Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
Nikde jsem tady nenašel sekci (aspoň jsem se koukal na ICEFIRE a D20) o PC gamingu a vzhledem k tomu, že jsem občasný hráč a PC gaming je dost rozšířená zábava v dnešní době, hodlám to napravit :-)

CO se týče mne mám pár oblibených sérii/her na které si najdu čas:

Total wary- výborná série a jedna z nej strategií co se týče bitev (taktická mapa je nic moc vzhledem k AI a k diplomacii)Oblíbené 1. Medieval 2; 2 Empire ; Napoleon... BTW: na Medieval vyšel mód na ICEFIRE téma

Fallouty- V poslední době Fallout New Vegas

Hearts Of Iron III- hodně náročná strategie s období WWII

Gothicy + Risen - dobré RPG jako cíp ( hlavně nádherně udělaný světy)

Zaklínač- nesmí chybět + má lepší příběh než sága :-D

A ty zbylí jsou Drakensang; Dragon age; dead space a HL2

Co očekávám: Zaklínače 2; Shogun 2 total war a Dead Space 2

A co jak je na tom ICEFIRE komunita ? Paříte někdy? nepaříte vůbec? :-) Případně jaké jsou vaše oblíbené hry?
11718202223172

Komentáře

• upraveno 17. října 2011
    Chmur: no na Tiscali snad ani nic nezkritizovali.
    Výborné pokračování, které opět přiživuje slávu legendární série a dodává jí tolik potřebnou novou energii. Heroes VI je důstojná poklona tomu nejlepšímu z celé série, a už proto stojí za to si ji zahrát.
    80% je hodně dobré hodnocení a nad 90% už by měla mít jenom hra, která je v něčem revoluční (a bez bugů). Kdo ví, jak moc mají recenzenti volnou ruku a kolik kopií zadarmo "na recenzování" dostali.
    Mě osobně ta šestka nezaujala. Je tam dost změn, které se mi moc nelíbí a celkově z toho nemám dobrý pocit.

