TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jeden vínem čpící vypravěč se dokonce dušoval, že Rhaegar Targaryen vstal z mrtvých a na Dračím kameni dává dohromady početné vojsko z dávných hrdinů, aby si dobyl zpět otcův trůn.
:o))
Tris bych ale čekal mladší a zrzku. Uvidíme, co udělá barva na vlasy a make up, ale přestože byly čarodějky v zaklínači vzhledově vždycky mladý, stejně jsem si Triss představoval znatelně mladší, jak Yenefer. Ale podle fotek těch dvou hereček to vypadá přesně obráceně... :/
Marika (pokud do je ta postava, co si myslím, že to je), tak vypadá naprosto přesně, jak jsem si ji vždy představoval.
Jinak co se Geralta/Cavila týká... Nevím, jestli mi připomíná zrovna Zaklínače, ale rozhodně bych si s ním dal pivko na metalovým koncertu :D
Jinak, ta představitelka Triss, na fotce vypadá příšerně, ale je to mám dojem ta, co hrála v Harry Potterovi Romildu Vanovou a ta vypadala dobře. Stejně navíc nebude mít nijak velkou roli, ne?
A ten Geralt, hele, jsem rád že to není žádný nechutný Maul Cosplay, či podobná chal drogovská korba, na druhou stranu vypadá skutečně jako by Netflix s HBO dohodli propojení univers a Geralt byl ve skutečnosti Rhaegar :-k To mi připomíná, že teorie o totožnosti Martinova a Sapkowskeho světa tu ještě nebyla, že :-D :-P
Zaklínača som čítala nedávno (dočítala som ho zhruba pred rokom) a na väčšinu tu uvedených postáv si tiež nespomínam, ba myslím, že v knihách ani neboli.
Inak trojica Toruviel - Torque - Filavandrel je perfekná :applause:
Čekal bych to od prvního a druhého setkání s Ciri, přes Nilfgardský útok, úprk, představení Ciri Tris a pak Yen, atd... Možná by mohli před prvním setkáním s Ciri udělat i první setkání s Yen dávno před tím...
A nebo začnou pentalogií a co se stalo předtím by mohli dát ve flashbacích...
No podle těch postav v tom 100% vidím povídky:
Otázka ceny (Mousesack, Eist, Calanthe)
Menší zlo (Renfri, Stregobor, Nohorn, Vyr, Nimir, Marilka)
Konec světa (Marigold, Toruviel, Torque)
Poslední přání (Yenn, Marigold)
Střípek ledu (Yenn, Istredd)
A ostatní epizody asi vyplní povídky Meč osudu (Ciri), Něco více (Ciri, Cahir)
a nejspíš si i sami něco přidají, protože ty postavy od Daneka až po Tiffaniu mi nic neříkají.
@flanker.27 To bylo už na Kaer Morhen a to by obsadili snad už i Vesemira, Eskela a Lamberta. Bez těch to tam přece nemůže fungovat. A kdyby ten výcvik proběhl jinde než tam, tak by to bylo velký špatný, protože Kaer Morhen to je home. :-)