Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Na tvůj minulý odkaz jsem nereagovala, protože mě směrem k Erdoganovi nenapadlo nic slušného, co bych sem mohla napsat, tohle mi to jen potvrzuje.
Turci dodávají zpravodajské informace, NSA za ně dělá špinavou práci, a zbytek světa může tak maximálně protestovat z bezpečí svých kanclů. Kurdové mimochodem dělali ve spolupráci s USA a dalšími okupanty totéž, akorát stovky Syřanů zabitých při bezhlavém bombardováním Rakká a dalších excesech jsou západním lidskoprávníkům u zadku..
Rozdíl je v tom, že syrští Kurdové se dopustili zrady na své vlastní zemi, zatímco NSA i pravidelná turecká armáda jsou obojí vnější agresoři lišící se pouze mírou brutality.
Turecký Hitler má zase plnou hubu keců :D Nepochybuju teda, že některé západní země budou tak retardované, že "svoje" občany přijmou a budou je soudit za terorismus. Pokud ale Erdogan nezaplatí letenky těm zbaveným občanství, tak nevím, jak si představuje, jak to v reálu bude fungovat. Vlastně ani nevím, co se s takovým plevelem, co nikdo nechce, má podle mezinárodního práva nakládat. Každopádně se Erdogan zase chová jako kretén, co si myslí (a bohužel mu to zatím prochází), že je nad mezinárodním právem, kdykoliv se mu to právo nelíbí. Doporučuju všem zvolit pro dovolenou jakoukoliv jinou zemi než Turecko :twisted:
Někde jsem taky četl, že u Slavkova při rekonstrukci málem utýral koně. Ne, že by to bylo horší než vražda ale psychopat to byl asi pořád.
Jo, to je ta dnešní mládež, kam ten svět zpěje :D V článku se mimochodem diví, že kolem procházeli i další lidé a nepřidali se. Řekla bych, že není zase tolik lidí, co by viděli, že zraněnému už pomáhají čtyři ostatní, co dostávají instrukce, a pletli by se do toho. Já osobně bych se ale aspoň zeptala, jestli potřebují další pomoc.
OK, pokud mají nějaké západní země potřebu hlásit se k zrádcovským "občanům", co upřednostnili chalífát, tak hrdě do toho :D Předpokládám spíš, že v někteřých případech jim radši zaplatí psychiatra, že. Nic jsem zase neslyšela o teroristech s odebraným občanstvím. Být Turky, tak to řešit nebudu, uspořádám s každým z nich co nekratší proces a dám jim kulku do hlavy. Jestli proti tomu bude protestovat nějaká neziskovka, tak ať se těch "chudáků" ujme na své náklady.
Hmm, takže psychopat s křehkým egem a sklony k sadismu dostane nejvýš dvacet let? Vždycky se ptám, jak je možné, že někoho takového je vůbec možné potencionálně ještě někdy pustit ven do společnosti. Ono něco podobného platí i pro jeho kamaráda, který mu ještě sám nabízel alibi - dobrý sociopat.
Asi nemám zdůrazňovat, že i kdyby se unijní země na něčem takovém shodly, tak 90 % "přidělených" na východ od Rýna v daných zemích nezůstane, ani kdyby jim poskytnuly azyl. Na základě předchozích zkušeností můžu skoro s jistotou říct, že značná část z nich by ani nečekala na na přidělení rumunského azylu a koupila si první letenku do Berlína nebo Malmö. Je naivní představa, že po tom, co jim prošlo, se najednou začnou zajímat o nějaká nařízení nebo zákony.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBjrUejsqajolWgyxMNo1wRp7-5NVbS2C4S2UXgIDFuwOypQ/viewform
DO KAMENE TESAT!!!
A taky se to příjemně poslouchalo. Chill and witty.
https://principia-scientific.org/on-the-origins-of-the-2019-ncov-virus-wuhan-china/?fbclid=IwAR1pLCBnyp5Cab0elxb46jfUm_nZ3XKparQO8zmEZyIiPGYoRytiFEtjtVE