Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
1101102104106107109

Komentáře

• No a byl Snoke vubec “nekdo”? Ja myslel ze to je jenom loutka do ktere se projektoval Palpatine.

Treba nam to objasni nejaky komix, ktery bude kazdymu ukradenej :D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • upraveno 12. ledna 2020
    @Tyrion Lannister “we are legendary” lol. To jsme videli. Takhle legendarne pozorovat a byt uplne k hovnu neumel ani jarjar v epizode 2 :D

Co s lukovym mecem? Ze se ztratil ten jeho puvodni zeleny?
    upraveno 12. ledna 2020
    @sfik Dalsí nesmysl nesmysl někteří zastánci tvrdí, že Luke nechtěl používat meč s kterým chtěl zabít Bena. Hlavně že nevadila imitace meče který zabíjel děti =D Ale tohle je spíš na Abramse Rian chtěl meč zlomit no ale jako Kylova helma =D

I když oba jsou na vině. Docela by mne zajimalo jak často pokud vůbec Abrams s Johnsonem mluvil
  • @Tyrion Lannister podle me po epizode 8 uz Abrams s Johnsonem nemluvil o nicem a byl zkratka urazenej.
    upraveno 13. ledna 2020
  • @Tyrion Lannister

S tímhle s tebou shodnu, že knihy komiksy a hry jsou lepší. Já mám třeba rád Kotory (Onlinovku jsem teda nehrál), který drží můj zájem. Připadalo, že tahle série toho nabízí víc než všechny filmy dohromady..... Nakonec i příběh onlinovky co jsem koukal není špatný...

ANO ANO ANO Co byla pointa celého příběhu, když už v TFA si Rey vytřela p*del s Kylem do sucha. Video u kterého souhlasím s každým řečeným slovem.
    Koho by to náhodou zajímalo bylo velice jednoduché aby to uniklo
  • @Tyrion Lannister Tak já jsem říkala od začátku, že udělat souboj Kyla a Rey v TFA tak, jak ho udělali, byla chyba. Chtěli tak moc girl power moment, že kašlali na to, co dělá s postavou Kyla a že tím podrážejí nohy tomu, aby pro ni byl v dalších filmech vážný soupeř. V TLJ měl Johnson tolik rozumu, že je proti sobě nenechal bojovat. Tak by bylo lepší i pokračovat. Jenže jistí dva pitomci si nedokázali vymyslet jiného soupeře se světelným mečem a tváří se, jako by Kylo chtěl nebo mohl Rey zabít. Ve výsledku ji teda Kylo/Ben posadil na zadek, ale dva obscesivně posedlí chlapečci neodolali, aby Rey nedali poslední slovo. Kromě toho jsme ho ve filmech viděli porazit jenom lidi hodně pod jeho úrovní.

Zpětně se jeví jako chyba zabít Snokea už ve druhém díle. Johnsona za to ale tak docela neviním. Pochybuju, že mu producenti přesně řekli, co po něm chtějí. Ve filmu samotném to funguje dobře. Johnson sám říkal, že se tak rozhodl, protože Kylo/Ben je důležitější postava a chtěl mu dát možnost poznat, jako to vlastně je být ten záporák, kterým tak moc chtěl být. JJ se rozhodl tohle téma ignorovat jako spoustu jiných věcí a Driverových deset minut v TROS jako záporák plných expozice o Rey o jeho postavě nic nevypovídá (kromě regrese). Měl pořád Huxe a Reny, se kterými si mohl hrát. On ale radši šel na hřbitov a vykopal mrtvolu a nedošlo mu, že jeho výtvor rozhodně nebude plný života.
  • upraveno 16. ledna 2020
    No, pokud to někoho zajímá, tak tohle je nepotvrzená verze Epizody IX of Trevorowa:

https://www.reddit.com/r/StarWarsLeaks/comments/eoaxdn/robert_meyer_burnett_reviews_an_early_draft_of/

