Doprovodné knihy ze světa Písně ledu a ohně - Ice & Fire

upraveno 9. října 2018 v Píseň ledu a ohně
«1

Komentáře

• Ta kniha svět ledu a ohně vypadá zajímavě je to dělané ve spolupráci s westeros.org asi pořídím. Nemáte to někdo zajímalo by mě nějaké hodnocení
  • 99%, já sám bych přidal trochu víc informací o jednotlivých velkých západozemských rodech, ale jinak super knížka :-)
  • Z oficiálních knih mi v přehledu chybí ještě prostorový průvodce, i když má vazbu na vizuál seriálu:

https://www.databazeknih.cz/knihy/pisen-ledu-a-ohne-hra-o-truny-prostorovy-pruvodce-zapadozemim-272360
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 9. října 2018
    Je to záměrně. Netýká se Písně, ale seriálu.
    upraveno 6. dubna 2019
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    170 stránek materiálu o vládě Jaehaeryse. To bude masáž :dance:
    A kde je druhá půlka obsahu? Nebo to je všechno? :anxious:
    @Monte Karstark To je zatím všechno. Fire & Blood bude rozdělený do dvou částí. Tahle první bude končit regentskou vládou Aegona III.
    A ještě krátké video, kde Martin představuje jednoho ze svých oblíbených Targaryenů - Darebného prince Daemona.

https://www.facebook.com/georgerrmartinofficial/videos/569073513505910/
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Nevada Aha, ono to bude na dvě půlky. To mi nějak uniklo.
    upraveno 2. listopadu 2018
  • Se mi líbí, že ta stavba v pozadí vypadá jak namalovaná na něco rudou barvou - třeba krví.
  • Sice už mám rozečtené v angličtině, ale určitě si koupím.
    XB-1 » Západozemí pod nadvládou Targaryenů (ukázka)
    http://www.casopisxb1.cz/aktuality/ohen-a-krev-ukazka/
  • Vypadá to dobře, ale ten styl je takový učebnicový. Martin to ale tak představoval v nějakém rozhovoru. Tak uvidíme.
  • Aegon I. TargaryenAegon I. Targaryen The Lord of Dragons
    Nevím jistě, ale ta stavba v pozadí mi připadá jako Harrenhal.
  • Môže byť, tam sa aj draci riadne ukázali.
    A ne jednou :)
    Jinak datum českého vydání Ohně a krve se o pár dní odsunulo na 13.6.
    upraveno 30. května 2019
  • Ahojte.Jsem zde ode dneška nový.Jsem velký fanoušek Hra o trůny.Zatim jsem od GRRMartin ale nic nečetl,ale viděl jsem celý seriál.A teď by jsem chtěl začít číst ságu Píseň ledu a ohně.Bohuzel anglicky neumím,takže si to v originále nepřečtu a budu si to chtít číst v češtině.Ale chtěl jsem se zeptat jestli mám třeba číst rovnou první díl Hra o trůny nebo je lepší začít číst třeba nějakou ještě jinou knihu od Martina,která se dějově odehrává v zapadozemi před trůny a trůny na tu knihu pak navazují?Jak se chci vrhnout na čtení tak se v těch knihách ještě které všechny Martin vydal nevyznám a nevím která kniha se čím zabývá.A to ještě nemluvím o tom,jaký překlad si mám koupit,od jakého nakladatelství jestli Talpress nebo Argo?Děkuji moc všem za vysvětlení a doporučení.Uplne by mi moc pomohlo kdyby mi někdo z vás zkušených napsal názvy knih,které se dějem zabývají západozemím a celého tohoto světa,ale podle toho jak jde dej časově chronologicky po sobě?Od nejstarších dějin světa po píseň ledu a ohně?Děkuji vám mnohokrát.
    P.S. Pokud si budeš kupovat i Rytíře Sedmi království, zvol pevnou vazbu, která už vyšla v reedici s upraveným názvoslovím k novému překladu Písně (v tiráži bude uvedeno Vydání první, revidované).
  • Děkuji mockrát Nevado ????A mohu se ještě zeptat z jakých internetových obchodů doporučujete nakupovat knihy od Martina o jeho světě?
    Já jsem si kolekci Píseň ledu a ohně našel na www.megaknihy.cz
  • Omlouvám se,ale mohly by jste mi ještě poradit kde koupit toho rytíře sedmi království vydaného Argem v roce 2019, který byl revidovaný?
    @bacik Mezi internetovými obchody vychází nejlépe asi megaknihy.cz, které mají na Píseň slevu 25 % a zároveň sympatické poštovné.

U Rytíře to jde zjistit v obchodě pohledem do tiráže vzadu v knize. Na e-shopu jedině jim zkusit napsat dotaz mailem.
  • Děkuji moc Nevadě za informace ????
  • Aegon I. TargaryenAegon I. Targaryen The Lord of Dragons
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.