Tanec - diskuse

upraveno 25. října 2012 v Tanec s draky
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
1616263646567»

Komentáře

• @Ziriath Len krátko podotknem k tomu Bakkalonovi...áno,je to z Hostiny.Je to tuším pasáž,keď Arya prišla do chrámu Mužov bez tváre.V tej hlavnej svätyni sú sochy všetkých bohov,ktorí symbolizujú smrť...okrem Cudzinca je tam aj čarostrom,Potopený boh,Lev noci(Yiti),Plačúca žena(Lys),Čierna koza(Qohor) aj horiace srdce Pána svetla. :weirwood:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Nejni to špatný nápad. A Arya jistě tyhle stromy nezná, takže si je mohla splést s ebenem.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada Tyjo, to jsem nevedela, ze kdyz v knize nekdo umre, jeho dejova linka je zbytecna... To zcela meni vyzneni polovice svetove literatury!
  • upraveno 30. července 2019
    @Nevada =D :applause:
    Tak to bych tipla na nějakého trola. Nejvíc mě pobavil tím, že Tolkienovy knihy "mají hloubku a odkaz do budoucnosti". A píseň nemá. OK, kámo.
    Popravdě moc nevěřím tomu, že by to opravdu četl, spíš si někde sehnal shrnutí.
    Ostatně, co čekat od recenze, která má hned na prvním řádku "zaslepení komercí" a "americká propaganda".
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 30. července 2019
    @Nevada Mne fascinuje, že zmíní, že Martin má spoustu zbytečných slov, ale hned v další větě zmíní , že nemá na Malažskou knihu padlých, která je pro mne definice zbytečných slov. Pro mne osobně nejpřeceňovanější série, kde jediný opravdu dobrý knihy byly jen 3,5 a 8. Takže mám dojem, že pán se moc nečetl ani toho Eriksona s Tolkienem.
    Tanec s Draky samozřejmě není dokonalý a je to kvalitativní propad oproti třem knihám, ale takovýhle záchodový výplach si nezaslouží. Speciálně celý Sever pro mne byla jedna z nejzajímavějších dějových linek ságy. Ale vzhledem k tomu, na co člověk narazí na csfd mne to naneštěstí nepřekvapuje.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.