Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
19899101103104121

Komentáře

• upraveno 3. dubna 2018
    Eurovizia ma pravidlo,ze krajinu moze reprezentovat aj cudzinec,ak ma obcianstvo alebo narodnost danej krajiny,ale male statiky ako San Marino a spol. posielaju aj uplnych cudzincov,ktori s danou krajinou nemaju nic spolocne.
    Australia sa prvykrat objavila ako host v roku 2015,potom sa stala sucastou EBU(Europska vysielacia unia),takze moze v pohode sutazit.
    Cesko postupilo do finale v roku 2016,ked sutazila Gabriela Guncikova,zial skoncila predposledna.Slo- vensko bolo naposledy v roku 2012,odvtedy nic.Podobne aj Turecko. :-?
    Este na koniec jedna mala zaujimavost... v roku 2014 bol moderatorom Pilou Asbaek(Euron). :twisted:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Monte Karstark napsal(a):

:twisted:

Tak po téhle písni si to sama bude dělat do smrti.
  • @Monte Karstark Pravidlo je tam důležitý pouze jedno: Vítězná země pořádá příští ročník. A to stojí velký peníze. Takže tam pošleme takové lidi, kteří nemají sebemenší šanci vyhrát. Čili to není soutěž, ale jen trapná atrakce pro masy bez hudebního sluchu.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 4. dubna 2018
    Gunčíkové bych se zastal po stránce hudebních kvalit, ovšem v Eurovizi obvykle vítězí písně, v nichž převážně zaznívají slova jako "we+all+together+love" a všichni se objímají. Jsou výjimky, ale ty pouze potvrzují pravidlo.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 10. dubna 2018
    Myslím si, že zrzky s niněrou jsou něco, co by se mělo globálně podporovat. Minimálně na území Evropy.
    Elise Trouw - moje nová, platonická

• upraveno 11. května 2018

Prej je to dnes zdarma na Humblebundle.
    No když jsme u těch herních soundtracků, tak tady něco málo z mých oblíbených, méně známých titulů:

• Hypnotický videoklip... třeba se někdy naučím jezdit na kolečkových bruslích.

Elon Musk si prý zase našel novou holku, neříkám, že je strašidelná, ale... :-k

upraveno 11. května 2018
    Joo, Grimes má srandovní klipy. Asi umění :-k :D
    upraveno 12. května 2018
    Parta hustopekelných hasičů z Indie
    Dreamer napsal(a):

Hypnotický videoklip... třeba se někdy naučím jezdit na kolečkových bruslích.

Pořád mě vrtalo hlavou, odkud tu prostřední buchtu znám. Už to mám:
  • @Monte Karstark wow, připadám si stará, myslela jsem, že ta písnička je z doby tak dva rok zpět :-D
    upraveno 16. května 2018
    @Dreamer Stará? Prosimtě, zrovna jsem narazil na Oldfieldův Man in the Rain a když si uvědomím, že je to 20 let starý a když to byl hit, já byl mlaďoch nepolíbený s ideály v budoucnost vlastní i celého lidstva, to je skutečná hrůza... :evil:
  • @flanker.27 už jen zbývá abych začala nadávat na mladou zkaženou generaci :D
    @Dreamer To přijde ani nevíš jak =D
  • upraveno 21. května 2018
    Kruciš, jak je možný, že jsem nepoznala Céline Dion 8-O
    Tak si dáme po nějaké době zase pár čerstvých hudebních úlovků.
    Na úvod nějaký ten letní latin popík na rozehřátí. Trochu sexy a hlavně bez pyžama. Na mou obhajobu bych rád dodal, že k tomuhle jsem se dostal přes Becky. Ta druhá, divně tvarovaná buchta, mě od toho klipu spíš odrazuje. :-)

Jako zástupce electro tu mám tuhle už nějaký ten měsíc starou věc. A i když to poslouchám už někdy od února, pořád mě to nepřestalo bavit. Dum-dum-da-da-da-da, dum-dum-da-da-da!

Abych uspokojil také zdejší silnou poptávku po k-popu tak tady je pecka, která aktuálně válcuje hitparády na dálném východě. A kdyby jste si to náhodou někdo chtěl zazpívat ve sprše, tak je to nějak takhle:
    Don’t be lazy 다가와 Baby
    시간은 너무 짧고 이건 아직 Basic
    좀 더 깊은 곳으로 더 들어가 나를 머금고
    취해도 돼 중요치 않아 내일이

Abych ten multi-jazykový nádech celého příspěvku dostatečně podtrhl, tak tu mám ještě jednu věc z temné a mrazivé Sibiře. Zde dávám rovnou lyric video, kdyby jste si chtěli s Grivinou zanotovat.

Tak a na závěr něco trochu serióznějšího. Do tohoto alba od Sowulo jsem se totiž hodně, hodně moc zažral.
  • @Monte Karstark Do tohoto alba od Sowulo se nejspíš hodně, hodně moc zažeru taky. :dance:
    Narazil jsem na YT na magickou formuli: Color Coded_Han_Rom_Eng. Tyhle v poslední době celkem populární lyrics videa co přehledně rozebírají kdo zpívá, co zpívá, kdy zpívá, o čem zpívá, jak se to píše, jak se to čte a co všechno to halekání vlastně znamená, odkrývají ve světě K-Popu pro moje západní uši zcela nové neobjevené úrovně požitku.
    LATATA | DDU-DU DDU-DU | Like A Cat | Lipstick | Wiggle Wiggle | Crazy | LIKEY ...
  • JoserJoser persona non grata
    Je třeba poděkovat všem konzervativním velikánům, kteří brání naší civilizaci!!!!
    Co by se stalo, kdyby nebylo manželství muže a ženy ukotveno ve všech smlouvách a dokumentech Čechie je v písni
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    https://youtube.com/watch?v=B9FzVhw8_bY
    Hodně dobrá muzikýna. Pro ty co rádi country tóny, nebo chytlavé rýmy. :dance:
  • upraveno 29. června 2018
    @Benji The Dead South jsou super a kdo chce opravdickou redneck klasiku tak tady je paní Abby co dotáhla hru na lžíce k dokonalosti.

Edit: myslela jsem že Abby je tak 50 a internety tvrdí že 36.

• JoserJoser persona non grata
    Co poslouchám? Ruskou hardcore rapovou úderku Moscow Death Brigade, možná mě překvapíte a někomu se to zde zalíbí. Oblastním patriotům by pak mohlo imponovat, že část prvních dvou videoklipů se natáčela před časem na pražském koncertě v žižkostele.

upraveno 30. června 2018
    poznámka pod čarou: nový čulibrky 1 a nový čulibrky 2
  • To jsou nějaké humory, že se mi odkaz na Spoon lady Abby vyměnil za Foo Fighters Meets 70's Bobby Caldwell?
    @Terezička Já tam pořád vidím Abby
  • @Monte Karstark No jo, já už taky. Nějaká chybka. Odvolávám paniku.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.