Hra o trůny - obsazení

upraveno 5. listopadu 2012 v Seriál Hra o trůny
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
1424345474869

Komentáře

• upraveno 7. března 2012
    No moc ji to tam nesluší. Tahle image ji podle mě moc nesedí. Zato tady je sladká a všimněte si, že Waldau a Dance mají úplně stejné nosy. Jako otec a syn:-))
  • upraveno 8. března 2012
    Nevada: tady mi přijde naprosto sexy!
    V tom druhém videu se mi strašně líbí herec Viserise, jako tmavovlasému mu to sluší víc, ale ten úsměv, ten prostě musí poznat okamžitě každý :D A Waldau, zkrátka, je sexy i s homuless image. :D
  • upraveno 13. března 2012
    Lidi mám otázečku...nevíte někdo kdo je Král pavouků??? Já osobně si nikoho takovýho nepamatuju...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 13. března 2012
    To ho jen tak přeobsadili? mě se stávající Varys zamlouval...
    OK, chyba, kecám a nečtu, kde bych měla. Nevím.
    Na en.wiki mají v Essosu novou postavu, která by odpovídala (i obsazením), ale je pod jménem "The Spice King", tedy "Kořenářský král", nebo tak něco. S komentářem "He is the leader of the Ancient Guild of Spicers, one of the merchant groups vying for control of the city of Qarth.", takže to bude jeden z těch "vládců" Qarthu.
    Everett mno to právě že ne,protože v trailerech je starej Varys,tohle by měl být někdo novej ale koukám že asi úplně novej...nebo si vybavujete někoho takovýho z knížky???
    Edit: Díky moc...tohle už mi přijde logičtější :))

• upraveno 20. března 2012
    Nejsem si jist ale nebyli už v druhé řadě bratři Černokotlý?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 21. března 2012
    V druhej knihe boli, ale či budú v seriáli.. Nemyslím...
  • upraveno 21. března 2012
    To je škoda :// docela dost postav tam podle mě bude chybět...
    preto je seriál iným pohľadom na vec a nemôže nahradiť knihu v komplexnosti. už len keď si pozrieme koľko nových postáv pribudne, tak každý filmár musí mať vrásky hlboké ako mariánska priekopa. iné filmy/seriály nemajú toľko postáv dohromady...
    Nebude Edmure, Brynden, Ramsay ani Reedové, proč by měli v druhej sérii být Černokotlí?
    Cože?? Oni je jen tak vynechaj?? Chápu Edmura, trochu i Bryndena, ale Reedové...to je hrůza
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 21. března 2012
    Já chápu Bryndena, ne už tak Edmura, protože pokud ho představí až těsně před Rudou svatbou, tak to bude vypadat divně. S Reedovými to mám podobně jako s Edmurem. No, uvidíme.
    Mno to je celkem razantní zásah do děje.Hlavně v případě Reedů...Silný Belwas a Selmy v přestrojení asi taky nebudou co???
    upraveno 21. března 2012
    Tak ako vynechanie Reedov je absolútne odveci, veď neviem či len mne, ale mne absolútne pripadajú ako dosť podstatné postavy. Teda nemôžu sa porovnať s niektorými POV, ale predsa len, čo akože teraz Bran pôjde na sever sám s Hodorom? Alebo tam pôjde aj s Ošou a umrnčaným Rickonom. Alebo dajú, že Theon ich fakt zabije? Mňa by to neprekvapilo. Alebo Bran proste o Jojena zakopne, keď bude trhať kvetinky za Zdí.

Potom Brynden, ten nebol ani v prvej sérií, chápem, že ho vynechali, Edmur, ten mi nejako špeciálne chýbať nebude, ale aj tak je dosť podstatný a nemyslím si, že ho mali vynechať.

