Sansa, ach, ta naše malá Sansa!
Ta by pobláznila každýho :wink:
Quote:
"Alek":a jeje, dalsi zamilovanej do nasi princeznicky:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Je tam i Alaynin mozek! :o 8)
Aleku - hop, nahrávka na smeč! :arrow: :wink:
"Aleku, vyskoč!" A Alek vyskočil. :P
Trochu mi to připomíná Diablo, tam jsi taky sbíral Alayne´s brain, Alayne´s heart, Alayne´s livers, Alayne´s eye... a nakonec jsi to všechno přetavil do jedné mocné superzbraně. 8)
Kolik by asi mohlo stát chodidlo? :roll: :twisted:
Je po mě sháňka? Vždyť víte, že se tomuto tématu vyhejbam...vše už bylo řečeno...navíc tyhle nahrávky jsou tak prvoplánový, že by si s nimi lámal hlavu jen tak slaboduchý tvoreček jakým je slečinka ze záhlaví (ze záhrobí? :-)).
ad reklama...tady je vidět, jak je sansa, potažmo alayne, nesvéprávná, nechá sebou zmítat ze strany na stranu, z reklamy do reklamy...až je mi jí líto :-)
Ale je aspoň jasně vidět, jaký je o její jméno zájem. :!:
Ta musí být za vodou! 8)
Už jen ten zvuk - Sansa.
Slyšíte tu vznešenost, tu neotřelost, tu výjimečnost, tu něhu, tu čistotu, tu přitažlivost? :)
Kolik věcí je pojmenováno třeba po takové Aryi? :wink:
Raději nebudeme srovnávat. :P
... moja budúca dcéra? :shock:
:lol: :lol:
To není špatný nápad.
Hm. Sansa. Sansa Těžkohlavá. Alayne Těžkohlavá. Hmm... :P
Moje dcera se také bude jmenovat Sansa. Sansa Létová. 8) Za pár let bude svět podobnými jmény zahlcen. Proč ne? Stačí se podívat na stránky GRRM, do sekce "From my readers". Tam už se několik Sans, Aryí, Branů, Bryndenů a Nymerií vyskytuje. :)
Podle statistik ministerstva vnitra není v ČR ke dni 9.5. 2007 ani jedna Sansa. Zato u nás žijí dvě dívky se jménem "Sansartuya". :shock: Rovněž jedna se jménem "Alaine". :)
Aryu taktéž nemáme, ale 1x "Aryana".
Žádná Daenerys, avšak 1x Danny.
Ani Lyanna u nás nežije, pouze 1x "Lyana".
Jedna "Arianne" a jedna "Arianne Elaine". :wink:
U mužů:
4x Jon, 7x Brandon, 22 497x Robert :D , 9x Jaime :o ...
Ještě že ne Sansa Létavá. :lol:
Jaime Těžkohlavý. Tyrion Těžkohlavý. Gregor (Jáchyme, hoď ho do stroje) Těžkohlavý. :twisted:
Proč ne?
Kam na ta jména ten GRRM chodí? V žádné jiné fantasy jsem neviděl taková. 8)
"Come fly with me, Sansa." 8)
Sansulína z Údolí větrů. :P
Je vtipné, že Jaime může být jak mužské, tak ženské jméno. Na zahraničních fórech kdosi psal, že šel na randezvous s blondýnkou, co se jmenovala Jaime, a že se u toho cítil... no, divně. :lol:
Tyrion, Gregor? Nevím, zda by ti byli za takové jméno vděční, až by trochu vyrostli (respektive nevyrostli, v prvním případě, anebo trochu hodně vyrostli, v případě druhém). :)
Zlé jazyky tvrdí, že pro ta jména chodí do Paříže. :o
Jaime a Cersei si kdysi vyměňovali role. Nemohla ta blondýna mít dvojče?
Řekl bych, že víc než po Sanse...ale nehodlam brakovat google a zahlcovat forum takovými malichernými soutěžemi. :-)
btw, dneska jsem si čet Eddardovy kapitoly a mezitím jsem narazil na úryvek, kde Sansa perlí, hned jsem si ho označil mezi sbírku grrm citátů.
Ó, jak vznešené...prostě Dáma každým coulem. :-)
V situaci, kdy se jí zhroutil celý svět, ještě reagovala přiměřeně. Hrozím se představy, co by na jejím místě provedla Arya. Co by rozbila. Koho by zranila. Co by vyplenila. :lol: :roll:
Já taky nehodlám hledat nějaké pamětihodné výrazy naší neposedné Aryi (i když bych vlastně mohl! :idea: :twisted: ).
Ale přivedl jsi mne na myšlenku, kterou uvedli v praxi na jednom zahraničním fóru.
Hrajou tam takovou hru na citáty. Někdo hodí do placu něčí větu a kdo uhodne, pokračuje.
:idea:
Třeba nám to usnadní přečkat to nekonečné čekání na Tanec. :x
To jem věděl, že jí začneš omlouvat. Nechutné :-) A navíc, já tím nechtěl Sansu pomlouvat, naopak jsem jí složil poklonu...i její kecy občas stojí za to. ;)
Já si právě ty hlášky teď kopíruju, protože mám v plánu udělat na webu databázičku a z ní se pak vždy náhodně jeden citát ukáže na mainpage. Ale asi to nebude hned, takže soutěž přivítám...navíc přitom aspoň najdem i další citáty.
áno hlášky su super! mohlo by to nahradiť vymretý pokus o vtipy a moj nestastny kvíz :twisted: :shock: :(
podme do toho!!!!! :idea:
Já pořád čekám, kdy budeš v Kvízu pokračovat. :wink:
Omlouvat? Nesmysl, není za co. :)
Jak praví přísloví: "Chladný a přísný je hněv spravedlivého, když provinilce tresce."
Nandala jí to solidně! 8) Go Sansa! Go Sansa! Go Sansa! :o
Na pokračování kvízu rovněž čekám. Občas se probouzím zpocený, s vytřeštěnýma očima a do šera šeptám: "Láska, slzy a krv! Láska, slzy a krv! Polož další otázku!" :shock: :P Ale mohl bych to po tobě převzít a položit nějaký ty vlastní soutěžní dotazy, pokud nemáš v úmyslu v brzké době navázat. :idea:
Na citační soutěž se těším.
Chcete to, chlapci, vyřešit na meče v Božím soudu anebo se dohodnete po tyrionovsku? :wink:
Také se těším. :shock:
Kdo začne? 8)
Je vidět, že v tomto tématu se zrodilo mnoho dobrého a podnětného. 8)
Je to dobré a podnětné téma.
Kéž by bylo takových víc! :!: :wink:
Jak tak znovu ságu čtu, tak Podrik se k Sanse chová úplně stejně jako k Tyrionovi. Ten mu taky v druhé knížce vyčítá, aby se mu aspoň občas podíval do očí místo toho, aby mu promlouval k botám.
Tyrion tam jednou něco prohodí jako že to Podrick jednou odvyprávní jejím botám. o je scéna, u který mě napadlo to zajímavý spojení.
:)
Myslím, že z některých mluví zaujatost, osobně si neumím moc představit, jak by se dosavadní Sansiny scény měly zahrát jinak. Soudil bych, až se Sophie dostane k náročnejm scénám, jako žádost o milost, poprava, scéna na hradbách s Joffreym apod.