A vzhledem k tomu, že tahle soutěž byla tak nějak nečekaná improvizace, rád si vyslechnu vaše názory na to, jak je postavená. Protože k druhé řadě chystám už delší dobu soutěž - ano, to je ta měsíce slibovaná :-)
jj, otázky jsou asi snadné, v té další to bude těžší - i když řeknu vám, je to fakt náročný to vymejšlet :-) Doufám, že tipovačku oceníte, já totiž nesnáším časová hlediska, chci dát šanci všem :-)
Ja sa bojím toho, že som dal praštene malé čísl a aj toho, že si praštene myslím, že som dal praštene malé číslo a pri tom som dal praštene veľklé číslo :D A praštene si už ani nepamätám koľko som dal :D
Lord Gepeto: No.. tak tozní trochu praštěně :) Já vycházela z toho, že se do soutěže bue chtít zapojit každý a dala jsem nejspíš přemrštěně vysoké číslo.. A propos, kdy bude vyhlášení, abychom zjistili jaká praštěná čísla, oproti skutečnosti jsme dali?
Lord Gepeto: No.. tak tozní trochu praštěně :) Já vycházela z toho, že se do soutěže bue chtít zapojit každý a dala jsem nejspíš přemrštěně vysoké číslo.. A propos, kdy bude vyhlášení, abychom zjistili jaká praštěná čísla, oproti skutečnosti jsme dali?
Huh, poprvé jsem to vyplnoval bez přihlášení a nejsem si jistej, jestli jsem to správně odeslal..Tak jsem se lognul a vyplnil to znovu se stejnými čísly atd. Případně prosím odečtěte jednoho soutěžícího :)
Tip ako googliť: Kľúčové slovo "A Game of Thrones" a jednotlivé odpovede, ak je zlá, nič nenájdete, ak je dobrá, potom nájdete článok s danou odpoveďou, napríklad "A Game of Thrones *dátum*" > Hneď v prvom využijúc rovnaký výraz "greenlit" mi vyhodilo odpoveď. Netvrdím, že je správna na 100%, ale takto nájdeš všetko. Mňa len šokovalo, že lady Catelôyn bola preobsadená, veď bola rovnaká od prvej epizódy :O
Komentáře
jinak soutěž o hezkou cenu, fakt že jo...
Já vycházela z toho, že se do soutěže bue chtít zapojit každý a dala jsem nejspíš přemrštěně vysoké číslo..
A propos, kdy bude vyhlášení, abychom zjistili jaká praštěná čísla, oproti skutečnosti jsme dali?
Já vycházela z toho, že se do soutěže bue chtít zapojit každý a dala jsem nejspíš přemrštěně vysoké číslo..
A propos, kdy bude vyhlášení, abychom zjistili jaká praštěná čísla, oproti skutečnosti jsme dali?