Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Shirley, tak ako vravis aj dog soldiers su dobry film aj ked ty vlkodlaci nevyzeraju bohvieako. A videla si aj Descent II??
Sarven: taky se bojím (když je čeho a není to zrovna nechtěná komedie) a říkám si "co já kráva se na to dívám, ať už je konec". :-)
Nemám ráda hlavně lekačky. A napětí a strachu si zažiju dost v reálu, nepotřebuju si přidávat.
PS: ty obrazky nejsou uplne stejny, kdyz si vezmes ty brejle a koukas stridave levym a pravym okem, tak vidis ze treba trpaslik v pozadi je na modrym o par milimetru doleva, liana je trochu taky pohnuta atd
Cely 3D spociva v tom ze ty obrazky se neprekrejvaj, ale jsou jakoby vystrceny do strany.
Dokonce si muzete stahnout program , kterej vam z vasich fotek udela 3D fotky :) a vypada to docela dobre
Sevren: neni to for, vem si 3D brejle a koukni se na to , kdyz ten obrazek ukazujou skompletovanej, je to ve 3D a vypada to hodne hezky :)
inak.... 48 kamier!!!!! to je proste iný svet. my keď natáčame sme radi, ak máme dve, vo filmoch predpokladám, že sa ide na pár kamier (myslím že 2-3 na každý unit su normál), ale toto je proste úžasná megaprodukcia. doslova iný svet. no ale veď stačilo vidieť v prvom blogu tých 4-5 vrtuľníkov ako location scouting :). u nás by sa za to natočil veľký film :)))
tešííííím sa veľmi!
Jak nemusím 3D, Jacksonovi věřím, že to udělá tak, že to bude ke prospěchu.