TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
13031333536362

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 17. února 2012
    Tohle bylo v minulém díle Once Upon a Time (já si toho nevšimla, je to z edny) :) GoT
  • upraveno 17. února 2012
    Musím si ještě trošku zabrblat na Tudorovce. Když si vyhráli s tím, aby to plus mínus odpovídalo historii, proč si nedali práci se zestárnutím postav? Přidat nějaké šedé prameny snad není takový problém. Je to dost matoucí, protože mladíček tam ojíždí dvorní dámu, které může být klidně přes padesát, ale vůbec na to nevypadá.

Můj subjektivní žebříček královen podle vzhledu:
    1. Jane (třetí sezóna)
    2. Anna K. (měli ji přidělat alespoň pár beďárů)
    3. Kateřina A. (sice starší, ale sympaťačka)
    4. Kateřina H. (televizní tuctovka)
    5. Anna B. (má moc povýšenecké rysy)
    6. Kateřinu P. jsem ještě neviděla

Jak to máte vy?
    upraveno 17. února 2012
    Ben Nevis: Oni je zestařili až ve čtvrté sérii.
  • upraveno 17. února 2012
    No Kateřina A. je sice starší, ale jediná opravdová královna.
    Anna B. sice vypadá strašně, ale musím uznat, že v těch šatech má opravdu pěkná prsa, nic víc divák nepotřebuje:)
    Ostatní jsou takové nevýrazné, nic extra.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. února 2012
    Z ženskejch se mi tam nejvíc líbila Markéta, Jindřichova sestra.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. února 2012
    Tak nejvíc zavádějící byla postava samotného Jindřicha. V době druhé svatby mu táhlo na čtyřicet a už to dávno nebyl štíhlý fešák.
    A co se týče Markéty, tak ji zaměnili s její mladší sestrou Marií. Markéta byla provdaná za skotského krále a byla babičkou Marie Stuartovny.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 17. února 2012
    Já jsem fandil Lady Mary Tudor. To jsem ještě nebyl dostatečně vzdělán, abych věděl co z ní vyrostlo.
    upraveno 17. února 2012
    Montezuma3: V seriálu byla zahrána skvěle. Kdybych nevěděla "co z ni vyroste", tak bych ji měla asi nejraději.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. února 2012
    Já vím, nicméně v "Markétě" sloučili obě sestry. Krom toho Marie nebyla provdaná za portugalskýho, ale francouzskýho krále. Mluvím ovšem o nejhezčí ženský v seriálu :)
  • upraveno 18. února 2012
    Tak Marie byla náboženská fanatička, ale Krvavá jí neříkali zrovna právem. Rozhodně neposlala pod sekyru víc lídí než její papá nebo sestra (teď jsem asi někomu o Albětě zkazila iluze, ale dobře vám tak :))
    upraveno 18. února 2012
    Možná to bude tím, že Marie nepreferovala sekyru, ale dobře stavěnou hranici (zdravíme Melisandru). Resp. její hojné používání dovolila.

Ale ani o Alžbětě (ač je to moje oblíbenkyně) nemám naivní představy. Byla pravou dcerou svého otce i matky ;)
  • upraveno 20. února 2012
    Podle wiki byl i malý Eduard pěkné kvítko. Nechal popravit svého strýčka (ten, co je v seriálu). Škoda, že seriál končí smrti Jindřicha (předpokládám), víc by mě zajímaly osudy jeho potomků.
    Já si nemyslím, že to zkončí smrtí Jindřicha teda pokud to bude mít dosavadní sledovanost...Nejmenujse se to přece Jindřich VIII, ale Tudorovci....:)
    Seriál tak skončil a pokračování na 99 % nebude, čtvrtá série (IMHO nejslabší) je totiž už z roku 2010. A nejmenuje se to Jindřich VIII. asi jenom proto, že takových filmů a minisérií je hafo.

Ben Nevis: Eduard nechal popravit oba svoje strýčky. Drsná doba.
    upraveno 20. února 2012
    Eduardem dost vláčeli jeho rádci. Ať už ti, kteří za to přišli o hlavu, nebo i ti, kteří je o tu hlavu připravili. Na trůn usedl ještě jako dítě a zemřel po pěti letech vlády, když mu bylo 17.
    Však Tommen taky určitě popravil (razítkem a podpisem) spoustu lidí. Prozatím nikoho důležitého, ale může to přijít.
  • upraveno 21. února 2012
    včera jsem dokoukal Impérium - Mafie v Atlantic City (2.řada) a bylo to super, na podzim by snad měla být třetí řada. Už se nemůžu dočkat
  • upraveno 29. února 2012
    Někde (neumím to teď najít) jste psali, že v Panství Downton hraje i "Ygritte". Která to je? (Sera Joraha jsem poznala).
    Dokoukal jsem Pillars of the Earth, nebylo to špatné, ale ani mě to nijak extra nebavilo

Docela přemýšlím o http://www.csfd.cz/film/70594-the-wire-spina-baltimoru/, ale nechce se mi na to koukat s titulky
    hudra: The Wire ti doporučuji všemi dvaceti, lepší seriál jsem neviděl (musím přiznat, že i všetně Game of Thrones). Titulků je tam sice dost, pač je to dost založeno na rozhovorech, ale stojí to za to. :)
    Hm tak tos me nahlodal, teď ještě přesvědčit manželku, ta titulky nesnáší :-)
  • upraveno 1. března 2012
    brbr napsal(a):

Někde (neumím to teď najít) jste psali, že v Panství Downton hraje i "Ygritte". Která to je? (Sera Joraha jsem poznala).

Služobná Gwen, taká ryšavka, ale hrala len v prvej sérii.
  • upraveno 1. března 2012
    to Amanita: dík.
  • upraveno 6. března 2012
    Terra Nova je oficiálně zrušena. Alcatraz taky.
    Vypadá to, že FOX je zabiják scifi seriálu, Firefly byl taky jejich...
    http://insidetv.ew.com/2012/03/05/terra-nova-cancelled/
    Neee na Tera Novu jsem koukala a docela si jí oblíbila =(
    Terra Nova, no ne že bych z toho nespala, ale fakt, jsem chtěla vědět, jak se tam dostala ta loď :-(
    z oboch som videl iba 2-3 diely, ale koledovali si o to.
    Pokud někoho zajímá, jak se vyrábějí filmové masky, doporučuji reality show Face off. Teď jede 2. řada a je to vážně super. V porotě je i Ve Neill, majitelka tří Oskarů, která se podílela na Střihorukém Edwardovi, Beetle Juice, Batman se vrací atd. Tady je malá ochutnávka...
    Teeeda. Teď akorát znovu předplatit HBO :)
    upraveno 6. března 2012
    Ha, Terra Nova byla děsná, zrušení nelituju. Jen si teď musím najít jiný břečkovitý seriál na nadávání.
    Alcatraz si nechávám až po odvysílání všech dílů. Bála jsem se vršení záhad bez jejich vysvětlování.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.