Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
19798100102103121

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 15. ledna 2018
  • RIP, Zombie bola stálica našich všetkých našich internátových párty. :(
  • Príliš skoro...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 15. ledna 2018
    To jako fakt????
    ...
  • flanker.27 Bohužiaľ áno. RIP,Dolores. And now you will sing in heaven. :'-(
    Byl jsem na nich naživo v roce 2000 i 2003, když byli v plné síle. Ve druhé půlce devadesátek mi skoro zachránili mozek, nemluvě o jiných zásluhách. Huh, to je sprcha...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Co? COŽE?
    trocha kytarového Vivaldiho nezaškodí:

• S takouto hudbou sa deň začína krásne.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Protože jsem nedávno dohrál Hellblade a aktuálně si po večerech po kouskách ukrajuji ze Severské mytologie od Gaimana, jedu si aktuálně na podobně laděné hudbě.
    Soundtrack z Hellblade:

Znovu jsem se vrátil k těm méně ohraným věcem od Wardruny:

A zcela nově také objevil tuhle partu hrdlořezů jménem Heilung:
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Monte Karstark je ta kniha dobra mam celkom na to zalusk.
  • https://youtube.com/watch?v=wCoeSLR7KTQ

Jinak je to od: Sia - Unstoppable :-)
    @Edem Ještě nemám dočteno (dost si to šetřím), je to vlastně tak na dva večery pro toho kdo čte rychle. Takže velikost té knihy trochu klame tělem. Neobsahuje to vlastně nic než co se dá najít na wikipedii. Ale je to pěkně všechno pohromadě, česky, takovým vypravěčským style, jako když uprostřed nečasu pozvete poutníka k ohni na kus žvance trochu se ohřát a on vám za odměnu odvypráví story o tom, jak šel Thor s Hymirem na ryby. Jen mi občas vadí, že se tam trpaslíkům říká skřítkové, ale jinak je to dobré počtení. :-k
  • Monte Karstark: S touto knizkou si u mna brnkol na spravnu strunu,idem sondovat do knihkupectiev v okoli,ci ju nahodou nevyhrabem. :-D Priznam sa,ze som dost velka fanusicka mytologickych pri-behov... bavi ma hlavne grecka,slovanska(vdaka Cernoknaznikovi) a egyptska,no Thor,Loki,Freya a Skadi su moja srdcovka. :-D
    A aby som nebola prilis off-topic,momentalne mi v playliste rotuju dve finske hatlaniny(Levan polkka a Sakkijarven polkka)... jedna vacsia,ako druha :-D Zasla som tak daleko,ze som sa ich naucila hrat na klaviri ako samouk...samozrejme,len part na pravacku a bez akordov.

@Janulka A taky u toho doma tancuješ s pórkem?
  • Monte Karstark: Nie,nastastie nie. :-D Skor sutazim s bratom o to,kto vie hrat "na nervy" lepsie... on trubi vo svojej izbe titulnu skladbu z animaku "Code Lyoko"(je asi rovnako hardcore fanusik,ako som ja fanusik GOT a Vikings), ja to prehlusujem finskymi hatlaninami,nedavno som si k tomu prihodila Hava nagilu,Scotland the brave a Pozor,zakruta :-D
  • To je ako ja a môj brat pred pár rokmi. Práve bol pod okúzlením nejakej pop speváčky, ktorá mne nesedela, moja defenzíva bola Indila okrem iných vecí. Tieto strety však boli bez zapojenia techniky, iba hlas proti hlasu. A občas, keď som nechcela, aby sa zdržiaval v mojej izbe, pustila som niečo, o čom viem, že mu nesedí. :-D
  • trošku zaspamuju rockem

upraveno 16. února 2018
    v KC:D jsou dobrý šlágry. Škoda že nejsou trochu delší.

