Soutěž o DVD Hra o trůny 1. série

upraveno 28. března 2012 v Novinky
«13

Komentáře

• upraveno 15. března 2012
    A vzhledem k tomu, že tahle soutěž byla tak nějak nečekaná improvizace, rád si vyslechnu vaše názory na to, jak je postavená. Protože k druhé řadě chystám už delší dobu soutěž - ano, to je ta měsíce slibovaná :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 15. března 2012
    Otázky jsou brnkačka, ale ta tipovačka! Tohle mi nikdy nešlo :o(
    jj, otázky jsou asi snadné, v té další to bude těžší - i když řeknu vám, je to fakt náročný to vymejšlet :-) Doufám, že tipovačku oceníte, já totiž nesnáším časová hlediska, chci dát šanci všem :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 15. března 2012
    Tyhle otázky jsou záměrně jednoduchý. Ale do tý další soutěže chci něco, k čemu nestačí google a to už tak jednoduchý neni...
    jednoduchý? Asi nemám to správný povědomí kolotoči kolem seriálu =))
    jinak soutěž o hezkou cenu, fakt že jo...
    Tahle soutěž je o velkém štěstí ... a to já nemám :(
    osobne by som uprednostnil otázky, ktoré vychádzajú z deja filmu, alebo knihy, ideálne postavené na ich porovnaní napr.
  • upraveno 16. března 2012
    Otázky mi nepřipadají až tak jednoduché (kromě té první) pro lidi, kteří nežijí zákulisím seriálu. Vygůglit půjde ale všechno.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 16. března 2012
    Nejhorší otázka je tipovačka - nikdy jsem se netrefila (a to skoro ani v řádek desítek) :)
    původně jsem chtěl tipovačku určit podle počtu přispívajících uživatelů, ale pak jsem naznal, že je to asi blbost, takže jsem v koncích =D
    DIky za soutez! Byla to sranda ;-)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 16. března 2012
    Ono je taky otázkou kde všude je odkaz na tuto soutěž a jak jsou takové stránky navštěvované. Myslím, že je to loterie :)
  • upraveno 18. března 2012
    vyhodnotenie bude asi zajtra, však ?
    pravděpodobně ano, uvažuju ještě o prodloužení do pondělka, aby si někdo nestěžoval, že zmizel na víkend a uteklo mu to...
    Alek: Prodloužení není úplně fér. Někdo mohl při tipování počtu lidí započíst i fakt, že soutěž je na 3 dny.
    ok, máte pravdu, měl jsem domyslet dřív, že bude tak hezký víkend ;-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 18. března 2012
    Ja sa bojím toho, že som dal praštene malé čísl a aj toho, že si praštene myslím, že som dal praštene malé číslo a pri tom som dal praštene veľklé číslo :D A praštene si už ani nepamätám koľko som dal :D
    Lord Gepeto: No.. tak tozní trochu praštěně :)
    Já vycházela z toho, že se do soutěže bue chtít zapojit každý a dala jsem nejspíš přemrštěně vysoké číslo..
    A propos, kdy bude vyhlášení, abychom zjistili jaká praštěná čísla, oproti skutečnosti jsme dali?
    Lord Gepeto: No.. tak tozní trochu praštěně :)
    Já vycházela z toho, že se do soutěže bue chtít zapojit každý a dala jsem nejspíš přemrštěně vysoké číslo..
    A propos, kdy bude vyhlášení, abychom zjistili jaká praštěná čísla, oproti skutečnosti jsme dali?
    Mě teda ty otázky úplně lehký nepřišli, googlil jsem to půl hodiny a stejně jsem jednu musel tipnout. :)) A to jsem docela velkej fanda seriálu.
    Huh, poprvé jsem to vyplnoval bez přihlášení a nejsem si jistej, jestli jsem to správně odeslal..Tak jsem se lognul a vyplnil to znovu se stejnými čísly atd. Případně prosím odečtěte jednoho soutěžícího :)
    to je to divný, povolit by to nemělo pokud to bylo ze stejný ip adresy...
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    upraveno 18. března 2012
    Pravdepodobne se mu zmenila IP adresa, treba UPC, pokud se nepletu, meni IP adresu az nekolikrat tydne.
    A nebo se mu to napoprvé zcela jednoduše neodeslalo "... a nejsem si jistej, jestli jsem to správně odeslal..".
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 18. března 2012
    Tip ako googliť: Kľúčové slovo "A Game of Thrones" a jednotlivé odpovede, ak je zlá, nič nenájdete, ak je dobrá, potom nájdete článok s danou odpoveďou, napríklad "A Game of Thrones *dátum*" > Hneď v prvom využijúc rovnaký výraz "greenlit" mi vyhodilo odpoveď. Netvrdím, že je správna na 100%, ale takto nájdeš všetko. Mňa len šokovalo, že lady Catelôyn bola preobsadená, veď bola rovnaká od prvej epizódy :O
    teraz je už súťaž uzavretá ?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.