TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Last of Us se dočká seriálové adaptace od HBO. Hru jsem nehrála, ale vím, o co se jedná, a viděla jsem nějaká videa. Ruku na srdce - tahle hra je pro filmařsky kvalitní adaptaci asi nejjednodušíí herní materiál, který znám. Spíš jde o to, jestli seriál bude svébytný (jestli se dokáže dostatečně odlišit od Walking Dead) a něco přinese i hráčům, kteří si sami příběh prožili. Craig Mazin je ale tvůrce, který už předvedl, co dokáže, když má kreativně dostatečně volné ruce a materiál svého srdce. Postapokalyptické peklíčko mu rozhodně půjde a doufám, že se vrátí i režisér a autorka hudby k Černobylu :twisted:
https://games.tiscali.cz/tema/nataceni-druhe-sezony-zaklinace-je-v-plnem-proudu-mota-se-kolem-nej-i-natalie-dormer-340983?fbclid=IwAR0ERZ28YvzAQjZr8-EuXBKzTDhk7CuZcOlV9JbhCCBA0ri8mugg7uRZrOc
Jenom poznámka k věci, která mi neunikla. Dvakrát v téhle sérii zahlédneme mapu, na které vidíme Bavorsko, Polsko a Uhersko. Čechy a Morava na mapě ukázané nejsou a spadají pod... Rakousko. Zároveň je ale jednou jenom tak mimochodem zmíněný český král. Moje nerdovské já je zmatené :D
Tak fandíme Dolores? Byl tohle Fordův záměr? Aby osvobodil lidstvo před budoucím Sorosem a jeho superpočítačem?
Dolores v civilu je sexy, Maeve mám pořád rád i když stojí proti sobě... Za mě dobré. A villains pro 4. sezonu taky dobré :)
Ale třeba jsem všechno jen špatně pochopil :D jestli je tady nějaký fanoušek, vzdělanější a s větším nadhledem, než já, rád se s ním o tom pobavím
http://www.icefire.cz/forum/discussion/52014/house-of-the-dragon-novy-serial-od-hbo-ze-sveta-pisne-ledu-a-ohne-ice-fire#latest