Premiéra 2. řady Hry o trůny 1. dubna 2012

upraveno 28. března 2013 v 2. řada
«13456789

Komentáře

• upraveno 13. ledna 2012
    Je uklidňující znát to datum už oficiálně...
    OK, můžu začít odškrtávat dny. :)
    by se sem hodil odpočet :))))
    Doplnil jsem do článku potvrzené režiséry k jednotlivým epizodám a také přesná data.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. ledna 2012
    samá áčka a déčka a k tomu jeden maršál
    odpočet je na homepage ;-)
    Možná se to tu už řešilo, ale přijde mi naprosto divné, že každou epizodu točí někdo jiný... nechápu, jak z hry o trůny mohla vzniknout tak dobře ucelená série...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. ledna 2012
    Že by v tom měl prsty ucelený scénář? A herci, kteří vědí co hrají?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 13. ledna 2012
    A nejspíš to mají silně pod palcem D+D.
    To je přece u seriálových produkcí naprosto běžný. Asi není dost obře v silách režiséra, aby to utáhnul celý v tom daném čase. A jak říká Nevada, přesně z toho důvodu jsou seriály svěřovány tvůrčím týmům, kteří vlastně vymezí prostor režisérům a mají na starost právě tu konzistenci a návaznost.

Jen je škoda, že na případnou příští sérii asi nebude mít čas Taylor, nejsilnější režisér z první série a vlastně jediný, který se přesunul i k druhé sérii.
    Bude aj premiéra v kine ako minulý rok? :))
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 13. ledna 2012
    Promiňte ale nejsilnější z těhle režisérů je rozhodně Neil Mashall kterého si na BlackWater nepřizvali náhodou
  • upraveno 14. ledna 2012
    To mas samo pravdu, ze Marshall je star, mluvil jsem ale o prvni serii a budoucnosti. Tezko Marshalla urvou na vic dilu.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 14. ledna 2012
    tak z Taylora si urobili dvorného režiséra, som prekvapení, že sa nevrátil(i) autor(i) 5-6-8, ale je pravda že vôbec neuším aké bolo pozadie. t.j. koho oslovovali a koho nie z pôvodnej zostavy a prečo. ak by sme robili nejaký výpočet najvýraznejších scén v seriály a chceli to prirátať k dobru režiséra tak pre mňa by tam napr. bola "Haka" khala Droga a tak isto jeho osudový súboj. To boli veľmi fajn zvládnuté veci.
    upraveno 14. ledna 2012
    V šedém sloupci vpravo pod seznamem knih a infem Hra o trůny na HBO.
    No je to taková kravinka, tak nevim jestli jí má smysl zdůrazňovat
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 14. ledna 2012
    A my nemáme predplatené HBO :( Jój... :D Ale nevadí...
    upraveno 14. ledna 2012
    Nevada
    Tohle je stejně premiéra v USA ;)

no nevím, ale mám pocit, že na HBO u nás ty díly dávaly prakticky hned po premiéře v USA ne??
    tak samo jako Impérium - Mafie v Atlantic city z dílny HBO
    upraveno 14. ledna 2012
    no ja si tak ako minulý rok na 3 mesiace zaplatím HBO. mám síce tie diely aj v PC, ale veľký obraz je jediná šanca ako to pustiť priateľke :)
    Ještě k režisérům - ono by bylo samozřejmě lepší mít nějaký užši režisérský stádo, ale nepřišlo mi, že by někdo z režisérů dílů první řady nějak výrazně vyčníval. Pokud ale budou točit třetí a čtvrtou řadu dohromady, tak se nejspíš jména režisérů budou opakovat daleko víc. Každopádně nezávidím tomu z nich, kdo příští rok bude točit RW, protože od té scény asi všichni čtenáři očekávají hodně a celou dobu bysme z ní měli mít husí kůži. Doufám, že Martin si najde čas na to, aby napsal scénář té epizody, protože osmý díl první řady považuju za asi ten vůbec nejlepší.
    upraveno 14. ledna 2012
    Třeba na tu epizodu získají zase nějaké větší jméno z filmového světa. Hra si získala slušné jméno, takže nereálné to není. *zasnila se o Fincherovi* ;o))
    upraveno 14. ledna 2012
    No, tak snad to nedají Tarantinovi nebo Rodriguezovi :o)

Sice to sem nepatří, ale jak já tajně doufala, že by Fincher mohl dělat poslední dvoudíl Pottera! Nebo aspoň znovu Cuarón.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 15. ledna 2012
    A já si zrovna říkal, že Cuarón by mohl třeba dělat nějaký díl za Zdí :)
  • upraveno 15. ledna 2012
    Za stenou by mohol tocit del Toro, tomu by isli tie "prisery" :)
  • upraveno 16. ledna 2012
    Del Toro ne, prosím. To by měli Jiní oči i na prdeli s tím, jaký má Del Toro výtvarno ve svých filmech...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.