Já spíš tipuji, že obsadí méně známé herce, přeci jenom jde o seriál a ať už to natočí kdokoliv, pochybuji že v první sérii jakéhokoliv seriálu by se sešli Evans, Waldau, Green, Hamill, Driver...
@svoa00 S tím souhlasím. Jedna, dvě hvězdy ok. Ale čekat hvězdné obsazení. To ne. Ovšem na jednu stranu by se mi u Witchera dost líbilo, kdybych si postavy nemusel spojovat s jinými známými filmovými či seriálovými postavami.
@Nevada OK, můj dream team je teda Matt Ryan jako Geralt, Dominic Cooper jako Marigold, Eva Green jako Yenefer, Luke Evans jako Emhyr a Adam Driver jako Cahir :D
@Sagart Maisie jsem změnil na jednu z falešnejch Ciri. Tam se hodí víc. Jako Tris vážně nevím koho... Taková důležitá postava. Člověk ji musí milovat a zároveň nenávidět. Musí bejt mladá a zrzavá a milá a vypočítavá... Když mě napadne někdo lepší, klidně ji vyměním. Shazad Latif hraje ve Star Trek Discovery. Jestli umí zpívat, netuším, ale zahraje jak silnou postavu, tak strašpytla. Jinak Marigolda bych měl stejný problémy obsadit stejně jako Tris.
Komentáře
Škoda že do těch rolí se nedají naverbovat někteří cosplayeři. Minimálně u ženských postav bych měl jasné kandidátky. =D
Ovšem na jednu stranu by se mi u Witchera dost líbilo, kdybych si postavy nemusel spojovat s jinými známými filmovými či seriálovými postavami.
https://www.imdb.com/name/nm0000434/?ref_=nv_sr_1
Ovšem ten herec Marigolda zaujal. V čem hrál?
Maisie jsem změnil na jednu z falešnejch Ciri. Tam se hodí víc.
Jako Tris vážně nevím koho... Taková důležitá postava. Člověk ji musí milovat a zároveň nenávidět. Musí bejt mladá a zrzavá a milá a vypočítavá... Když mě napadne někdo lepší, klidně ji vyměním.
Shazad Latif hraje ve Star Trek Discovery. Jestli umí zpívat, netuším, ale zahraje jak silnou postavu, tak strašpytla. Jinak Marigolda bych měl stejný problémy obsadit stejně jako Tris.
Mimochodem právě jsem Tris změnil na Christina Hendricks. :)
Caesar a Brutus na jedné lodi? to nedopadne dobře :D