Je to pořád mizerné, akorát v jiných směrech. Pokud je to pravda, tak Trevorow se místo do Rey projektoval do Poea. Rey putuje od nikud nikam. A stejně jako Terrio (a JJ) Trevorow nerozumí postavě Bena Sola. Sám Lucas říkal, že udělat ze záporáka ještě většího záporáka není žádný příběh. Villain origin stories navíc samozřejmě vyžadují, že ten záporák přežije. Co bylo tak těžké na tom pochopit, že pokud chtěli akorát sklon Vadera z původní trilogie, tak ten klon nikdy neměli humanizovat a dát mu historii, se kterou můžeme sympatizovat (připomínám, že Anakina jako sympaťáka známe teprve z prequelů a v tu dobu už navíc víme, že bude mít děti a vykoupí se)? Začíná mě zajímat, co vlastně Driverovi řekli, že ho to přesvědčilo roli přijmout.
    upraveno 17. ledna 2020
    upraveno 17. ledna 2020
  • upraveno 17. ledna 2020
    @Tyrion Lannister Whoa! Johnson se vyjádřil tak, jak jsem řekla. Zároveň ale na otázku, jestli se ještě Kylo může vykoupit, odpověděl, že samozřejmě ano a Vader byl stokrát horší. Pochybuju, že pokud by dělal Epizodu IX, že by ho zabil. V TROS k němu přistupovali jako k Vaderovi z původní trilogie, ale po tom, jak ho do té doby profilovali (i když tobě se to nelíbí :D), to vůbec nefunguje. To, že Trevorow z něj (asi) udělal po dvou filmech špatnou karikaturu, jejíž smrt ani příběh není ani dobrá tragédie, byl možná ten hlavní důvod, proč ho Kennedyová vyhodila. To poselství by bylo ještě o něco horší. Ta Trevorowova verze není ani úspěšný záporák, je k ničemu. Ne že by teda ten zbytek námětu stál za moc, i když jsou tam slibnější momenty. Stojím si za tím, že nechat Kyla/Bena nakonec bojovat proti hlavnímu záporákovi filmu (to se v TROS nestalo) A přežít by byl daleko zajímavější příběh než cokoliv, s čím přišli JJ a Terrio i Trevorow.
    upraveno 17. ledna 2020
    https://www.instagram.com/p/B7Z0keilReO/
    Tohle je krásný obrázek :-D
  • @Tyrion Lannister Dokázal zabít mistra a zaujmout jeho místo, taky zachránil ženskou, kterou miloval :D Tak ten rozdíl mezi ním a Anakinem by byl v tom, že by to vykoupení přežil. Sága by tak skončila na optimistickou nótu, ne hlavní hrdinkou s vymytým mozkem, co se připojí k náboženskému kultu. Johnson k tomu IMO naopak směřoval a udělal z něj Nejvyššího vůdce, aby ho dostal na dno, ze kterého se musí vyhrabat. Hodně toho, "co udělal", bylo jenom prostřednictvím asociace s Prvním řádem. Bojovat s paramilitaristickou organizací, co sama vraždí s whoowhoo pokřikem, není samo o sobě žádný hřích, takže bych nerada vytahovala absurdnost nějakých Norimberských procesů ve SW. Ale nedej bože, aby ROS navázalo na určitou morální šedivost ukázanou v TLJ. Ve SW většinou stačí změnit stranu a prokázat to činy. Že Disney kapitulovalo i před morální policií je jiná věc. To napravování chyb je právě něco, co patří do doprovodných materiálů. A představ si třeba story zasazenou deset let po ROS, kde Benu Solovi jde po krku někdo, kdo z ním má nevyřízené účty z minula. Rozhodně lepší než cokoliv o svaté Rey a přátelích. Jaké příběhy navíc po skončení války může nabídnout Finn a Poe je nad moji představivost.
    upraveno 17. ledna 2020
  • upraveno 18. ledna 2020
    https://mobile.twitter.com/DiminishedComet/status/1218140668087980032/photo/2

Takže i Pablo Hidalgo, který má mít na starosti lore Hvězdných válek, je zastánce Rey Skywalker a tvrdí, že Skywalkerové jsou jenom "idea", ne rodina. Říkám si, kolik zaměstnanců LF je ženatých a má děti a lituju rodiny těch, kdo manželky a děti mají, pokud tomuhle opravdu věří. Jako ano, v prvních dvou filmech byla určitá varování - Rey si zabírala Skywalkerovské/Solo věci a postavy z původní trilogie ji instinktivně milují (kromě - příznačně - Luka v TLJ). Zavrhla jsem ale tuhle představu, protože jsem si říkala, že přece v LF nemůžou být tak blbí. Ale očividně jsou.

Mimochodem když už teda Rey je Palpatine Skywalker Solo, tak už jenom čekám na odhalení poslední nesplněné teorie o jejím původu. Vsaďte se, že její matka je dcera Kenobiho. Perfektní dědička a vy můžete být dokonalé dítě svých hrdinů spolu s ní.

Jejich vágní představa byla jenom udělat soft reboot původní trilogie založený na projektování do vybrané "postavy". Cokoliv jiného byly jenom reklamní kecy a lži. Zajímalo by mě, kolik peněz musejí ztratit, než jim dojde, že jenom ždímat nostalgii vůči trilogii, která skončila na začátku osmdesátých let, nejde donekonečna. A než jim dojde, že nechat lidi připadat si hloupě, že jim jejich produkt vůbec kdy připadal zajímavý, je to nejhorší, co frančíza může udělat.
  • @Tyrion Lannister Ale tak to je hezké a přeju to všem, co mají CW rádi. Jenže do budoucna to nic neřeší. SW asi nějakou dobu zůstanou v televizi, jak jsem říkala. Jsou teď ve stejné situaci jako DC filmové univerzum. Musejí nějak získat zpátky běžného diváka, jinak ještě budou děkovat bohu za tu miliardu, co si TROS pracně vydřelo v nejpříhodnější část roku. Nikdo se nebude dívat na béčkové marvelovky, když může mít ty pravé.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    btw... Kdysi dávno v předaleké galaxii (někdo upadl na hlavu a úplně mu v té kouli ruplo).

https://twitter.com/SWTweets/status/1216518761332625408
  • upraveno 23. ledna 2020
    @Nevada Přežití Maula je ještě víc debilní než přežití císaře. Protože císař nebyl přepůlený když spadnul do té nekonečné díry :D Navíc u císaře bych věřil že je tak silný v síle že si nějakým cheatem pomůže, nevěřím sithskému učedníkovi, kterého přepůlí padawan :)

O tom zoufalství LF svědčí i to že Maula dali i do Sola, ale jen tak napůl, aby třeba někdo nepoznal že to je on, nikdo to nevysloví a hlavně už se s tím nikdy nebudeme zabejvat. Možná v Mandalorianovi, aby dobře odstartovaný počin pohřbili nějakou shitkou kterou budou zase retconovat filmy :roll:

Ale věřím že v Disney si každé oživení postavy nějak omluví. Když se neprodávají dobře akční figurky Poea, Finna a Rey, snad se budou prodávat osvědčené bestsellery - R2, C3PO, Chewie, nebo i ten rohatec Maul. Černá s červenou jsou přece skvělá kombinace :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.