Hra o trůny - obsazení
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Ygritte jsem si představovala nějak tak
Ta Ygritte od Lady Thaeresa je moc photoshopová, bez pih, vrásek. Takový lidi by na severu nemohli existovat.
První mě v knížce moc nebavila a v seriálu mi připadla až moc ofrklá a sympatie si taky nezískala (ale o nenávisti nemůže být řeč), druhá mi nevadí jako herečka, jen mi nepasuje na roli Jeyne.
Já s ní jako Jeyne problém mám. Prostě se mi na ni nehodí. Jeyne jsem při čtení nepovažovala za nějakou půvabnou princeznu, ale přesto by neměla vypadat jako zkušená táborová harcovnice.
Ale s konečným odsouzením taky počkám na seriál, protože je otázka co s její postavou udělali, jak to bude vypadat a jak zapadat do příběhu. Možná nebude Westerlingová, jak tady proběhla nějaká informace, ale nějaká cizinka, tak to bude asi snesitelnější.
Nevada: Máš pravdu přesně tak vypadá.
To když už je řeč o vzhledu ženským postav 2.řady, to mám daleko větší problem s Ashou (Yarou) :) Ta mi na ni vůbec nesedí, ale zdůrazňuji, že mi nesedí pouze k mé představě, ostatním třeba ano a tak to nechci nikomu vnucovat :D
Vždy jsem ji viděl jako ženu s takovými ostřejšími, výraznými rysy, ve kterých se značí síla a nebezpečnost osobnosti, ale zároveň neztrácí na přitažlivosti a je ještě stále dostatečně ženská.
Tak trochu něco jako Carrie Ann Moss
http://www.incgamers.com/images/screenshots/13827orig.jpg
Ta herečka, která ji bude hrát, nevím, takové kulaťoučké tvářičky, roztomilý úsměv, působí na mě tak trochu jako nějaká neškodná hodná lolitka :D
vysvětlujepotvrzuje. ;):D
Jinak pro mě bylo obrovské zklamání obsazení Janose Slynata - ten chlap vůbec nepůsobí slizce, rozbředle, nabubřele a podlézavě jako v knize.