• upraveno 7. března 2018

Taky zajímaví způsob, jak lidi přimět poslouchat klasiku :D
  • @Monte Karstark Právě jste slyšeli 3 minuty klasické hudby :D Ani to nebolelo, co? Ale taky podotýkám, že tenhle kousek klasiky je taky dost "od podlahy".
    :twisted:
  • Feministka dobyva aj Euroviziu. :-P

@Janulka Teda ty mě pokoušíš. Mám chuť se podívat, jaký skvosty tam letos mají.
  • upraveno 3. dubna 2018
    Monte Karstark Pokojne sa na to pozri,niektore piesne naozaj stoja za vypocutie. :-D Dnes,teda 3.4. by uz aj mali zverejnit poradie semifinalistov,ako pojdu vystupovat.
    Tu su moje oblubene songy z tohto rocnika.
    Mikolas Josef:Lie to me-horuci favorit na postup do finale,mozno aj Top 10.
    Rasmussen:Higher ground-srdcovka pre fanusikov severu,spevak vyzera ako Tormund. :-)
    Alekseev:Forever-chalan je sympatak,ale musi poriadne popracovat na zivom vystupeni.
    Gianna Terzi:Oneiro mou-grecka balada.
    Bonusy,ktore mozu zaujat.
    Elina Nechayeva:La forza-operna spevacka s obrovskou suknou.
    Aws:Viszlat,nyar-madarski tvrdi rockeri.
    upraveno 3. dubna 2018
    Tak jo, proklikal jsem Eurovision, tady jsou moje postřehy:

Švédsko - Benjamin Ingrosso - Oni tam ve Stockholmu mají asi na tyhle discopanáky školu, nebo fakt nevím kde je pořád berou.

Izrael - Netta - Je to dostatečně kontroverzní, radiový a blbý zároveň. Takže příští ročník bude asi pořádat Izrael.

Litva - Ieva Zasimauskaitė - Na soutěž plnou kašparů s tímhle songem? Ta tam nemůže být dobrovolně. A ještě ji nějaký blbeček ukecal, ať to přezpívá do angličtiny.

Norsko - Alexander Rypák - Už zase? Vždyť už tam byl a dokonce vyhrál.

Czechia Republic - Mikolas Josef - Sedmé nejsledovanější video? Dostalo se vůbec někdy něco od nás do finále téhle sranda soutěže?

Belgie - Sennek - Dávám holce palec nahoru, ale Eurofrašku s tímhle vyhrát by byl zázrak.

Švýcarsko - ZiBBZ - Paradoxně se mi nejvíc líbí tahle průměrná věc co navštíví finále leda tak ve snu.

Itálie - Ermal Meta e Fabrizio Moro - Tak bacha, tady jede někdo tvrdě na city.

Ukrajina - MELOVIN - lol, tenhle mě taky pobavil. Ale když ho to baví...

San Marino - Jessika (feat. Jenifer Brening) - A ten feat z Německa je v poho? Jaký má tahle soutěž vlastně pravidla?

Austrálie - Jessica Mauboy - Když jsme u těch pravidel. Jsem nevěděl že je Austrálie v Evropě. :-k

Maďarsko - AWS - Ti Kumáni to mají hodně na salámu když tam pošlou tohle. Ale na druhou stranu, v záplavě všech těch popíků je to celkem osvěžující průvan. :D

Řecko - Yianna Terzi - Tohle se mi celkem líbí, ale protože to není anglicky, tak to nemá šanci.

UK - SuRie - Mě se strašně líbí, jak tam Britové posílají tyhle průměrný nic. Jak je jim tahle soutěž úplně u zachule.

Slovinsko - Lea Sirk - Když si sežene ještě tři kolegyně, tak to možná bude fungovat jako slovinský k-pop. A jestli slovinský k-pop neexistuje, tak ho založí.

Slovensko - nikdo - Cože? Letos nebude žádné Horehronie? Vždyť Alexander Rypák je tam letos taky podruhé. :-(

Dánsko - Rasmussen - Sakra, vikingové nějak vyměkli. Jako když se na palubě drakkaru blížíte k břehům Británie, vyzýváte bohy aby vám dali sílu a nepřátele vyděsili hromobitím, ale místo toho udeří silný protivítr a vyžene vás zpět na širé moře.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.