Co jiného číst?

upraveno 3. ledna 2011 v Literatura
1838486888993

Komentáře

• RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    @Aviv Tak jo, už mám i toho krále. Ale teda jsem asi slepoň, ale ptáka jsem tam až do poslední chvíle neviděl, pak už to bylo jednoduché. :-D
  • Nz. :D
    A teď ví někdo něco o té oblačné nádobě?
  • AyleenAyleen Zachovejte paniku!
  • AvivAviv
    upraveno 6. listopadu 2018
    Nejaké nápady ohľadom toho výrezu s domom, potokom a stromami?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Krisa @Aviv bože, díky, nechápu že tohle mě nenapadlo, jsem v tom hledal pořád něco jiného :idea:
  • Pod lampou najväčšia tma.
    Taky díky, té domečkové záhady jsem se po tvé indici už dobrala.
  • Hmm tady se luští koukám jako blázen :D :D no jak jste na tom dneska mne furt vrtá hlavou to divné zvíře s mečem v hlavě :D
  • Čítali ste niekto niečo od Marka Lawrencea? Jeho knihy sa pravidelne vyskytujú v rebríčkoch najlepšej fantasy roka, ale názvy kníh sú mi pomerne neznáme. https://www.legie.info/autor/7786-mark-lawrence
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Arutha Kamarádka četla (já mám na seznamu Válku Červené královny). Napsala mi k tomu:
    jeho prvni trilogie Trnove rise neni skoro fantasy, je to v podstate postapo na zemi, kde je par podivnych prvku, ktere by fantasy mohly odpovidat, ale zadny pevny rad magie atp, sem tam nejaka zvlastnost (schopnosti). Co je v ni vyjimecne, je hl. postava, opravdu sociaopat k pohledani, ktery si jde za svym cilem a pacha fakt osklivy veci. Magie pribyde v dalsich dilech, kdy bude i vyrazne zasahovat do chovani postav. Me to bavilo, hlavne kvuli te hlavni postave, posledni dil jsem trochu mela zmatek v dej. liniich, je tam prolinajici se minulost a soucasnost. Prostredi je v podstate jako nas stredovek, kralovstvi, zaostale vesnice, armady a valceni.

Valka cervene kralovny - vlastne je to taky postapo zeme, ale probudila se magie, jsou tam carodejky, v umirnene mire magie, hl. hrdina (princ) je takovej hejsek a zbabelec a je donucen putovat s cestnym clovekem, z toho jsou hlavne konfrontace, plus jeste z jejich ukolu. Neni to mestska fantasy, skoro celou knihu se putuje. Princ je takovej pridrzlej spratek, co o sobe nema iluze, svym zpusobem zabavnej: Jsem lhář, podvodník a zbabělec, ale nikdy v životě bych nenechal přítele na holičkách. Ledaže by to vyžadovalo čest, poctivost nebo snad dokonce odvahu.
  • To znie dosť fajn, dík, vložím do poradovníka. :)
  • Ohledně šifry... Neumím si poradit s budovou pošty.
  • AyleenAyleen Zachovejte paniku!
    @Aviv Pokud jsi v té budově, tak řekneš že jsi... (dvouslovný název)
    Já zase nevím, co je to vedle budovy ani nad ní. Asi si budu muset počkat na další odtajnění.
    @Aviv Díky, ale už jsem se k tomu dopátral jinak. Knihu jsem nečetl, ale film se mi docela líbil. Dneska mám všechno i tajný bonus, ale minule byl ten bonus zajímavější a zábavnější.
    Jé, on je tajný bonus? Já si ho vůbec nevšimla.
  • Upozornenia na bonusy chodia cez email.
    Registrovaná mailem jsem, ale nechodí mi nic.
  • To je divné...
    Každopádne dnes si nevím rady s tím co zná Alberta, Steva i Leonarda.
  • Tak přišel jste někdo na 4 tajný bonus :D já odhalil všech 6 písmen, ale za boha z toho nemůžu vytvořit prostřední jméno nějakého autora :(
  • @Krisa Já měl stejný problém prošel jsem snad všechny knihy než mi to došlo :D Každopádně bonus uhodnot a jako slyšel jsem toho autora prvně v životě
    @p1e9t9r2 Ty jsi snad nematuroval z litertury? :P
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.