Hra o trůny - obsazení
Aktualizované obsazení hereckého ansámblu Hry o trůny.
Číst celý článek zde
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
V tom druhém videu se mi strašně líbí herec Viserise, jako tmavovlasému mu to sluší víc, ale ten úsměv, ten prostě musí poznat okamžitě každý :D A Waldau, zkrátka, je sexy i s homuless image. :D
Edit: Díky moc...tohle už mi přijde logičtější :))
Potom Brynden, ten nebol ani v prvej sérií, chápem, že ho vynechali, Edmur, ten mi nejako špeciálne chýbať nebude, ale aj tak je dosť podstatný a nemyslím si, že ho mali vynechať.
A ešte aj Ramsaya vynechajú? Ako to je tiež odveci, podľa mňa sa v seriáli Theon vzdá Rodrikovi Casselovi, ktorý prežije a stane sa členom Nočnej hliadky ako uvažoval, lebo mu akosi nemá kto pomôcť.
Tullyovcov možno vynechajú vôbec a Robb ani nepôjde na svadbu, len bude pozvaný na diplomatické jednanie, kde sa hostiteľ dopustí drobného faux pas voči prítomným hosťom.
Aleka: Taky mě napadlo, komu ze scénáristů Esme poskytla sexuální služby :D
Nemyslím si, že se splní některý katastrofický scénáře, který to právě padaly. Reedy může Bran potkat klidně pozdějc, ve druhej knížce hraje nějakou roli opravdu jenom Jojenův sen, kterej nejspíš z dramatických důvodů použijou, ale jak už tu dřív padalo, prostě se o tom bude zdát někomu jinýmu. Edmure a snad i Brynden bez úhony na ději můžou taky počkat až do třetí série. Ramsay je těžší oříšek, ale čtenáři Tance dobře vědí, že vynechat ho nepůjde a Martin to scénáristům určitě řek. Diváci zkrátka musej mít čas poznat nový postavy v druhý sérii.
http://winteriscoming.net/2012/03/hbo-releases-details-and-summaries-of-first-five-eps/
Pozor, je tam veľa spoilerov pre tých, čo nečítali knihy.