Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Australia sa prvykrat objavila ako host v roku 2015,potom sa stala sucastou EBU(Europska vysielacia unia),takze moze v pohode sutazit.
Cesko postupilo do finale v roku 2016,ked sutazila Gabriela Guncikova,zial skoncila predposledna.Slo- vensko bolo naposledy v roku 2012,odvtedy nic.Podobne aj Turecko. :-?
Este na koniec jedna mala zaujimavost... v roku 2014 bol moderatorom Pilou Asbaek(Euron). :twisted:
Prej je to dnes zdarma na Humblebundle.
Elon Musk si prý zase našel novou holku, neříkám, že je strašidelná, ale... :-k
Na úvod nějaký ten letní latin popík na rozehřátí. Trochu sexy a hlavně bez pyžama. Na mou obhajobu bych rád dodal, že k tomuhle jsem se dostal přes Becky. Ta druhá, divně tvarovaná buchta, mě od toho klipu spíš odrazuje. :-)
Jako zástupce electro tu mám tuhle už nějaký ten měsíc starou věc. A i když to poslouchám už někdy od února, pořád mě to nepřestalo bavit. Dum-dum-da-da-da-da, dum-dum-da-da-da!
Abych uspokojil také zdejší silnou poptávku po k-popu tak tady je pecka, která aktuálně válcuje hitparády na dálném východě. A kdyby jste si to náhodou někdo chtěl zazpívat ve sprše, tak je to nějak takhle:
Don’t be lazy 다가와 Baby
시간은 너무 짧고 이건 아직 Basic
좀 더 깊은 곳으로 더 들어가 나를 머금고
취해도 돼 중요치 않아 내일이
Abych ten multi-jazykový nádech celého příspěvku dostatečně podtrhl, tak tu mám ještě jednu věc z temné a mrazivé Sibiře. Zde dávám rovnou lyric video, kdyby jste si chtěli s Grivinou zanotovat.
Tak a na závěr něco trochu serióznějšího. Do tohoto alba od Sowulo jsem se totiž hodně, hodně moc zažral.
LATATA | DDU-DU DDU-DU | Like A Cat | Lipstick | Wiggle Wiggle | Crazy | LIKEY ...
Co by se stalo, kdyby nebylo manželství muže a ženy ukotveno ve všech smlouvách a dokumentech Čechie je v písni
Hodně dobrá muzikýna. Pro ty co rádi country tóny, nebo chytlavé rýmy. :dance:
Edit: myslela jsem že Abby je tak 50 a internety tvrdí že 36.
poznámka pod čarou: nový čulibrky 1 a nový čulibrky 2