Záhadné postavy

upraveno 6. listopadu 2010 v Spekulace
2»

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 22. února 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 22. února 2012
    Já se občas bavím představou, že by se Malíček oženil s Cersei... Těžko říct, komu bych přála toho druhého víc.

Jinak za rytíře Smějícího se stromu jsem celou dobu automaticky považovala Eddarda. Pokud si to dobře pamatuju, tak se turnaje neúčastnil.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 22. února 2012
    Martin by mohl tomu turnaji věnovat nějakou tučnou kapitolu, nebo alespoň nějakou krátkou povídku bokem. Zdá se, že na onom turnaji se toho odehrálo mnoho a ještě víc, co do budoucna ovlivnilo spousty postav v sáze.
  • upraveno 22. února 2012
    Ja viem, že je to s Lyannou trochu pritiahnuté za vlasy a viac než rozumné dôvody ma o tom presviedča pocit, že by to bolo také Martinovské. Aj keď je tu pár zaujímavých okolností, ktoré by to podporili, napr. Lyanna bola výborná jazdkyňa, čo je údajne na kolbišti najdôležitejšie. Taktiež tá nechuť k odmaskovaniu sa a to, že Aerys poslal Rhaegara, aby zistil, kto je tým rytierom. Ak to zistil, to, že jej dal ako víťaz turnaja veniec, by veci dodalo nový rozmer, nielen, že ho očarila vzhľadom.
    Eddard mi nikdy nenapadol, ale rozhodne je to možné. Snáď aj pravdepodobnejšie.
    Montezuma: Som presvedčená, že onen turnaj je dokonca tou najkľúčovejšou udalosťou a práve preto sa odhalenia, čo sa tam vlastne stalo, tak skoro nedočkáme.
    upraveno 22. února 2012
    upraveno 22. února 2012
    1. No, představa tohohle manželství není až tak nereálná. Malíček v budoucnu ovládne nemalou část království a Cersei možná nic jiného nezbude, pokud bude chtít, aby zlatohlávci zůstali na trůnu :)

2. Reed se nedokázal ubránit panošům, a že by nejednou byl skoro nejlepším rytířem ze všech? Nemyslím si.
    upraveno 22. února 2012
    upraveno 22. února 2012
    A ještě k souboji s královskou gardou u Věře radosti. Nemyslím si, že by to byl nějaký čestný souboj. Prostě rubanice kdo s koho - buď zvítězíš, nebo zemřeš.. Takže o nějaké zákeřné jednání asi nešlo.
    Nebudu se k tomuto tématu raději vyjadřovat. :-)
    to Nevada: Je rozdíl mezi rvačkou jeden na čtyři a dosti formalizovaným soubojem jeden na jednoho na turnaji.

Ale, teď mne napadá, na Šíji asi nebude dobrý terén pro koně, tak kde by se, k sakru, naučil Howland Reed dostatečně dobře jezdit na koni?
    upraveno 23. února 2012
    Oni majú gigantické jašterice s krídlami. Sú to potomkovia posledných drakov................................................... Ale nie kecám :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.