A ešte aj Ramsaya vynechajú? Ako to je tiež odveci, podľa mňa sa v seriáli Theon vzdá Rodrikovi Casselovi, ktorý prežije a stane sa členom Nočnej hliadky ako uvažoval, lebo mu akosi nemá kto pomôcť.
    Reedovci môžu prísť až v ďalšej sérii, Bran ich môže stretnúť až na ceste na Zeď. Vynechať úplne ich nemôžu, to by znamenalo odstránenie Brana, dívať sa stále len na jeho pokec s Hodorom by som nechcela.
    Tullyovcov možno vynechajú vôbec a Robb ani nepôjde na svadbu, len bude pozvaný na diplomatické jednanie, kde sa hostiteľ dopustí drobného faux pas voči prítomným hosťom.
    A kdo řekne Branovi o vlčích snech?? A tříoké vráně, za kterou putují??
    Durexxx napsal(a):

A kdo řekne Branovi o vlčích snech?? A tříoké vráně, za kterou putují??

Myslím, že to padne na Ošu a "moudrost divokých".
    O tom sa môže dozvedieť až keď odíde zo Zimohradu. S tým, že odtiaľ odišiel s iným cieľom a zmení smer. Alebo mu to povie Oša, koniec-koncov je to divoká a za Zdí žila.
    Taky mě to napadlo, že to nechají na ní ale je to škoda...
    Jo, to je, ja chcem vidieť Meeru!
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 21. března 2012
    Jo, to je, ja chcem vidieť Meeru!
    Přesně chtěj vynechat moje dvě oblíbený postavy. Jojen a Meera jsou opravdu skvělý a já je tam CHCI! Jinak řícz mu to může Hodor :)
    Everett Young napsal(a):

Jinak řícz mu to může Hodor :)

Hodor hodor. Hodor hodor hodor... Hodor? Hodor! Hodor hodor, hodor.
    Taky vám ten Harry Lloyd někoho hrozně připomíná? Já si s tím asi měsíc lámu hlavu a ještě jsem nepřišla na to, koho.
    sarven napsal(a):

preto je seriál iným pohľadom na vec a nemôže nahradiť knihu v komplexnosti. už len keď si pozrieme koľko nových postáv pribudne, tak každý filmár musí mať vrásky hlboké ako mariánska priekopa. iné filmy/seriály nemajú toľko postáv dohromady...

Tak tak, koukněte se na to z pohledu diváka, lépe ještě tvůrce. Pro mě je vlastně dodnes záhadou, jak může ta první série tak dobře fungovat u lidí, co neznaj předlohu - a takových jsou fakt mraky, jinak by si HBO nepochvalovalo, že díky ziskům z GoTu si můžou dovolit experimentovat (naopak jsme všichni pedpokládali že GoT bude experiment). Nějak se jim to podařilo a očividně vědí co dělají. Ale je zřejmé, že některé vedlejší dějové linky budou muset jít stranou (a bude to čím dál víc), jiné naopak budou upravené/nové, tomu se vyhnout nedá. Já jim důvěřuju i přes nějaký ten přehmat typu Ros.
    Lady Sansa: Jiřího Stracha.

Aleka: Taky mě napadlo, komu ze scénáristů Esme poskytla sexuální služby :D

Nemyslím si, že se splní některý katastrofický scénáře, který to právě padaly. Reedy může Bran potkat klidně pozdějc, ve druhej knížce hraje nějakou roli opravdu jenom Jojenův sen, kterej nejspíš z dramatických důvodů použijou, ale jak už tu dřív padalo, prostě se o tom bude zdát někomu jinýmu. Edmure a snad i Brynden bez úhony na ději můžou taky počkat až do třetí série. Ramsay je těžší oříšek, ale čtenáři Tance dobře vědí, že vynechat ho nepůjde a Martin to scénáristům určitě řek. Diváci zkrátka musej mít čas poznat nový postavy v druhý sérii.
    upraveno 21. března 2012
    Ale ja tam tých Reedovcov a chcem a basta! :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 21. března 2012
    Myslím si , že Brynden tam už nebude vůbec. Jojenův sen přesunou prostě na Brana - pokud ho tam vůbec dají.
    Našla som sumár prvých piatich epizód, kde je spomenuté, že Branove sny bude analyzovať Mistr Luwin.
    http://winteriscoming.net/2012/03/hbo-releases-details-and-summaries-of-first-five-eps/
    Pozor, je tam veľa spoilerov pre tých, čo nečítali knihy.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.