Co posloucháš???
Co posloucháš???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
...
Soundtrack z Hellblade:
Znovu jsem se vrátil k těm méně ohraným věcem od Wardruny:
A zcela nově také objevil tuhle partu hrdlořezů jménem Heilung:
Jinak je to od: Sia - Unstoppable :-)
A aby som nebola prilis off-topic,momentalne mi v playliste rotuju dve finske hatlaniny(Levan polkka a Sakkijarven polkka)... jedna vacsia,ako druha :-D Zasla som tak daleko,ze som sa ich naucila hrat na klaviri ako samouk...samozrejme,len part na pravacku a bez akordov.
Tu su moje oblubene songy z tohto rocnika.
Mikolas Josef:Lie to me-horuci favorit na postup do finale,mozno aj Top 10.
Rasmussen:Higher ground-srdcovka pre fanusikov severu,spevak vyzera ako Tormund. :-)
Alekseev:Forever-chalan je sympatak,ale musi poriadne popracovat na zivom vystupeni.
Gianna Terzi:Oneiro mou-grecka balada.
Bonusy,ktore mozu zaujat.
Elina Nechayeva:La forza-operna spevacka s obrovskou suknou.
Aws:Viszlat,nyar-madarski tvrdi rockeri.
Švédsko - Benjamin Ingrosso - Oni tam ve Stockholmu mají asi na tyhle discopanáky školu, nebo fakt nevím kde je pořád berou.
Izrael - Netta - Je to dostatečně kontroverzní, radiový a blbý zároveň. Takže příští ročník bude asi pořádat Izrael.
Litva - Ieva Zasimauskaitė - Na soutěž plnou kašparů s tímhle songem? Ta tam nemůže být dobrovolně. A ještě ji nějaký blbeček ukecal, ať to přezpívá do angličtiny.
Norsko - Alexander Rypák - Už zase? Vždyť už tam byl a dokonce vyhrál.
Czechia Republic - Mikolas Josef - Sedmé nejsledovanější video? Dostalo se vůbec někdy něco od nás do finále téhle sranda soutěže?
Belgie - Sennek - Dávám holce palec nahoru, ale Eurofrašku s tímhle vyhrát by byl zázrak.
Švýcarsko - ZiBBZ - Paradoxně se mi nejvíc líbí tahle průměrná věc co navštíví finále leda tak ve snu.
Itálie - Ermal Meta e Fabrizio Moro - Tak bacha, tady jede někdo tvrdě na city.
Ukrajina - MELOVIN - lol, tenhle mě taky pobavil. Ale když ho to baví...
San Marino - Jessika (feat. Jenifer Brening) - A ten feat z Německa je v poho? Jaký má tahle soutěž vlastně pravidla?
Austrálie - Jessica Mauboy - Když jsme u těch pravidel. Jsem nevěděl že je Austrálie v Evropě. :-k
Maďarsko - AWS - Ti Kumáni to mají hodně na salámu když tam pošlou tohle. Ale na druhou stranu, v záplavě všech těch popíků je to celkem osvěžující průvan. :D
Řecko - Yianna Terzi - Tohle se mi celkem líbí, ale protože to není anglicky, tak to nemá šanci.
UK - SuRie - Mě se strašně líbí, jak tam Britové posílají tyhle průměrný nic. Jak je jim tahle soutěž úplně u zachule.
Slovinsko - Lea Sirk - Když si sežene ještě tři kolegyně, tak to možná bude fungovat jako slovinský k-pop. A jestli slovinský k-pop neexistuje, tak ho založí.
Slovensko - nikdo - Cože? Letos nebude žádné Horehronie? Vždyť Alexander Rypák je tam letos taky podruhé. :-(
Dánsko - Rasmussen - Sakra, vikingové nějak vyměkli. Jako když se na palubě drakkaru blížíte k břehům Británie, vyzýváte bohy aby vám dali sílu a nepřátele vyděsili hromobitím, ale místo toho udeří silný protivítr a vyžene vás zpět na širé moře.