trochu to je na závisť. ale v skutočnosti je to naopak. my žijeme s týmto bohatstvom už roky rokúce. všetky tie diskusie, turnaje,... bol to pekný život :)))
Chech, tak jsem při kliku na vlákno našla "původní stránky" a zjistila, kam "se poděly" ty, co se mi tak disajnově líbily před lety a nemohu je teď najít :-D Hlavně mi tedy přišly přehlednější, no...ale co, teď když mám odakz na původní, tak dohledávám hesla tam a přes link mne to převede sem a konečně nacházím, co potřebuji vědět :-p
hmm, no je pravda, že zdejší vyhleávání je podobně naprd jako to na starym webu. Na tom hodlám ještě zapracovat, resektive na to pozvat strýčka glogla :-) Ale tak hlavně, že jsi nás našla!
Alek : Našla, jen jsem nevěděla, že je to totéž :-) No vyhledávání je kapku problém - pořád nevím, jestli už jsem našla všechny kapitoly a povídky od GRRM, které jsou tu někde uveřejněny. Konkrétně Tvé odkazy na celou povídku o tajemném rytíři již nejsou funkční a ani nevím, kde hledat další a co ta o Modré růži nebo tak nějak...ani nevím, jestli jsem dobře pochopila souvislosti :-)
Dík :-) Že to je úryvek jsem četla, ale nevěděla jsem, jestli po tak dlouhé době nebyl třeba apdejtován - to se stává :-) Každopádně díky za odkaz. Modrá růže není ? Škoda - myslela jsem, že by to mohl být ten příběh, co nakousla Meera a kluci to nechtěli slyšet..:-)
Lidi, kdo můžete, přečtěte si to v AJ a dáme o tom řeč, já to přelouskal minulý týden a nadchlo mě to. Btw. věřili byste, že na celým netu jsou k sehnání snad jen dva sigily rodu Blackfyre? Jako by nikomu rebelové neimponovali, či co :)
Tak jsem sem zase po letech zavítal, včera si přečetl Rytíře v přísaze a dnes tuto ukázku v domění, že je za tu dobu už přeložena celá. Občas je vážně k vzteku, když člověk neumí anglicky.
Jsem v půlce Tajemného rytíře. Na tak malém prostoru tam má Martin stovku jmen, rodů, předků, potomků... Číst to jako první věc od Martina, tak mě to odradí. Martin je ďábel. :-)
Komentáře
Modrá růže není ? Škoda - myslela jsem, že by to mohl být ten příběh, co nakousla Meera a kluci to nechtěli slyšet..:-)
Alek: Díky za vysvětlení... Tak to dočtu v ang... :-)
Číst to jako první věc od Martina, tak mě to odradí. Martin je ďábel. :-)