AGOT hraní v Praze

upraveno 2. května 2013 v Deskové hry
Máte chuť a čas zahrát si deskovku AGOT v Praze? Dejte vědět, momentálně jsou ve hře zítřek či pozítří.

Zastřešující diskuze pro hraní deskových her v Praze.

CO: Hrajeme deskovku A game of Thrones, případně Battle of Westeros či jiné hry.

KDE: Klub deskových her Paluba, herna Outpost, čajovna Ruspina.

Pokud vám nevyhovuje Praha, zkuste projít další diskuze, hraje se i například v Brně či Ostravě.

KDY a KDO: Tak to právě řešíme v diskuzi, přidejte se! Rádi zaučíme i nové hráče.

!!! 5. 5. hrajeme. Přidáte se? Napište do diskuze. !!!
1121315171828

Komentáře

• upraveno 27. října 2011
    Tak bude v pátek něco, nebo si mám domluvit jiné akce?
    Já s tim teda už moc nepočítal, páč na festival se mi nechce...
    Pred Festivalom AGoT v Ruspine? Ale muselo by to byť skorej, približne o 12-13:00, aby sa to stihlo.
    Ruspina se tváří, že je otevřená od 15:00... ?
    Tak to by chcelo Aqwartyho, predtym dokazal vybavit, aby sme tam mohli byt skorej..
    No dobre, tak zajtra z toho nič(je nás málo a ani to málo sa nevie dohodnúť). Idem(e) zajtra len na FanCity, kto chce, môže sa pridať. Viac v topicu FanCity.
    Aqwarty to brzdí :-D

Tak příště no -akorát nevim kdy, to snad někdy o víkendu, v tejdnu se mi nedaří moc trhnout :-(
    Ja tu nejsem cely den:) A o vikendu to nedam. Nejsem v Praze:(
  • upraveno 30. října 2011
  • upraveno 3. listopadu 2011
    Tak jsem se taky doplnil. Hele lidi, co děláte 18. listopadu? My máme rektorský volno, takže jeden z mála mých volných pátků...

Podle doodlu by tedy šlo 10., 12. nebo 13. Neděle ale bohužel fakt nedávám, to mám práci, kterou se mi zatím nepodařilo delegovat.

A pořád je nás tam málo. Přidejte se ještě někdo!
  • upraveno 3. listopadu 2011
    17. - 20..Listopadu nejsem v cechach.
  • upraveno 5. listopadu 2011
    Lidi, co toho 12.? Potřeboval bych v tom mít jasno, už se mi tam něco tlačí.

Zatím bysme byli 4 - to je tak na Bouři nebo neGoT alternativu..
  • upraveno 6. listopadu 2011
    Taky už se mi tam celkem něco lákavého tlačí ;)
  • upraveno 6. prosince 2011
    Neplánujete před Vánocemi ještě nějakou partii? :-)
  • upraveno 7. prosince 2011
    Ja sa nebránim žiadnym návrhom :)
    ani online návrhom? :)
    No zahrál bych před Vánocema na živo. A nejlíp kdyby někdo měl nové vydání :-)

Já bych taky zahrál rád na živo. Nové vydání právě mám :) Chtělo by to tak v těch 5ti aspoň....
    Super. Tak pojďme najít datum přes Doodle - dal jsem to do konce prosince komplet bez Vánoc :-) http://www.doodle.com/ugeyppva3bktmf2e
    sarven: Online hrať AGoT nebudem.
    Alek: Hodil som sa tam, ale cez sviatky som v Košiciach, takže nič zo mňa.
    halbarad: Super :).

+ Poison, Aqwarty a štepi, respektíve Luboš a je nás 6.
    Tak jsem se napsal. Napsal jsem to jen do Vánoc. Od toho 27. tak do 30. pravděpodobně taky budu mít většinou čas, ale je to moc daleko, abych to mohl říct s jistotou. (A ve všední dny by se mi to hodilo spíš třeba až od odpoledne, ale jsem schopen se přizpůsobit.)
    jj, snad se sem poison, aqwarty sem tam mrknou a daj vědět, sázím na ně :-)

samozřejmě to není nic závazného a přes ty všední dny je jasný, že by to bylo někdy odpo.
  • upraveno 8. prosince 2011
    já se omlouvám, ale vzhledem k pracovním povinnostem a vánoční operaci se nemůžu zúčastnit. Doufám, že se domluvíte, zahrajete a užijete si to :)
    Aqwarty: Štepi môže, či nie?
    Zapper: Optam se.
  • upraveno 9. prosince 2011
    Kdyby ten doodle umožňoval i možná, tak dám na ten čtvrtek 15. možná, ale určitě budu počítám vědět až tak v úterý nejdřív.
    No ja to vidím tak, že buď štvrtok alebo nič.. takže Luboš, zariaď si to :)
    tak tak, kdyby ti vyšel čtvrtek, bylo by to super. Předběžně tedy ostatní počítejte prosím s tímto termínem.

poison: aj, škoda, tak ať to dobře dopadne ;-)
    Máte kdyžtak ještě někoho v záloze? Že bych se třeba ještě poptal na Zatrolenejch hrách, jestli by se někdo nepřidal.
    No u mě je to právě spíš obráceně, pokud mi ta alternativa na čtvrtek vyjde, tak ta má vyšší prioritu. Takže je to spíš, že pokud půjdete tak jako tak a bude volné místo, tak já se možná přidám, pokud to bude záviset na mě, tak se bude vědět až jen před tím.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.