuším, ale zahraje jak silnou postavu, tak strašpytla. Jinak Marigolda bych měl stejný problémy obsadit stejně jako Tris.
Mimochodem právě jsem Tris změnil na Christina Hendricks. :)
Caesar a Brutus na jedné lodi? to nedopadne dobře :D