Za to úžasný pocit mám z Deus Ex: Human Revolution. Na to, že jsem k tomu byl zpočátku chladný a ani jsem neměl pořádně chuť si to zahrát, tak nakonec jsem až neskutečně příjemně překvapen. Jeden z nejsilnějších herních zážitků pro mě v posledních letech. Po dohrání ji řadím určitě k tomu nejlepšímu co jsem za spoustu let hrál.
    Opravdu mistrovské dílo. Podle mě super děj, většinou skvělé dialogy, hudba, atmosféra, hratelnostní prvky. Člověk celou dobu opravdu cítí, že má na výběr z mnoha různých cest a způsobů jak něco provést a všechny ty cesty mají svůj význam, svůj smysl a jsou propracované. Dobře vybalancované augmentace, které člověka motivují k co největšímu zisku XP. Super sidequesty a úprava a vylepšování zbraní. Uf, no hodně mě to překvapilo a potěšilo. Nečekal jsem, že se jim to až takto povede. :) Pro mě hodnocení tak 98%.
    Jo DE:HR je špica :-) Měl k tomu skeptický pohled vzhledem k tomu že moc nejsem na konspirační teorie... Ale tady mi nevadili ba co víc dost mne bavily a to moralizování s těmi aktuálními videi? Dokonalý...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. října 2011
    HOMAM VI - tak jsem to začal hrát, ale moc mi nevyhovuje interface (zvláště hrady, což se samozřejmě čekalo), navíc některý úpravy jdou dost na vrub strategický stránce hry (suroviny, rekrutování jednotek kdekoli). Dojem je zatim určitě slabší než u pětky.
  • upraveno 18. října 2011
    Včera jsem začala kampaň za nemrtvé a dojem se zlepšil. Jejich jednotky se mi líbí víc než ty lidské, ale prozatím ukazovali jenom první tři stupně.
    AI jde primárně po léčičích a ti ghosti alespoň něco vydrží a vysávají život.
  • upraveno 19. října 2011
    Co jdete někdo do Skyrim? Já už se více méně rozhodl :-) Už jenom 22 dní...
  • upraveno 19. října 2011
    asi jdu... ale ne za prachy ... rozpocet uz jsem si vyplacal na Diablo 3, Battlefield 3 a mass Effect 3 ... vsude 3ti dily... divny :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 20. října 2011
    já se všemi třemi souhlasím obzvášť pak s Diablem i když oproti dvojce..... nelíběj se mi ty hráčský aukce a ten multiplayer je ehm......
  • upraveno 20. října 2011
    me se spis nelibi ta WoWkovska grafika... moc kresleny
    upraveno 20. října 2011
    TO jo. Prostě Diablo jedna (ano dodnes mám doma vystavený originál) a Diablo II (už o něco málo horší) jsou na svojí dobu naprosto úchvatné hry stejně jako například Mafia (ta původní jednička v českym dabingu) jak ta byla skvělá....
    diablo 2 ftw
    O Diablu 3 mi raději nemluvte :-D Kdyby se to jmenovalo nějak jinak, tak bych se u toho možná trochu bavil, i když by mi na tom neseděla spousta věcí. Ale když vím, že to má být pokračování snad mé neojblíbenějšá herní série všech dob, tak je mi lehce na zvracení.
    Tenhle strašně populární wow grafický styl mě úplně irituje, hlavně v RPG hrách. (Je to jen můj názor, nevnucuji jej někomu) Nerealistický, pohádkový, prapodivné nesmyslné tvary a vzhled téměř všech předmětů a čehokoliv co se v té hře (D3) nachází. Jistě, diablo 1 i 2 bylo "kreslené, barevné, ale ten styl byl realistický, od zbraní, přes stromy, budovy, prostě vše. Ten styl D3 mě uplně odpuzuje od té hry. Nemluvě o dalších věcech. Díval jsem se na gameplay videa za Monka a nevěřil jsem vlastním očím. Jsem si připadal jak u nějakého laciného japonského MMO zkříženého s kung fu pandou a nějakým anime seriálem (nekvalitním). Ale to se dá vyřešit výběrem jiné postavy. No dále se nebudu rozepisovat, myslím, že všichni pochopili, že mě D3 hodně zklamalo, jistě nehrál jsem ho ještě, ale jsou věci, které se dají hodnotit již před hraním.
    I tak si myslím, že se u toho budu asi bavit pokud si vyberu barbara nebo wizarda (mám raději tradičnější postavy), protože hack'n' slash izometrických RPG je jako šafránu a bude jich čím dál tím méně, takže beru téměř každé. Ale velmi mě mrzí, co se s tou sérií stalo a že je dělají chlápci, co dělali WoW a ne chlápci z Blizzard North, kteří dělali D1 a 2.
    Teď mě ukamenujte, už jsem si oblékl brnění, snad trochu pomůže :-D
    hele hral jsem cacklou beta verzi, sice sem mohl bejt jen ve meste a blizkym okoli, ale vypadalo to cool, i pres tu wow grafiku .. jen ty povolani jsou retardovany.. mel sem pocit ze mag/warrior/rogue je kombo postav ktery jsou v kazdy hre zakladem ... tady neni ani jedno
    upraveno 20. října 2011
    No ta grafika je opravdu na zvracení. ne lehce na zvracení jak píše Expendable ale pořádně na zvracení.
    hele ver me.. ja mel k tomu nejvic kecu pokazdy, ale co jsme vidle anzivo tka ujde ta grafika... sice neni tak dark ale je ok ..
    sorry ale nevěřím ti, respektive není čemu věřit.grafiku a její styl dovedu posoudit i z videí a nemusím to hrát. V dnešní době, kdy si člověk muže pustit HD video v mega vysokém rozlišení je to myslím ještě věrohodnější zdroj hodnocení grafiky, než cracklá beta, kde nešlo nic dělat.
    mno z videa to sice taky muzes zjistit, ale vetsina videi je od blizzu upravenejch :) .. navic nevim jestli se nekdo odvazil betu D3 nahrat... ale ja videa taky fuckoval a pak sem zahral betu a docela cool... a nejde o to ze tam nemuzes nic delat, jde o to ze sem videl ajk to vypada ..
    sorry, ale mě připadá, že si trochu (hodně) mimo. Na netu jsou všude k vidění miliony nahraných videí z bety, kdy přímo ti lidi hrají tu hru (tzv playthrough). Tak trochu nechápu ten tvůj příspěvek :D
    j? blizzard nedal informacni embargo jak ma ve zvyku? .. aha tak to sry.. necumel sjme na YT na videa kdzy sem si to mohl zahrat sam :) vim co jsem videl a hral.. ty si ver cemu chces .. z videa a screenu
    Připadáš mi jako nějaké 11 leté dítě co vůbec neví co říká (píše) nebo přinejmenším hodně zmatený jedinec. Jeden nesmysl za druhým. Nevím jak více polopaticky ti to vysvětlit, asi by to chtělo zkusit nějaké piktogramy nebo obrázky, třeba by si to potom pochopil lépe. Viděl jsem několik kompletních playthrough bety v 1080p HD, prosím tě snažně aby si mi vysvětlil a uvedl nějaké logické argumenty proč ty by si měl mít nějakou lepší možost zhodnoti grafický styl hry se svou cracklou beto kde šlo maximálně chodit po městě a nic víc? Byl bych rád, kdyby si mi to vysvětlil.
    Navíc absolutně nechápu o co ti jde, názor na grafiku a její styl je subjektivní a každý to vníná jinak. Takže když se ti to líbí, fajn, tvoje věc. Ale netvrď mi, že to já nemůžu posoudit, protože jsem narozdíl od tebe nehrál téměř nefunkční cracknutou betu. Protože to nemá vůbec žádný smysl.
    upraveno 21. října 2011
    Souhlasim s Expendablem
  • upraveno 21. října 2011
    kdyz uz nemas rad D3 .. tak aspon to CGI video musis mit rad :) protoze je perfektni, jako kazdy od blizzardu
    Jo to jo, blizzard měl vždy perfektní videa.
  • upraveno 22. října 2011
    uf, doteraz som stál mimo diskusie (D1 a D2 sú spolu s HOMAM3 moje naj hry), ale toto video ma vystrašilo.
    keby to bolo Warcraft tak nepoviem ani slovo, ale na Diablo mi to príde ... príliš rozprávkové. škoda.
    Pohadkove? proc? .)
    Původní pohádky měly překvapivě blízko k hororu. Pak se jich chopili przniči z 19. století, kteří všechny krásné ohavnosti vyházeli.
    Video se mi líbí, připadne mi náladově dost podobné těm z předchozích dílů. Otázkou samozřejmě zůstává, jestli se v tom duchu ponese i samotná hra.
    ja doufam ze jo ...
    http://games.tiscali.cz/video/dalsi-battlefield-3-video-pousti-momentky-ze-singleplayeru-57378
    Proč ty trailery musejí být tak epické... Kdyby tam třeba 15 minut ukazovali jak v polní nemocnic vyndavají někomu kulku z nohy neměl bych to chuť koupit :-D
  • upraveno 26. října 2011
    Pro hráče Heroes 6: má nějaký smysl konvertovat pevnost na svoji frakci?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.